6068
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1131040785/11310407851237681100.gif)
-
Mondjuk én az alap verzióra gondoltam nem erre. -
Hát ha külföldön 34 font akkor abból nálunk sehogy nem lesz 10 ezer alatti ár.Bár ki tudja mostanában sok olcsó game jött ki! -
Remélem 10.000,- Ft alatt lesz. -
OculusDei #265 előrendeltem a gyöngyömet. -
Szegedy94 #264 Kösz a linket! Jó kis képek, egyre joban várom az ETW-t. De felmerültem bennem egy kérdés, hogy ez is úgy lesz mint a kingdomsban?? Külön kampányként játszhatunk amerikával, európával, afrikával??Mert ez nem valami nagy ötlet.. -
Hunor1 #263 Hi
Csak hogy kicsit feldobjam a topicot:-)
Itt rengeteg eddig nem látott kampányscreenshot található! Valszeg egy tutorial kampányból(America)
Tutorial screens -
Elméletieleg ebben már lesz egyébként ilyen opció ha jól olvastam..Multi kampány.. -
Snipa #261 jó ötlet!
-
Én szövetséget kötnék veled -
IG2-ben kivették a csatákat és csak a taktika/stratégia/háttér építés maradt meg.Egy coop -ban szerintem meg lehetne oldani. Egy nemzetett 2-en írányítanak. -
Snipa #258 Szerintem az dobna az ilyen stilusu jatekokon nagyot, ha vegre online campainget lehetne tolni! Csak azt nem tom tobb embernel mitcsinalnak azok akik eppen nem egy 1/2 - 1 oras csataban vannak benne!
szal nemegyszeru! :) -
Azért érdekes lenne egy kultúrák közötti háború. Europaiak megtámadják japánt/kínát. Afrikai csata. Jó AI-val kiváló lenne.Kicsit kevesebb provincia és ha működne a diplomácia normálisan tuti game lenne. -
Felesleges. Ott van pl a rome-hoz az Europa Barbarorum kieg. Annyi provinica van hozzá adva, hogy egy idő után baromi fárasztó lesz a játék. Lehetetlenség befoglalni az összes provinciát ráadásúl unalmas is mert igazából a játék ai-ja még a legnehezebb fokozaton is sablonosan játszik, kiismerhető, ez pedig monotonná teszi a játékot meg a csatákat. -
Mondjuk a Crusaders-ben nincs stratégiai térkép plussz az egy fix valós történelmi korszakban játszódik. Ez viszont fantasy stratégia TW köntösben plussz ahogy elolvastam van benne RPG elem is. Szóval szerintem nem összehasonlítható a kettő:) Max annyiban - ahogy te is mondtad -, hogy ugyanaz a cég csinálja. -
Mert ez egy valósághű játék, azért! Épp ezért szeretik nagyon sokan! Age of is azért volt jó, mert nem voltak orkok-törpök, stb... -
Ugyanaz a cég munkája akik a Crusaderst elkövették. Az első infok alapján tök hasonló lesz a kettő. -
"1 vhban nem ez volt a harci taktika, ami kb 1870ig megszokott volt az ókortól!"
Eleinte azért még megvolt. De talán még nem csináltak amerikai függetlenségi háborút és polgárháborút. Szerintem ezeket még igencsak megkapjuk. Bár én örülnék egy Shogun 2nek is. -
"Én spec az I vh-t, ilyen stratégia (legalábbis normális) úgysem volt eddig."
Nemrég jött ki az AGEOD féle World War One, EU stílusban. Aztán ott az Agression is. -
Akkor már játszuk nagyba.. Világtérképet a népnek.. A római kórban.. na az odabaxna.. :D -
Thanatos #249 jah valahogy igy, igazábo az igazán aduász időszakokat már kilötték a totalwaros srácok, szval tényleg az van hogy vagy iylen olyan kompromusszum vagy pedig köv rókabőr -
Itt egy részletes beszámoló róla. Szerintem nagyon fasza kis játék lesz :) -
Télleg, a csata előtti beszéd miért csak a RTW-ben feeling? A medievalben vérszar mind.. -
Ezt még nem is láttam, faszának tűnik :) -
Azzal az a baj, hogy túl rövid az időszak. 4 év nem több. Na most ha napokra akarod bontani úgy meg baromi unalmas lenne. Azon kívül meg tényleg úgy van, hogy át kellene dolgozni a harcrendszert. Repülőket, hogy irányítod? A lövészárokharc meg aztán végképp uncsi lenne. Szerintem erre ez a játék alkalmatlan. Ebből a játékból még egy általam említett kieg egy shogun 2 - esetleg nem csak japán lehetne benne hanem Kína, Perzsia, India és mondjuk Dél - Ázsia - illetve az a korszak ahol a medieval 2 befejeződik és tart az Empire-ig. Rome 2 szerintem értelmetlen lenne csinálni mert a grafikán kívül sok újat nem lehetne hozzá adni. Max talán meg lehetne csinálni a tengeri csatákat ott is de ennél többet nem. Olyan eget verő újítást nem tudok elképzelni ami miatt érdemes lenne egy második rész is. -
Akkor neked a King Arthur kell. Nemsokára megjelenik full magyar fejlesztés. A hardwireden fent van nézd meg a videot róla. -
Thanatos #243 1.vh-s gamenek ott a victoria, igaz taktikai rész nem sok van benne (0 :P), ettől függetlenül nekem is tetszik az ötlet de félő hogy kénytelenek lennének nagyon elmenni "normál" rts felé ahogy közelednek az első-2.vh -hoz mert ott taktikailag már nagyon nem az a rendszer müködött mint a tw-kben eddig, tw címszó alatt meg a tököm se akar2 fős amcsi supermaneket iránygatni..., a lövészárkozás még talán talán mondjuk, bár szvsz "unalmasnak" az is elég unalmas taktikai szempontbol -
Mert a LOTR univerzumot miért nem lehetne TW rendszerbe ültetni? Egyedül a repkedő cuccokkal lenne gond, de a CA-s arcok sztem megoldanák.. -
egyik sem TW rendszerre épülő!
