6068
  • stuka85
    Rendszerkövetelmény (minimum!):

2.4Ghz single core processor
    256MB Gfx card (DX9 compaitble)
    1GB RAM (For XP, 2GB if using Vista)
  • Paddy
    mekkora lesz a játék gépigénye vajon?
  • Fasiszta
    Én nagyon várom a játékot mert kiváncsi vagyok
  • Thanatos
  • gstup
  • grebber
    Fejlesztői kérdezz felelek Persze angolul!
  • Prince23
    Hoppá sry, azt hittem más a topikcím
  • Prince23
    Xd
    kijött a teljes már rég
  • Hunor1
    Hi
    Lassan jöhetne már egy demo..:-)
  • a.carkey
    Azért nem a legnagyobb campaign térkép, mert az EUkban azért nagyobb a map, de tény, jó dolog az, hogy ráálltak az EU vonalra. Persze a videó alapján a diplomacy rész nem egy EU szintű, de nem rossz. Jó kis játék lesz ez. Ha egyszer a vár ill erődtervezést is betennék (a la Conqueror AD 1086), amit meg lehetne védeni, akkor még tökéletesebb lenne. :D
  • grebber
    Campaign Trailer
  • Kurfürst
    2:05-nél érdemes megfigyelni ahogy a dobos dobverőkkel a kezében veti magát az ellenségre.
  • Kurfürst
    Trailer 2: Land Battles nagyfolgbontású változat
  • Prince23
    Na ja xD
    de csak ajánlottam, nem én csináltam.
  • Montanosz
    és ha beleírná hogy logan?
  • Bucser
    A sajátkészítésűt jobban preferáljuk.
  • Prince23
    Ajánlom bannernak!
  • Thanatos
    ettől még nem tud midnenki csucs gépet venni meg újitani midnent, ennyi :)
  • obe
    hät akinek olyan gepe van ami csak agps fogalattal rendelkezik, ne is csodälkozzon hogy cserere erett, hol van mär az agp-s kärtyäk kora?
    de most 100 k-bol olyat gepet hozol ki ami eleg mindenre, egy eve ez a kategoria 200.000 huf volt
  • Hunor1
    Ahhh.Haqgyjátok már ezt az ökörséget..matisz papa pfff szánalmas hogy egy degenerált beszédhibás cigány beszólásai jelentik ma a humort..meg a " ne fürgyé le ! "
  • Voldi
    az örö e bódottá! de cseéheti újra.. kéháom év há miaa
  • Thanatos
    + alá a gép, azt is add hozzá :) mert ezekből agp-set pl kapásbol nem kapsz... :P
    de ennyi erővel ez emg midnenre igaz, minek optimalizálni hiszen majd inkább vesz a nép gépet... :P
  • obe
    há leüli a vétén, kibijaa aa:xD
  • Voldi
    húszezer fóóoint há miaa? hát ha eell neki vegye
  • obe
    tááédozik:))..rááldoz ( már utalom is matisz papának a jogdíjat nyelv használatáéert
  • obe
    szerintem kár aggódni, egy 8800 gt-n tuti közel max beállitáson elfut 1280 x akárhányban, azt meg februárban 20.000 forint alatt ujan megkapod, azt pedig még vga-ért bőven elérhető szinte bárkinek, ha egy tizest még tááédozik vki 4850-et, vagy uram bocsá egy használt 4870-et ami 100 % elég lesz
  • Hunor1
    Hi. Ez igaz..de szerintem nem lesz minden tengeri csata 20-20 hajós hatalmas ütközet.
  • Pluskast
    A tengeri csatás videot látva nem lennék ebben olyan biztos...
  • tobias88
    meg nem kell gépet fejleszteni nagyon
  • Pluskast
    Nem tudom de én olyan hú de nagy grafikai külömbséget nem látok a medieval2-höz képest, mármint a szárazföldi csaták tekintetében. Ami nekem nem is baj mert azzal sem volt semmi bajom.
  • SötétBarom
    Rulla! :o
  • Voldi
    No már el is hagyjátok a Medieval 2-t? :)
  • engine
    Azért még vannak kisebb bakik. Több helyen is kard nélkül hadonásznak a vívó felek :)
    De összességében nagyon igéretes darab
  • Hunor1
    Ja , hali Kurf !
    Majd gondolom multiban összefutunk ?
  • Hunor1
    WWÁOOOO....
    Jó lesz ez !! :-)) ( a modderek majd gyorsan javítanak valamit a zászlókon is )
    Alíg várom már mikor majd egy kissebb falut vagy majort megerődítek sáncokkal is + az épületek + tüzérség , négyszög formáció...huhh, állat lesz !!
  • Kurfürst
    Érdekességek:

- vannak terepakadályok, pl. kőfalak, ezeken a gyalogság és a lovasság át tud haladni, nagyon szép motion capture animációkkal.
    - motion capture-ös, egyes katonák közötti csata-animációk nagyon sokat fejlődtek, elképesztően jól néz ki, egy egész hosszú sor támadás van pl. kardvívásban.
    - a lovásság animációi még többet fejlődtek, nem csak állnak egy helyben, hanem a támadóanimációiknak a ló szerves része, forognak, rohangálnak közelharcban, átugranak kőfalakat stb.
    - a videók alapján nekem úgy tűnik az új engine kicsit máshogy kezeli az egyes egységek kohézióját, mennyire maradnak együtt csata közben, nekem természetesebbnek hat.
    - lesz lehetőség tábori erődítéseket kirakni (valszeg csata előtt), vagy épületekbe bemenni, és azokat kvázi erődként alkalmazni, legalábbis amíg a tüzérség szét nem lövi.
    - lesznek elefántok (úgy nézem a taposós típusból az indiaiaknál), és a keleti népek ruhái, fegyverei is sokkal alaposabban kidolgozottnak tűnnek. A tiszteknek pisztolya is van, kardból is többféle, nem úgy mint az MTW-ben.
    - ahogy olvastam minden nemzet a saját nyelvén fog parancsszavakat kiabálni, nem angolul-akcentussal.
    - manuálisan is ki lehet adni mikor dördüljön el a sortűz, ami hasznos lehet, pl. közelre engedni az ellenséget.
  • Kurfürst
    Új lo-res video szárazföldi csatákról. Másztszí.
  • a.carkey
    A jakobinusokra gondoltam. Vittek el egész "városokat" Párizsba - lefejezni -, ha a lakosság nagyobb része rokonszenvezett a royalistákkal. Nem válogattak.
    Pl. 1793 Lyoni felkelés, cirka 20 ezer embert végeznek ki helyben
  • Pluskast
    Nem tudom mire gondolsz? A nyaktilókra? Mert az nem ugyan az mint amiről én beszéltem. Én azt mondtam nem írtott ki egy hadsereg egy egész várost. Vagy a Bastille bevételére gondolsz? Ott akkor 1789 június 14.-én 7 azaz hetes darab köztörvényes bűnöző volt bezárva:)) Na ezeket szabadították ki:) Amúgy valóban majd 300.000 embert végeztek ki a jakubinus diktatúra idején de nem oly módon hogy a hadsereg bement egy városba és kinyírtak mindenkit.
  • Pluskast
    A kivándorlás igaz az egyes források szerint több millióra tehető, köszönhetően annak, hogy XIV. Lajos megfosztotta őket minden joguktól amiket a nantes-i ediktumban kaptak. Ám legyilkolni nem gyilkolta le őket. Szerintem te a Szent Bertalan Éjszakára gondoltál az pedig IX. Károly uralma alatt történt 1572-ben.