6068
-
#508 Boltban steames verzió lesz csak? :O
nem lesz normál változat? -
TomDantes #507 ő bajuk...eggyel kevesebb vevő... -
#506 26án meg jön a TC Endwar. Ezt is jó tudni. :) -
#505 Sajnos ez mostanában kicsit szopatósabb, mint volt. :( -
TomDantes #504 Azt gondoltam, hogy a bolti DVD-ról települ, de hogy elinduljon kell hozzá?
Mert pl: nekem most se működik az a vacak m,eg veszem 10 ezerért és nem tudok vele majd mit kezdeni ? A francért kell ki szúrni az emberekkel. Ha le töltöm semmi gond vele, ha megveszem szívjak ezzel a franccal? -
#503 Látom nem lesz túl gyors. 50kval se jövöget. Remélem felgyorsul 1x ... -
#502 System Requirements
Supported OS: Windows® XP Service Pack 2 or Windows Vista™
Processor: 2.4 GHz Intel® Pentium® or greater or AMD® Athlon® equivalent CPU
Memory: 1GB RAM (XP,) 2GB RAM (Vista™)
Graphics: 100% DirectX 9.0c compatible hardware accelerated video card with shader version 2.0 support, 256 MB video memory
Display: Minimum screen resolution of 1024 x 768 pixels
Sound: Directx9.0c compatible sound card
Hard Drive: 15 GB free hard disk space
Peripherals: Windows compatible mouse and keyboard -
#501 Left 4 Dead -
#500 A Half Life 2-nél használta utoljára a steamet. Mire kisakkoztam az accountom és jelszavam ... :D -
#499 Kell hozzá. De értelemszerűen ha boltba veszed meg,dvd-ről fogod feltelepíteni... -
#498 emulén nincs fent a demo nem néztétek?
mert oda hamar felrakják a cuccokat, és a játékokkal foglalkozó honlapokon is szokott lenni e2donkey link -
Kurfürst #497 Steammel volt a baj, hivatalos fórumon írták hogy akinek nem megy, indítsa újra, most megy rendesen. -
Kurfürst #496 Köszi! -
#495 ezt csinálta nekem is, de egy idő után eljön majd egy új ablak, várni kell egy kicsit. -
#494 Lol
Várnod kell... letölti és telepíti egyben automatikusan. Csak várj türelemmel. -
TomDantes #493 Azt lehet tudni, hogy a teljeshez kell-e? Ha megveszem a boltban ahhoz is kell a steam?
Mert ha igen akkor nem költök rá, regisztráljak, meg így meg úgy meg net legyen meg steam fiók...könnyebb az illegális út akkor. -
Kurfürst #492 Nektek hogy indult el? Nyomogatom a steamen hogy install demó - semmi, betölti újra a lapot oszt csókolom. -
#491 Mellesleg elég idióta ikonja van, a többi total waros játéknak szebb, sokkal. -
TomDantes #490 Nem tudom...úgy értem maga ez a hülyeség se működik. Nem látom hogy menne a steam....pedig a Feladatkezelőben úgy látom megy...áh...hülyeség az egész, a miért nem lehet normálisan megcsinálni, ilyen hülyeséggel kínlódni -
#489 Hát elég lassan jön a steamen... -
Kurfürst #488 Szerintem a Sega serverén van a cucc... mert az is kegyetlenül behalt, lehet hogy csak onnan van linkelve. -
RedRiot #487 eh, máris "servers are too busy"
Addig is míg leszenvedjük egy kis hangulatcsináló:
Vöröskabátosok -
TomDantes #486 A f@szom ebbe a szaros steam-be! Nekem nem működik...el se indul. A franc az egészbe. Ha az eredetihez is kell, meg se veszem, pedig akartam. Nem akarok ezzel a baromsággal kínlódni!
