6068
  • Neuman
    Mennyi lesz a játék kb?
  • Hunor1
    @bgabor
    Ezt mire alapozod? Szerintem pedig 3 hónappal a kiadás előtt már nem meglepő ha egyre több anyag jelenik meg.A chapterek talán igen, de az in-game videók szerintem nem a több hónappal ezelőtti állapot
  • Szegedy94
    Ha valaki lenne olyan kedves,leírhatná a legfontosabb dolgokat amit mondtak magyarul.

Egyre jobban gondolkozom azon, hogy kéne csinálnom egy modot. Akinek van kedve együtt csinálni egy jó kis modot, az jelentkezzen itt!:)
  • bgabor
    És? Nem jelent semmit. A videók a játék erősen béta változatával készültek hónapokkal ezelőtt.
  • Kurfürst
    Újabb videó itt, még több in-game felvétellel + a fejlesztők nyilatkoznak

A francia site szerint a MP campaign néhány héttel a kiadás után már játszható lesz!
  • grebber
    Ahogy néztem ez a tengeri csata videót azt vettem észre ellenfél pillanatok alatt feljavította a hajóját.
  • OculusDei
    na, akkor közelebb viszem a topikot 10k-hoz.
    én is várom, na.
  • Hunor1
    He he , ennek ellenére mégis innen értesültem az új videókról..:-)
  • SötétBarom
    Na bumm, stalker topicban megvolt a 10k megjelenés előtt :DDDDDDDD
  • bgabor
    Persze, én se aggódnék emiatt. A jó öreg Medieval2 topik már több mint 8000 hozzászólásnál tart, pedig a játék több mint két éves már.
  • Hunor1
    OK. Semmi baj csak a TWC-n már van van ebben a témában(új videok )5-6 oldal+ ban
    Vagy a magyar TotalWar Online-n is jópár..
  • tobias88
    majd ha kijön, hidd el úgy felpörög a topic, hogy napi 500 üzenet fog jönni
  • Szegedy94
    Miért, utánna kell nyafogni h miért így van ez, meg az??Inkább előtte "nyifogjunk", mint utánna.
  • SötétBarom
    Nyilván.
  • Thanatos
    pedig igaza van :P
  • SötétBarom
  • bgabor
    De ez nem a játékot minősíti...
  • obe
    lehet hogy azért mert még nem jelent meg?..meg hát semmi értelme előre nyifogni, hogy milyen jó lenne ha...de azért aki rome-t, med2 -t játszotta, ezt sem hagyja ki
  • Hunor1
    Hmm Hmm.. nincs valami nagy aktivitás itt az sg-n ere a játékra..:-(
  • Hunor1
    @Helló Kurf !
    Köszi a videókat ! Már nagyon vártam ilyeneket ! Gondolom valamelyik bétás tette fel a vidiket...A tengeri csata elég jó lesz szerintem, bár ez a csávó elég bénán nyomta, semmi elképzelés csak forgolódott össze-vissza.Úgy tűnt nem nagyon figyelt a szélirányra( bár most azért megijedtem , mert látva a videót kicsit árkádosra sikeredett, nem láttam különösebb jelét számítana hogy honnanjön a szél..)
    A szárazföldi csata 2 szintén qrva jó...persze nem a gyerek aki játszotta, itt is elég láma volt hmm..., mégis győzött(remélem VH-ban nem lesz ilyen könnyű!)
    Ahogy láttam a graf nem lesz igényesebb a Medi2 től, de nem is baj.
    Szerintem a modder csapatok hamar kipofozzák majd a játékot ! :-))
  • Szegedy94
    campaignos multi az 1v1 lesz, nem játszhatunk 4-en,5-en (elvileg)
    Sztem úgy lesz megoldva, hogy 5 percig én jövök, 5 percig az ellenfél.
    Vagy esetleg, én mozgatok egyszer egy hadsereget, vagy én épitek egy városomba egy épületet, és utánna jön a haver. És pl egy körbe 4-5 ilyen "elemet" lehet berakni...
    De sztem meg fogják oldani a Creative Assembly srácai:)
    Gépigénye:
    Proceesszor: 2.4Ghz-es single Core
    Memória: 1GB (2 GB Vista esetén)
    Videókártya: 256MB-os, DirectX 9 kompatibilis kártya
    Ez persze csak minimum, és ne feledkezzünk meg róla, hogy ugye egyre több egység lesz a csatatérképen, és hogy becsületesen fusson, azért nem árt ennek a 2x-ese.
  • SötétBarom
    Nem tűnik vészesnek, annyira nem szép..
  • tobias88
    kiváncsi leszek a gépigényre
  • Kurfürst

