6068
-
stuka85 #188 Rendszerkövetelmény (minimum!):
2.4Ghz single core processor
256MB Gfx card (DX9 compaitble)
1GB RAM (For XP, 2GB if using Vista)
-
Paddy #187 mekkora lesz a játék gépigénye vajon? -
Fasiszta #186 Én nagyon várom a játékot mert kiváncsi vagyok -
Thanatos #185 -
gstup #184 -
#183 Fejlesztői kérdezz felelek Persze angolul! -
#182 Hoppá sry, azt hittem más a topikcím -
#181 Xd
kijött a teljes már rég -
Hunor1 #180 Hi
Lassan jöhetne már egy demo..:-) -
#179 Azért nem a legnagyobb campaign térkép, mert az EUkban azért nagyobb a map, de tény, jó dolog az, hogy ráálltak az EU vonalra. Persze a videó alapján a diplomacy rész nem egy EU szintű, de nem rossz. Jó kis játék lesz ez. Ha egyszer a vár ill erődtervezést is betennék (a la Conqueror AD 1086), amit meg lehetne védeni, akkor még tökéletesebb lenne. :D -
#178 Campaign Trailer -
Kurfürst #177 2:05-nél érdemes megfigyelni ahogy a dobos dobverőkkel a kezében veti magát az ellenségre. -
Kurfürst #176 Trailer 2: Land Battles nagyfolgbontású változat -
#175 Na ja xD
de csak ajánlottam, nem én csináltam. -
#174 és ha beleírná hogy logan? -
#173 A sajátkészítésűt jobban preferáljuk. -
#172 Ajánlom bannernak!
-
Thanatos #171 ettől még nem tud midnenki csucs gépet venni meg újitani midnent, ennyi :) -
obe #170 hät akinek olyan gepe van ami csak agps fogalattal rendelkezik, ne is csodälkozzon hogy cserere erett, hol van mär az agp-s kärtyäk kora?
de most 100 k-bol olyat gepet hozol ki ami eleg mindenre, egy eve ez a kategoria 200.000 huf volt -
Hunor1 #169 Ahhh.Haqgyjátok már ezt az ökörséget..matisz papa pfff szánalmas hogy egy degenerált beszédhibás cigány beszólásai jelentik ma a humort..meg a " ne fürgyé le ! " -
#168 az örö e bódottá! de cseéheti újra.. kéháom év há miaa -
Thanatos #167 + alá a gép, azt is add hozzá :) mert ezekből agp-set pl kapásbol nem kapsz... :P
de ennyi erővel ez emg midnenre igaz, minek optimalizálni hiszen majd inkább vesz a nép gépet... :P -
obe #166 há leüli a vétén, kibijaa aa:xD -
#165 húszezer fóóoint há miaa? hát ha eell neki vegye -
obe #164 tááédozik:))..rááldoz ( már utalom is matisz papának a jogdíjat nyelv használatáéert -
obe #163 szerintem kár aggódni, egy 8800 gt-n tuti közel max beállitáson elfut 1280 x akárhányban, azt meg februárban 20.000 forint alatt ujan megkapod, azt pedig még vga-ért bőven elérhető szinte bárkinek, ha egy tizest még tááédozik vki 4850-et, vagy uram bocsá egy használt 4870-et ami 100 % elég lesz -
Hunor1 #162 Hi. Ez igaz..de szerintem nem lesz minden tengeri csata 20-20 hajós hatalmas ütközet. -
#161 A tengeri csatás videot látva nem lennék ebben olyan biztos... -
#160 meg nem kell gépet fejleszteni nagyon -
#159 Nem tudom de én olyan hú de nagy grafikai külömbséget nem látok a medieval2-höz képest, mármint a szárazföldi csaták tekintetében. Ami nekem nem is baj mert azzal sem volt semmi bajom. -
#158 Rulla! :o -
#157 No már el is hagyjátok a Medieval 2-t? :) -
engine #156 Azért még vannak kisebb bakik. Több helyen is kard nélkül hadonásznak a vívó felek :)
De összességében nagyon igéretes darab -
Hunor1 #155 Ja , hali Kurf !
Majd gondolom multiban összefutunk ? -
Hunor1 #154 WWÁOOOO....
Jó lesz ez !! :-)) ( a modderek majd gyorsan javítanak valamit a zászlókon is )
Alíg várom már mikor majd egy kissebb falut vagy majort megerődítek sáncokkal is + az épületek + tüzérség , négyszög formáció...huhh, állat lesz !! -
Kurfürst #153 Érdekességek:
- vannak terepakadályok, pl. kőfalak, ezeken a gyalogság és a lovasság át tud haladni, nagyon szép motion capture animációkkal.
- motion capture-ös, egyes katonák közötti csata-animációk nagyon sokat fejlődtek, elképesztően jól néz ki, egy egész hosszú sor támadás van pl. kardvívásban.
- a lovásság animációi még többet fejlődtek, nem csak állnak egy helyben, hanem a támadóanimációiknak a ló szerves része, forognak, rohangálnak közelharcban, átugranak kőfalakat stb.
- a videók alapján nekem úgy tűnik az új engine kicsit máshogy kezeli az egyes egységek kohézióját, mennyire maradnak együtt csata közben, nekem természetesebbnek hat.
- lesz lehetőség tábori erődítéseket kirakni (valszeg csata előtt), vagy épületekbe bemenni, és azokat kvázi erődként alkalmazni, legalábbis amíg a tüzérség szét nem lövi.
- lesznek elefántok (úgy nézem a taposós típusból az indiaiaknál), és a keleti népek ruhái, fegyverei is sokkal alaposabban kidolgozottnak tűnnek. A tiszteknek pisztolya is van, kardból is többféle, nem úgy mint az MTW-ben.
- ahogy olvastam minden nemzet a saját nyelvén fog parancsszavakat kiabálni, nem angolul-akcentussal.
- manuálisan is ki lehet adni mikor dördüljön el a sortűz, ami hasznos lehet, pl. közelre engedni az ellenséget.
-
Kurfürst #152 Új lo-res video szárazföldi csatákról. Másztszí. -
#151 A jakobinusokra gondoltam. Vittek el egész "városokat" Párizsba - lefejezni -, ha a lakosság nagyobb része rokonszenvezett a royalistákkal. Nem válogattak.
Pl. 1793 Lyoni felkelés, cirka 20 ezer embert végeznek ki helyben
-
#150 Nem tudom mire gondolsz? A nyaktilókra? Mert az nem ugyan az mint amiről én beszéltem. Én azt mondtam nem írtott ki egy hadsereg egy egész várost. Vagy a Bastille bevételére gondolsz? Ott akkor 1789 június 14.-én 7 azaz hetes darab köztörvényes bűnöző volt bezárva:)) Na ezeket szabadították ki:) Amúgy valóban majd 300.000 embert végeztek ki a jakubinus diktatúra idején de nem oly módon hogy a hadsereg bement egy városba és kinyírtak mindenkit. -
#149 A kivándorlás igaz az egyes források szerint több millióra tehető, köszönhetően annak, hogy XIV. Lajos megfosztotta őket minden joguktól amiket a nantes-i ediktumban kaptak. Ám legyilkolni nem gyilkolta le őket. Szerintem te a Szent Bertalan Éjszakára gondoltál az pedig IX. Károly uralma alatt történt 1572-ben.