A francért raknak bele ilyen szarságot minden jó játékba! -
Kurfürst #485 Amekkora hiszti van körülötte a hivatalos site-on (20 perc alatt 20 oldalas topic a demo bejelentésről..), 5 perc múlva leolvad a Steam és 3 bit/sec-el fog jönni... -
#484 bizony -
#483 Fent van a demo steamen !!! -
Kurfürst #482 Úgy tűnik. -
bgabor #481 Az mit jelent, hogy Steamen? Csak akkor tudom letölteni, ha fent van az a gyökér Steam? -
#480 Jupppppiiii!!! -
#479 Ja, és aki tolja a demot mindenképp árassza a képeket, mert melózom éjfélig :) -
#478 Így látatlanba, szerintem a medi2-nél egyedül a VGA-igénye lesz szintekkel magasabb (ugye az még a 7600gt-men is vígan ment :D), azon kívül egy egészséges kétmagos 2gb rammal muszáj, hogy vigye. Még szerencse, hogy ez PC only, így nem fenyeget egy GTAIV szerű konfig horror :D -
Kurfürst #477 Kíváncsi leszek hogy fut az én szegény konfigomon, bár egy új konfig már be lett tervezve... -
Kurfürst #476 De, a véglegesben, két hét múlva. :) -
#475 Spanyol nincs? :D -
#474 Még pár óra és kiderül mit alkottak. -
Kurfürst #473 Ma este 17 órától elérhető az Empire : Total War hivatalos demója a Steam-en.
Egy szárazföldi (Amerikaiak vs Britek), és egy tengeri (Franciák vs Britek) csata lesz játszható. -
#472 Ez csak egy játék. Ahol a Habsburgokat is kiejtés szerint írják, komolyan nem kell venni, mégha helyesnek is tűnik a dolog. Ez olyan "ez mellett" meg "az mellett", emellett és amellett vita ... -
wednes #471 Ebben teljesen igazad van, nem vitatja senki. Mátyás is belátta, ő azzal magyarázta, hogy mi a garancia arra, hogy miközben a törökkel harcol a német nem támadja e hátba. Mátyás Német-Római Császár akart lenni. Azért érdekelte őt a Cseh trón(választófejedelem) meg Bécs elfoglalása. Úgy gondola, akkor majd foglalkozik a törökkel is, ha sikerrel jár.
én inkább a szövegre reagáltam, most az utókornak úgy van beállítva, mint a hős Habsburgok, akik legyőzték a törököket. -
#470 Wales, Skócia független? :) Ez a függetlenség kérdés mindig is bonyolult volt. Olyan ez, mint a terrorizmus jelentése: más a terrorista az USA-nak és más Palesztínának. -
#469 I. Lajos Itáliában háborúzott, Mátyás a cseh trónért, meg Bécsért. Miért nem a törökök ellen küzdöttek, meg volt rá a lehetőségük. Ja, hogy az anyagi haszonnal járó trónok (értsd. illúziók) fontosabbak voltak? Nos, ez van.
A történelem sokszor bebizonyította, hogy hosszútávon NEM LEHET sikeresen megvívni egyetlen többfrontos háborút sem. Az "osztrákok" ezt belátták, mi nem.
Amikor egy Hunyadi Mátyás belátja, hogy önerőből képtelen sikeres háborút vívni a török ellen, akkor ő nagy politikus, ha egy osztrák császár teszi ugyanezt, akkor aljas módon békéket köt. Nem védeni akarom a Habsburgokat, de azért fél Európa őket basztatta, és amikor a francia, a svéd és az összes fejedelemség egyszerre rúg beléjük, akkor nem érdemes ugrálni ...
Sajnos kb. annyira van a Habsburgoknak része a török kiűzésében, mint nekünk abban, hogy Bécsig merészkedtek ...
Ja, és ne felejtsük el, hogy sohasem használta ki Európa a kínálkozó lehetőségeket, sőt, Konstantinápoly eleste is nagyban volt köszönhető Európának.