Valami kiszivárgott, nem hivatalos, in-game videók:

Amerikai kampány - Intro

Nem hivatalos - Szárazföldi csata

Nem hivatalos - Tengeri CsataSzárazföldi ütközet 2.
  • Hunor1
    Hi.
    már kijött a 4. video is

4/5 chapter : America
  • Thanatos
    hát a térképet remélem nem korlátozzák le és marad a full, szimultán köröket megcsinálni total warban..., hát nemtudom, én inkább egy olyan opciot tennék bele, hogy ki-be lehessen kapcsolni hogy az ember nézhesse mit csinál a haverja, és akkor addigis van miről dumálni :)
  • Thanatos
    olvasol, tv-zel, ebédelsz, kávézol, beszélgetsz a haverokkal..., nekem ezek mind beváltak ilyenekre :)
  • Thanatos
    ez nem settlers :)
    és coop campaign mrá volt, ahol meg volt save, multi campaign igazábol annál nem sokkal több, csak a hálozati kommunikáciot kell mellé pakolni és kb ennyi
  • Kurfürst
    Amit lehet tudni, hogy 1 vs 1 lesz. Hogy ezt hogy oldják meg, kérdés.

Szvsz a legjobb megoldás a szimultán körökre osztott megoldás (a la Lords of the Realm 2), egy kis méretű, régiónális térképpel (pl. Nyugat Europa).
  • bgabor
    Kíváncsi leszek, hogyan lesz megoldva. Merthogy jelen állás szerint körökre osztott játékba multit tenni halott dolog.

Mégis hogy lesz? Ha négyen játszunk, akkor lépek én, majd háromnegyed óra szünet következik, amíg a többiek lépnek/csatáznak? És én akkor mi a fenét csinálok?
  • tobias88
    settlers mellé se volt, azt az is ha 8an játszotok, 1 nap
  • Thanatos
    gondolom save is lesz mellé... :PPP
  • Kurfürst
    Multi kampány, YESSSSS!
  • tobias88
    ejha, lesz multi kampány? az nagyon durva, csakhát az sokáig tart
  • Thanatos
    ez igaz, ráaádsul a csuszás állitolag a multy campaign miatt (is) van, amit még igyis csak utolag patchként fognak aktiválni, ezért nekem már simán megéri, kb medieval 1 óta várok multi camapignra :)
  • SötétBarom
    Nem szabad elsietni semmit, lsd. GTA IV..
  • Thanatos
    magyarul soha? :)
  • tobias88
    akkor adják ki amikor tökéletesnek érzik már a játékot
  • grebber
    Empire: Total War - Egy hónapos csúszás!

A 2009. esztendő egyik legjobban várt valósidejű stratégiája a korábbi tervekhez képest egy hónapos csúszást szenved el.

Az epikus méreteket öltő Total War széria soron következő darabja a gyarmatosítás roppant izgalmas korszakába invitálja a játékosokat. A Rome: Total War óta évről évre szépülő grafikus motor ezúttal a gigantikus szárazföldi összecsapások mellett a tengeri hadviselés nem kevésbé látványos elemeivel is meg kell birkózzon, miután a sorozat életében újdonsült játékelemként debütáló "csónakázás" kiemelten fontos szerepet kap.

A kereskedelmi útvonalak feletti ellenőrzés megszerzése, a kalózok megregulázása, a rivális nációk flottáinak leamortizálása képezi majd a hosszú távú siker alapját. Mind a tengeri, mind a szárazföldi hadviselésre hatással vannak a fizika törvényei, s a mindenkori időjárás is. A felázott talajon lendületet venni képtelen lovasság lemészárlása gyerekjáték, a nedves puskapor használhatatlanná válik, az ágyúgolyók úgy pattognak és zengik a halál diadalát, mintha búzakalászt aratnának. Sáros talajban pedig egyszerűen megragadnak, és sokat veszítenek hatásfokukból.

Hosszan lehetne még sorolni az Empire: Total War lehetőségeit, de akkor már újabb előzetes kerekedne belőle, és pedig nem emiatt ragadtam billentyűzetet. Sokkal inkább az a tény késztetett rá, hogy a SEGA community menedzsere elárulta, a február első napjaira időzített megjelenési dátumot márciusra módosították. Egy-másfél hónap nem nagy ügy, kibírjuk, amennyiben hasznosan töltik el The Creative Assembly horshami stúdiójának munkatársai.

info: Gamestar
  • SötétBarom
    Hm hm..