4439
  • TDantes
    Hát semmi ilyesmi nem volt a Witcher-ben...ha valami megharapott, nem lehetett semmiéve se átváltozni.

Amiben átlehet változni, az a Morrowind, meg az Oblivion
  • Prince23
    Egyébként nem tudom rá a választ. még nem játszom a risennel.
  • Prince23
    nem
  • Dns5000
    nem
  • tomiee85
    hali!
    meg tudná mondani vki hogy lehet felmászni a kötélen?
  • MrAndree
    Nem hinném, hogy lenne. Ekkora a világ és kész. A Gothic 1-é se volt nagyobb. Sőt.
  • juhzo
    na megvan a térkép :D de még ígyis szerintem túl kevés a bejárható útvonal szerintem lesz egy 2. sziget is a játékban. 14 teleportkő van és ahoz 14 város dukál. :D
  • Prince23
    A Witcherbe is volt ilyesmi, ha megkarmolt valamelyik vadállat, akkor át változtál. Ilyet ahllottam, de én személy szerint nem tapasztaltam ilyet. Pedig már megharapott meg megkarmolt, semmi bajom nem volt tőle, és állítólag pedig átkellett volna változzak.
  • grebber
    Ez nem az a játék.
  • Fehercsoki
    Vannak benne vérfarkasok?És ha megharap 1 akkor át lehet változni vérfarkassá?
  • Ventura82
    Most már nem csodálom, hogy lehúzták az xbox verzsönt :)
    Demó alapján nem kispályás a gamma, bár én a gothic sorozattal soha nem játszottam, de ez piszkosul tetszik :)
  • juhzo
    A térképész mikor készül el a térképpen azt nemtudjátok mikor lehet felvenni chapter 2. be vagyok ilyen kulcsokat kell gyüjtani eddig egyet találtam. Na a kérdés warrior of order vagyok akkor annak nemlehet sealt-t tanulni???
  • tomiee85
    És hol kell? a világítoronyban ami elött jack pózol?
  • Molnibalage
    Már van...
  • Csokis
    Van egy kis különbség a két verzió között. Több összehasonlító kép, KATT!

• mike01010101
    Nem kell telekinezis, fel lehet maszni a cuccert.
  • huntofa
    #859 EHHEZ KÉREK SEGÍTSÉGET!!!!! Köszi.
  • huntofa
    én megcsináltam , de nem lehet tippet adni mert mindegyik manus máshol van , szóval keresgélj!
  • huntofa
    elsőnek keress térképet , hajó töröttként kikötsz egy idegen sziogetre és egyből térképet akarsz ??? :D amugy majd kapsz. meg Harbor Cityben van egy térképész aki csinál a szigetről egy térképet. Szóval nem bug. Amugy keress tanítókat és ott tudsz tanulni pénz és tanuláspont fejében.
  • huntofa
    7 óra alatt végeztem Harbor Cityvel , kaptam ajánlást Commander Carlostol , a kolostorba simán beengedtek. 7es szintű vagyok , 3as fegyverhasználattal és 33as erősséggel és több mint 5000 arannyal ( megtanultam a kettes szintű zárfeltörést és mindenkit kifosztottam a városban ). Semmi kedvem nincs ezekhez a rune tanuláshoz meg mágia tanuláshoz , hogy lehet gyorsan végigmenni a kolostoron ?????
  • dezsolti78
    Hi, all!
    Nekem is megvolt az első bug. Madam Sonja ugyanis nem akart velem szóba állni, így bukott minden. 15 óra játék után Harbor city realoded. :)
    Nekem azonban változatlanul tetszik. Az xbox-os tesztel meg ne foglalkozzon senki, pc-n sztem k.... jó!
  • tomiee85
    Sziasztok!

