6068
-
#108 medievalban még jobb volt, utána már nem -
#107 Figyi azért a játék még nincs kész. Amúgy szerintem a térkép sokkal szebb lett. A kolónia építést meg pár képből nem állapíthatod meg, hogy nem rakták bele. Szerintem jó játék lesz. -
#106 Nekem az eddigi részekben az nem tetszett, hogy túl lassan történt minden, ahhoz képest, hogy 1 kör mennyi "valós időt" jelképezett.. Teszem azt, pl Pestről 2 év alatt ért le egy 500 fős sereg a spanyolokhoz.. Sztem sokkal reálisabb lenne valami 1 kör - 1 hónap megoldás.. -
#105 -
#104 hát már inkább megérthetnék hogy nem izgalmas ha egy ország két városból áll, majd megint várhatunk valami normális mod-ra ami teli pakolja a térképet városokkal.
Igazándiból még a med kettővel se játszok, még mindig csak rome-nak vannak olyan mod-jai amik izgalmassá teszik a játékot, és keményen meg kell küzdeni egy országért, nem csak bevonulni két nyiszlett városába. -
katarzis #103 A térkép egy az egyben az elözöböl lett átmentve.
Az elrendezés,a megjelenités,az kezelöfelület, minden.
A játék grafikája se tünik valami jonak,pl a város a med2-ben sokkal jobb volt.
Ugy tünik tul sokat koncentrálltak a tengeri részre.
ui A sok uj opcio nagyon igéretes viszont,és 1 része itt is látszik (kormány etc),infrasturkutra.
De pl beigérték ,hogy térképen nem lesznek diplomaták,kémek egyebek erre uj menü lesz,ebböl semmi se látsik.
Továbbá kereskedelmi utvonalak huzását,koloniák épitését igérték- megint semmi.
Mintha megint csak átgyurták volna az elözöt,ennél sokkal többet vártam:\ -
#102 Helló
Itt a legfrissebb térképes miegymásos képadag.....lessétek NAH GYERÜNK NÉZNI NÉZNI -
#101 Béta tuti nincs még, max alfa -
Hunor1 #100 @ Hi Kurf !
A #81-ben lévő screen honnan van ? Én még ezt nem láttam a hivatalosnak mondott oldalakon sem../ netán bétából? /
-
haxoror #99 -
gstup #98 -
Thanatos #97 :DDDDDDDD -
#96 De az a 2009 február lehet North -Americára értik:DD
amúgy nem vagyunk rokonok:D -
#95 De ha a video végén ott van hogy 2009 február akkor mit érdekel minket mi van a gamefaq-on??
Kezdessz olyan lenni mint grebber.. nem vagytok ti rokonok?? -
Snipa #94 hajnalban indulunk! ;) -
#93 Gamefaqs szerint dec. 5 és 6-án jelenik meg kontinenstől függően! (Európa, Australia) -
#92 Te nem nyaralsz?:) -
Snipa #91 Keveslem a történelmi emberkéket... lehetne több!
Mondjuk azt nem vagom hogy ilyenkor az emberkevel jatszod vegig az esemenyeket? Vagy csak megjelenik mint hadvezer vagy politikus stb...
Historical figures:
- Peter The Great
- Malborough
- Charles XII of Sweden.
- Wellington.
- Napoleon (according to PC Gameplay).
- According to Mike Simpson, there's even a possibility to have Napoleon himself in your own ranks when around the end of the century you recruit an artillery unit in Corsica.
Nations:
Playable: between 9 - 12.
-Britain
-Prussia
-France
-Spain
-America
-Ottoman Empire
-Austria
-Holland
Confirmed:
- Sweden
- Russia
- Venice
- Spain
- Poland-Lithuania.
Non-playable: approximatly 40. -
#90 Fenéket! A video végén ott van, hogy 2009 február -
#89 Igen, felfedezhető, hogy ezen a videón is be-beszaggat néhol :( -
#88 Akkor jön, mikor a medi 2 jött ki, szal Mikulásra. -
#87 Mikor is jön? December? -
#86 hát, tengeri csatákhoz ahogy nézem, erőmű kell majd -
#85 Orbitálisan durva :O -
#84 Tengeri Csata HD video -
stuka85 #83 jövő év február, na addig még van idő -
#82 Video1
Video2 -
Kurfürst #81 Szia,
Köszi jól csak ritkán látogatom a topicot, a Pirates-t sajna abbahagytam a béta vége felé, kissé egysíkú lett nekem...
Viszont van 1 új krémesem:
-
Hunor1 #80 Hi Kurf !
Hogy vagy ? (F.Zappa kapt. vagyok)A Mount&Blade-ről van szó?
Sztem is jó kis gamma..
/Potbs-ban nem játszol? /
bocsi az OFF ért -
Kurfürst #79 -
#78 jajah, sereget szervezni, meg elvileg online is lesz -
Kurfürst #77 Jó lenne! Ez teljesen single, ingyenesen letölthető progi. Kicsit a Blade of Darknessre hajaz, még nem mélyedtem bele, úgy nézem lehet benne kastélyt venni, foglali. Kis középkori kaland. -
bgabor #76 Ez valami MMO online cucc? -
Kurfürst #75 Kipróbáltam, aranyos. Kár hogy komoly erőforrásokkal nem csinálják meg ugyanezt.. -
Zóanagyvarázsló #74 A Shogunban azért ott volt a kensai, ő egyedül is pusztított :) -
bgabor #73 Egyáltalán nem férne bele. Órási harci területekről beszélünk, többezer harcoló karakterről a csatatéren. Ezenkívül minden egység eggyütt mozog, egyénien kolbászoló karakterek nincsenek. Nem is lehetnek, mert itt jól szervezett csatáról beszélünk, nem holmi mindenki-kedve-szerint-rohangál szintű káoszról. Azt hagyjuk meg a Bátőlfild sorozatnak meg a többi gagyiságnak. -
bgabor #72 Miért is? Nézd, az eddigi részekben is kerültek szembe ellenséges katonák egymással face-to-face, két nagyobb egység részeként. Ugyanúgy meg volt animálva a kettejük párharca, csak egyszerűbben. Most úgy tűnik, az animációk sokkal szebbek lesznek, motion capture-el felvéve.
Ez nagyon jó, a csatajelenetek nagyon ütni fognak. Mivel jól ismerem a total war sorozatot, 1 on 1 küzdelem biztosan nem lesz a játékban.
Így a szépen felvett animációknak csak a csaták kapcsán van értelme.
Ne akarjunk már valami teljesen idegen dolgot a TW szériába erőszakolni. Még hogy 1 on 1 harc. Vicc. -
#71 Ezt nézzed meg de ha játszottál total warokkol ugyis tudnod kell.
Ennek a harcnak amit kidolgoznak csak 1-1 ellen lenne értelme nem ilyen gigászi csatában ahol aztse tudod ki kivel merre nem látsz semmit csak egységeket hegyekbe. Egy rpgbe még asztmondom oké mert oda kell de egy ilyen gamebe full felesleges. -
haxoror #70 Mount&Blade -
bgabor #69 Talán mert szertnék az egymással csatázó egységek harcát részletesebben megcsinálni? Nem 1-1 elleni küzdelem lesz.
Medieval2-ben is sokféle harcoló animációi vannak az egyes egységeknek.