Segítsetek emberek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A space billentyût is random használja...
Üdv mindenkinek. - Ez egy felkiáltó mondat, a végére felkiáltó jelet teszünk!
köxönöm a hozzászólásokat - Mondatot nagybetûvel kezdünk, és olyan szó hogy köxönöm nem létezik!
azzoknak- ezt a szót egy z-vel írjuk = azoknak
.....stb
Te 2.osztályból akarsz 2.osztályba átiratkozni? Írd azt hogy súlyos helyesírási gondjaid vannak ezért akarsz menni a kisegítõbe!
köxönöm a hozzászólásokat - Mondatot nagybetûvel kezdünk, és olyan szó hogy köxönöm nem létezik!
azzoknak- ezt a szót egy z-vel írjuk = azoknak
.....stb
Te 2.osztályból akarsz 2.osztályba átiratkozni? Írd azt hogy súlyos helyesírási gondjaid vannak ezért akarsz menni a kisegítõbe!
ikszdé XD
Üdv mindenkinek.
köxönöm a hozzászolásokat
Még azzoknak is akkik nem a témához írtak hanem, felszinesen az én vérem szívásában segítettek.
De igy is sok olyan dolgot tudtam meg, ami segit a problémám meg oldásában.
Amugy a debreceni egyetemrõl egy pesti egyetemre, és konkrétumokat csak azért nem közöltem mert nem a sajátrészemre volt hanem egy ismerõsömnek, probáltam segíteni és szerintem sikerült is köxi mindenkinek.
Hameg valakinek van gondja személyesen is tálálkozok szívesen. 😄😄
ja ha már a helyes írásnál tarunk nem tudom a "lol stb." se nagyon helyes😛
köxönöm a hozzászolásokat
Még azzoknak is akkik nem a témához írtak hanem, felszinesen az én vérem szívásában segítettek.
De igy is sok olyan dolgot tudtam meg, ami segit a problémám meg oldásában.
Amugy a debreceni egyetemrõl egy pesti egyetemre, és konkrétumokat csak azért nem közöltem mert nem a sajátrészemre volt hanem egy ismerõsömnek, probáltam segíteni és szerintem sikerült is köxi mindenkinek.
Hameg valakinek van gondja személyesen is tálálkozok szívesen. 😄😄
ja ha már a helyes írásnál tarunk nem tudom a "lol stb." se nagyon helyes😛
Kicsit pontosíthatnád honnan hova akarsz átjelentkezni, mert ettõl elég sok minden függ.
Én ME- BTK-szocio(lol)giarol jelentkeztem át az ELTE -re ugyanilyen szakra ( végül abbahagytam mind2 -t de ez nem lenyeg ^^)
Nekem annyit kellett tennem, hogy elvittem az eLTE-re, az elõzõ két lezárt félévrõl szóló index fénymásolatokat, megnézték a gyûjtött krediteket, tanulmányi átlagot, és átvettek. Az átvételi kérelemre talán csak fantáziadúsan odaírtam, hogy családi okok miatt...
Ha valamilyen teljesen más kar / szakra akarsz átjelentkezni, úgy a rendes felvételi eljárásban kell jelentkezned, de ezt, és a pótfelvételit is buktad már. Esetleg a kívánt intézményben érdeklõdj telefonon, viszont szerintem már csak OKJ -s képzésekre lesz hely... ( szakon belül aug 25 körül -ig van a határidõ ha jólemlékszem)
remélem segített
Én ME- BTK-szocio(lol)giarol jelentkeztem át az ELTE -re ugyanilyen szakra ( végül abbahagytam mind2 -t de ez nem lenyeg ^^)
Nekem annyit kellett tennem, hogy elvittem az eLTE-re, az elõzõ két lezárt félévrõl szóló index fénymásolatokat, megnézték a gyûjtött krediteket, tanulmányi átlagot, és átvettek. Az átvételi kérelemre talán csak fantáziadúsan odaírtam, hogy családi okok miatt...