Lenne pár kérdésem annak aki a kikötöben tevékenykedik hátha tud vki segíteni.
    1. A tolvajos küldi? beszéltem a gyanúsitottakal, meg a főnök úrral kérdezi kit gyanúsítok, mondom hogy xyz-t és mondja bizonyítsam be....nah azt hogy?
    2. Be kell szerezni ilyen arany tálakat. nos az egyik megszerzéséhez szükség van telekinézisre..honnan lehet azt szedni?
    3.beléptem az orderba elvileg. nos kaptam egy q-t hogy 4 emberkét (don bandája) le kell kezelnem..nos az egyik hazament donhoz. Utána kell menni?

Egyelőre ennyi ha találkozott ezekkel vki akkor pliz segítsen.
    THXaLOT
  • Kongy
    Lesz warez topik? xD

Trainert a gamecopyworld.com-on keress, bár még nincs nagyon trainer. xD
  • mnorbi
    Szaisztok!

szeretnem megkérdezni hogy tudom elkölteni a level up utan kapott pontjaimat ? valahol kell keresni egy trainert ?

Az elejen vagyok , de nekem meg nem mukodik a terkep funkcio, ez nalam lehet grafikai bug vagy majd kesobb kapcsolodik be ?
  • balee4
    Egyelőre az sem biztos, hogy egyáltalán kijön, sajna...:( De reménykedjünk.
  • rotator
    Inkább sima Gothic 2, legalábbis normál fokozaton.
  • juhzo
    nehézsége olyan gothic 2 night of the raven szinten van :D mikor átjösz bányavölgyből és megtámadnak a seekerek aztse tudod először hogy mi a fax van aztán már könnyen kinyírod őket.
  • juhzo
    szívós :D hét én most faszán haladok sikerült végre túltennem magam a kezdeti nehézségeken.
  • Dns5000
    mpck mászkálank, nézd meg más időszakban reggel délben este egyszer elmegy oda
  • Pluskast
    Nem sajna bug:( Van egy srác aki csinált egy jó kis walktrough sorozatot. Direkt megnéztem, hogy megtaláljam, hogy hol van ez a cole NPC de abban a házban azon a helyen egy üres szék van de a cole NPC sehol. Direkt elmentettem a játékot mielött bementem a városba, most vissza töltöttem de ez a cole sehol.
  • Dns5000
    van quest map L betű
  • Molnibalage
    A karakter mozgása viszont még a G2-höz is képest darabos, nemhogy a G3-hoz képest...
  • Pluskast
    Helyesbítenék Cole-t keresem:)
  • Csokis
    Tetszik egyelőre a demó, nagyon is! Nálunk magyarul fog kijönni, vagy erre nem sok esély van?!

• Pluskast
    Srácok egy kérdés. Master Belschwur vagy ki a szösz adott nekem egy feladatot, (ez a városban van) hogy adjak oda 5 embernek egy-egy healing poition-t. Azonban az utolsó fickót ezt a Josh-t az istennek nem találom. Valaki esetleg megcsinálta már ezt a küldit?
  • TDantes
    A Dragon Age egészen más stílusú RPG lesz, én nem hasonlíthatnám hogy melyik lesz a jobb.
    Biztos vagyok benne, hogy amúgy remek lesz a Dragon Age is, de az igen más mint a Risen, ami szintén jó lett persze.
  • Gideon Wieth
    igen ott van. De csak fire crystal-t tanít nekem :)
  • Molnibalage
    Csak egy gyors kérdés. A játék elején van egy kidöntött fa. Úgy tűnik, mintha fel lehet vele menni egy barlanga, de nem lehet a fára ráugrani. Ez nomrális?

A játék zenéke eddig fantasztikis. Grafikailag érdekes. Van ami szebb, mint a G3-ban, de általánosságban eddig nem sokkel jobb egy dolgot kivéve. Ilyen szép depth of filed effektet sehol nem láttam világbajnok.
  • Dns5000
    Akkor az Ignaciusnál vagy ilyesmi nevű mester kéne tudni tanuldod sealt
    Rune magicnek van írva azt hiszem, és kiírja akkor is ha nics elég wisdom csak nem tanítja meg.
    Ott van a holy flame előtti téren.
  • Dns5000
    Nem tudom mit nyavajognak a tesztelők szerintem szuper a játék.
    Majd nemsoká kiderül, hogy az Dragon age jobb-e.