1 vhban nem ez volt a harci taktika, ami kb 1870ig megszokott volt az ókortól! -
Én el tudnék viselni egy fantasys total wart is.. LOTR univerzummal adná magát :D Sok ezer ork, meg minden..
De az 1VH is nagyon tetszene.. -
Kurfürst #239 Ön is így gondolom, a kieget már régesrég eldöntötték, és talán már részekben készen is van.
A kérdőív valszeg a ETW utáni játékukra vonatkozik.. tetszene egy Rome 2, csak az a baj vele hogy források híján elég nehéz volt nekik normális egységeket csinálni, a rómaiak factionök persze jól ki voltak dolgozva, de a barbár népeknél már látszott az ötlettelenség.. a görögök mint történelem nagyon jó korszak, de őszintén szólva taktikailag rém unalmas, ismétlődő volt már az RTW-ben is minden csata: falanx feláll egy sorba, lenyomja az ellenséget a csatamezőről. Utána ez még ezredszerre minden csatában.. Egységnek meg volt gyáva falanx, normál falanx, páncélozott falanx, nagyon-durva-nevű-de-egyátalán-nem-olyan-nagyszám falanx..
A I vh. azért tetszik mert még nem volt ilyen használható progi, érdekes is lenne épp ezért nagyon, mert teljesen megváltoztatná a játék menetet.. éppen ezért rizikós is. Ugyanakkor egy Shogun 2 kiegészítő kellően egzotikus, ismeretlen tájakkal és katonatípusokkal, és egy kicsit visszatérés a kő-papír-olló stratégiához (viszonylag kevés katonatípus és nép: japán hadurak, 3 kínai királyság és a mongolok északon). -
Szerintem az uccsó a legvalószínűbb egy Empire Total War Napoleonic Wars címmel. Gondolj bele csak a skineket kell újra megcsinálni. A 18. századi hadviselés nemigen különbözött a 19. századitól. -
Az első kettő igéretesnek tűnik. -
Kurfürst #236 Van egy érdekes kérdőív a SEGA oldalán, a jövőre vonatkozó preferenciáinkat tudakolják benne.
Ez alapján a legvalószínűbb jövendőbeli Totalwar játékok
- Róma és a pun háborúkat,
- az antik hellén háborúkat,
- a feudális Kína és Japán háborúkat a 17 században,
- a 19. század nagy háborúit (napóleóni, krími, német egyesítés, amerikai-mexikói)
dolgozza fel, legalábbis azt szeretnék megtudni ezek közül melyiket preferálnánk a legjobban. Én spec az I vh-t, ilyen stratégia (legalábbis normális) úgysem volt eddig. Egy normális Rome 2-nek vagy Shogun 2-nek is örülnék persze, a ETW-hez meg amúgy is boritékolható a napóleonos kiegészítő. -
Kurfürst #235 Ha valaki még nem értesült volna róla, kijött az ötödik, utolsó videó: Multiplayer.
Nem sok infót hintenek el a multi részről az általánosságokon kívűl, de mutatnak némi elefántot, közelharcban hogy kell a puska végével álloncsapni a hindut, illetve néhány igyekvő spanyolt és ruszkit megkínálnak kartáccsal és a röppentyűvel a végén. -
Mert madridista, ez jó!!!
Nem jött ki a játék és nincs mit tenni, a másikat szívatni. -
Nem csoda, hisz Madridista -
Thanatos #232 te meg egy viszonylag csekély intelligenciával és találékonysággal megáldott :) -
Úgy látom te egy nagyon humoros ember vagy vagy! -
TomDantes #230 Mennyi? Mármint...térfogata. hossza szélessége súlya vagy ára?
Az ára mondjuk 100 forint lesz állítólag...de inkább 100 + 11900 lesz -
12000