6068
-
Neoncsoves #68 ez szerintem nem nehéz :) olyan mint az oblivion... simán beleférne. -
#67 megbukna a játék, mert "túl nehéz"... -
gstup #66 Természetesen ezt átűltetve ide,kapitányként mész egy boarding combatban... -
gstup #65 Én pont mostanában gondolkodtam azon,milyen jó lenne mondjuk egy középkori játék amiben egy lovag vagy és olyan nagy csatákban veszel részt,mint amilyenek a Medieval TW-ban vannak.Belegázólni egy lándzsás egységbe,persze sisakon keresztúl látsz mindent(választhatsz sisakot,amin csak egy résen látsz ki v ami csak orrvédős) és szúrsz,vágs,háritasz a pajzsoddal,majd leesel a lóról.Kaszabólsz mindent és mindenkit,persze ki kell hátrálnod,mert fogytán az erőd... -
#64 Elképzelhető, hogy poénból lehet úgy nyomni, hogy az auto resolve harcol, te pedig, ha van kedved beugorhatsz az események közpébe, ami valljuk be igen jó móka lenne ilyen 3-4ezer fős csetepatékban :) -
#63 szerintem csak a harc modelt jobban kidolgozzák, hogy minden 1-1 ellen kűzdelemre lebontva fognak harcolni, mint nagyjából az életben is történt anno, vagy lehet a tengeri csatáknál lehetsz majd te a parancsnokkal és az ellenség hajóját megostromolhatjátok (Mount & Bladeben az elég jó, meg a 300as mod) -
#62 Lehet én vagyok hülye de ilyen harcokat minek csinálnak amikor a Total Warok sohasem az egy egy elleni harcról voltak híresek sőtt ellenkezőleg??
Vagy ennek köze nem lesz az eddigiekhez vagy mivan?Mert ez alapján a video alapján 1 emberrel megyek azt harcolok. -
gstup #61 Köszönjük az infót! -
#60 huh, ennyi ráfordítással isteni játék lesz -
#59 [URL=http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=3366&id=15050]Developer Diary #1 Trailer[/URL] -
#58 Pontos dátum nincs valamikor 2008 év vége felé! -
#57 kb mikor adják ki? -
#56 Képek -
Zóanagyvarázsló #55 interjú.
Véletlenül idő előtt elküldtem. -
Zóanagyvarázsló #54 Tessék, itt egy frissebb -
smusher #53 él még a játék elkészítésére vonatkozó koncepció vajon? nulla infó webszerte. -
smusher #52 van valami új infó? állítólag a sega novemberre lőtte be a megjelenést. -
Paddy #51 nincs mit!:)bár a játék kijöhetne már, addig is egyetek paprikás krumplit vagy rakjatok az orrotokra narancsot jeeeeeeeeeeeee:D -
Slewy #50 na várj, nem azt mondtam, hogy cigány vagyok :D
nem lopok és nem haudok, kuporgatok, mert itt nehéz jól keresni, de cserébe nem panaszkodom ;-) -
Thanatos #49 köszönjük hogy ezt megosztottad velünk... -
Paddy #48 Dolgozok,lopok,hazudok,csalok...és megvettem belőle egy fajin gépet!:) -
#47 Azt nem lehet mert akkor apu sírna, hogy nem engedem neki, hogy vegyen nekem valamit. -
Slewy #46 hány évesek vagytok???
Nekem apum nem vett semmit :D:D
Dolgozok pénzt keresek és abból vettem, javaslom nektek is:D -
haxoror #45 Ebből is látszik hogy az én apum mennyivel kúlabb, fogadok hogy erősebb is mint a tiedé és ukrán haverjai is vannak akik jól megvernek mindenkit! -
#44 cossacks 2, napoleon wars? -
#43 Akkor én gáz vagyok... csak nekem apum nem vett ramot -
#42 nekem meg 512 van. ciki vagyok. -
#41 Hátigen -
#40 Klassz lesz nagyon -
haxoror #39 A 2 giga ram manapság már elég gáz, nekem az apukám 4 gigát vett... -
Slewy #38 2.66GHZ Core2duo 4MB e6750
2GB DDR2 800MHZ
Geforce 8800GT -
Slewy #37 nemtoom, de remélem ez elég lesz -
Paddy #36 Vajon milyen gépigénye lessz a játéknak? -
#35 Na ez a hajózásra is rágyúr és azt szeretem!
De a hajós képek nem túl biztatokat :( -
Blackarmy #34 durvának néz ki de remélem:
1. az alkotóknak nem az imperial glory a kedvenc játéka
2. a hajócsaták nem lesznek túl bonyolultak, mint a fenti játékban vagy a battlestation midwayben, ahol jól elvagyok 2-3 hajóval míg a maradék 8 megmakkan
3. az a megvédjük a kastélyt kép csak vicc, mer az ig-ban nagyon nem tetszett, hogy kastélyt ostromlok. hát mfsz van van egy hadseregem odamegyek és lebontalak, védekezzé értelmes helyen
4. térdzokni és csinos kalap ide vagy oda, azért kemények maradunk, sok káromkodást és aggressziót bele
-
#33 Igen mondjuk valami olyan komolysági színtre fejleszteni mint a paradoxos játékoknál. Mondjuk igérik is, hogy teljesen átírják.
Isegrim: Köszi a képek nagyon jók! -
Smokk #32 Mondjuk az sem lenne rossz,ha mostmar a diplomaciat 1 picit kovetkezetesebbre es jobbra gyurnak...
Ez a kezdetek ota elhanyagolt resz. -
#31 durva...))) -
Isegrim #30 Na kicsit nagyobba' :)
Pre-alpha a hivatalos forumrol. -
#29 Ezek tök jó képek csak kár hogy nem lehet őket nagyobb méretben látni.