Ha valamilyen teljesen más kar / szakra akarsz átjelentkezni, úgy a rendes felvételi eljárásban kell jelentkezned, de ezt, és a pótfelvételit is buktad már. Esetleg a kívánt intézményben érdeklõdj telefonon, viszont szerintem már csak OKJ -s képzésekre lesz hely... ( szakon belül aug 25 körül -ig van a határidõ ha jólemlékszem)
remélem segített
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
indok lehet például:
"az új iskola oktatási szinvonalát számomra jobbnak tartom annál, ahol jelenleg tanulmányaimat folytatom" (persze magadra átfogalmazva, ilyen szép kerek, diplomatikus szavakkal megspékelve)
ebbe benne van hogyha nyilvánvalóan rosszabb vagy jobb iskolába akarsz átjelentkezni mint az eredeti. (ha nem tetszik valami nyelvtani fordulat, tessék kijavítani)
a hozzászólás megszületésének indoka: a témanyitó kérésének próbálok eleget tenni.
-.-
"az új iskola oktatási szinvonalát számomra jobbnak tartom annál, ahol jelenleg tanulmányaimat folytatom" (persze magadra átfogalmazva, ilyen szép kerek, diplomatikus szavakkal megspékelve)
ebbe benne van hogyha nyilvánvalóan rosszabb vagy jobb iskolába akarsz átjelentkezni mint az eredeti. (ha nem tetszik valami nyelvtani fordulat, tessék kijavítani)
-.-
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Az emberi creatívitást keresem"
Keresd csak tovább...
Keresd csak tovább...
Szeressük a zacskós tejet
megnyitja a topikot és azüta be sem néz😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
majd szólj ha megtaláltam a creatívitást
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Kicsit komolytalanná teszi a topikot az a rengeteg helyesírási hiba amit sikerült már az elsõ kommentbe belezsúfolnod... <#pardon1>#pardon1>
(sok sikert btw)
(sok sikert btw)
Nem értem. Honnan akarsz? Hova? Hanyad éves vagy? Miért? Milyen szakról milyen szakra? ..
[/spam]™
ilyenre vannak jól bejáratott szövegek!
igaz én nem tudok 😊 de majd biztos biztos jön egy-két kóros átjelentkezõ :@
igaz én nem tudok 😊 de majd biztos biztos jön egy-két kóros átjelentkezõ :@
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezt bebuktad.Miért akarsz átjelentkezni?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
kreatív, az magyar szó...kreativitás szó i -betûje pedig rövid,..sztem nyugodtan kérvényezd helyesírási problémák miatt....meg talán kényszertopik nyitás betegség is szóba jöhet,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha valami olyat találsz ki, ami nemtörtén meg veled, nem te csináltad, stb. akkor szívhatsz is... Én inkább olyannal mennék ami teljesen rendben van.
Üdv emberek. Szeretnélek meg kérni benneteket egy sziveségre.
Mindenkinek akinek van egy jó ötlete, vagy esetleg saját példája az esetre akkor azt írjale légyszi mert nagy szükségem lenne rá...
Egy indok kellne, amit a drágajó magyar fõiskolák, egyetemek, technikumok elfogadnak az átjelentkezéshez.
Ez nem csak nekem jó. Bárkinek akinek szüksége lehet ilyenre.
Szóval ha az egész ország, össze dugja a fejét, akkor talán nagyobb az esély a közös gyözelemre. Elõre köxi nektek!!!! Részemrõl, meg ha mondhatom mások részérõl is.
Mindenkinek akinek van egy jó ötlete, vagy esetleg saját példája az esetre akkor azt írjale légyszi mert nagy szükségem lenne rá...
Egy indok kellne, amit a drágajó magyar fõiskolák, egyetemek, technikumok elfogadnak az átjelentkezéshez.
Ez nem csak nekem jó. Bárkinek akinek szüksége lehet ilyenre.
Szóval ha az egész ország, össze dugja a fejét, akkor talán nagyobb az esély a közös gyözelemre. Elõre köxi nektek!!!! Részemrõl, meg ha mondhatom mások részérõl is.