6068
  • RedRiot
    Ja, az kb. rendben van. Nem egyszerű egy ilyen puskát megtölteni, de ezek a katonák olyan szigorú kiképzést kaptak, hogy kb. izomreflex szinten végezték a műveletet.

Ami így eszembe jut még a pánikkal kapcsolatban: megfeledkeztem egy csapatról, és erős ellenséges tűzben felejtettem őket hosszú percekre - ettől sem futamodtak meg. :/ A Cossacks 2-ben egy erősebb fingásra is hanyatt-homlok menekültek. Érzésem szerint így túl könnyű lesz a móka, de még tesztelni fogom.
  • Kurfürst
    A játék úgy néz ki erősen processzor, és RAM igényes. A VGA annyira nem számít, nekem 1024x768-ban vagy 1900x1200-ban kb. egyformán szarul futott, a proci nem bírta vinni. Nem meglepő, kissé régi egymagos 3500+... a töltési idők viszont frusztrálóan hosszúak.
  • Kurfürst
    Percenként olyan 3-4 lövés teljesen reális, egy ismerősnek lőtéren van feketelőporos cucca, ő mondta.
  • RedRiot
    "Meg amúgy is ez a kor elég buktatós. mert ugyebár kinek melyik történelmi kor jön be leginkább. még ez a kérdés is nagyon fontos. ókor, középkor, második világháború speciel az én kedvenceim"

Ízlések és pofonok: nekem meg pont ez az egyik kedvenc történelmi korom. Csatárláncban, bepiálva, dobpergésre, minden védelem nélkül nekimasírozni az ellenségnek - nem a pupákok hobbija volt! :)

Cossacks2-től könnyebbnek tűnik: eddig még nem esett pánikba egy egységem sem egyetlen durva sortűztől, és a muskétákat is viszonylag gyorsan újratöltik. Ez utóbbi talán realisztikusabb mint a C2, azért nem hinném hogy percenként egy lövést tudtak leadni.
  • RedRiot
    Első benyomások:
    Überhosszú töltési idők, de tényleg drámai hosszúak. Lehet hogy 4GB rammal csökkenne, most 2GB van a gépemben. (AMD X2 6000+@3MHz, Ati3850/512, XP SP2)

Miután egyszer beszenvedte a csatát, jól fut, szerencsére normálisan optimalizálták a grafikus motort. Az Auto-setting szinte mindent ultrára rak az alsóközepes gépemen, ezen meglepődtem. FPS-t nem mértem, de elég simán futott. Nagyobb csatáknál még mindig visszavehetem az AA-t és az ultra detailt high-ra, sebességgel nem lesz gond úgy néz ki. Ezen meglepődtem. Egyébként nagyon szép a grafika, különösen a hajók tetszenek: ahogy a matrózok mászkálnak a kötélzeten, él az egész, qrva jó.

Tutorialokat és a szárazföldi csatát nyomtam le. Hááát. Elég gyenge vagyok RTS-ekben, M2TW-t is rég toltam már, ahhoz képest megvertem a gépet. Pedig tényleg szarul játszottam... Fura. Holnap újra játszom.

Lényeg, hogy úgy néz ki kell neki a RAM rendesen, egyébként nem vészes a gépigénye.

Képeket nem csinálam de itt találni pár demo screent:

ETW demo screens
  • Prince23
    A szárazföldi csata egész pompásan futott high beállításokkal, shader 3-mal, 1920*1200 felbontásban. Némi fps hiányt csak a tengeri csatáknál észleltem. Bár annyira nem szaggatott.
    A füvek, mezők egész pompásak, és talán még a tenger is szépnek mondható.
    Véleményem szerint elég unalmas szárazföldi csatát raktak be. Ki is léptem onnan, miután szét néztem. A lovasok nagyon gyatrán mozognak, medi 2-be sokkal jobban konfigurálták a mozgáskultúrát. Bár ez lehet azért van, mert hozzá szoktam a medi 2-höz. Majd a teljest is megnézem, ha bejön, akkor ezt a tw sorit is meg fogom venni. a demó így még nem nyűgözött le. Meg amúgy is ez a kor elég buktatós. mert ugyebár kinek melyik történelmi kor jön be leginkább. még ez a kérdés is nagyon fontos. ókor, középkor, második világháború speciel az én kedvenceim, abban jobban jártasabb vagyok
  • Dragooon #542
    képek tőlem is:

• SötétBarom
    Szélriány

Medi kettőhöz hasonlítva milyen a szárazföldi csata? Rohamoknál vannak ugyanolyan hülyeségek mint ott, vagy már fixelték, ill. milyen konfigon hogy fut?
  • Prince23
    Egy kép a tengeri csatámról, amit megnyertem

Első benyomás:
    egyszerű menű
    sok a töltési idő
    tengeri csata nem túl meggyőző, se a szárazföldi
    lovasok furcsán mozognak

no de a grand caimpaignon lesz a hangsúly és a hangulat... remélem!
  • Dragooon #539
    én egyelőre a tutorialokat próbáltam, nagy csaták pár perc múlva kezdődnek.

szuronyokkal rohamoztam, tolják egymást arrébb az egységek mintha jégen lennének, nézik egymást, stb :o
    amúgy nem rossz
  • TomDantes
    Kipórbáltam, le jött fasza lesz...de nem volt egyszerű győznöm.
  • SötétBarom
    Systems specs?
  • Serpa
    nálam bevállt.

köszi.
  • OculusDei
    hát izé... akkor itt az ideje hogy nyugdíjazzam a laptopom. ide már kevéske szegény.
    állat a gém csak nekem diafilm.
  • SötétBarom
    Jó vagy nemjó, KÁMON ppl!!!4
  • Prince23
    Na már nekem is sokkal gyorsabban jön, 4 megával, eddig meg 1 meg fél megával jött.
  • Kurfürst
    Na, újraraktam az egész vackot, a Steam futott a háttérben, csak elindítani nem lehetett, az ikon nem volt stb.

Elnézést a gorombaságért, tiszta hülye voltam..
  • Dragooon #531
    képeket
  • a.carkey
    Meg tudná mondani valaki, hogy hová pakolja a letöltés az install filet és mi a file neve?
  • Robez84
    ooooohh..bazz. dejónektek....
  • RedRiot
    US North is jó, onnan nekem 800-al jön. Ééééés 100%! Na léptem uraim!
  • OculusDei
    nekem lejött. akkor most eltűnök...
  • a.carkey
    Átállítottam én is, de maradt minden a régi ...
  • Dragooon #525
    isten vagy appám, 400-500 között jön most a 60-80 helyett, köszi :D
  • OculusDei
    ehem. ez kb azóta szar amióta steam van. szal csekkold mindig a taskmanagert.
  • RedRiot
    Nem ettől van, take it easy. Lehet hogy még mindig fut a steamed a háttérben. Lődd ki feladatkezelőből, és úgy indítsd újra.
  • Kurfürst
    Kurvajó tipp volt, megcsináltam, nem megy a steam... rakhatom újra.
  • OculusDei
    nekem 1 mb körül jön folyamatost
  • TomDantes
    Volt eddig is de csinálhattam másikat azért húztam fel magam mert az elsőre készített steam-fiók valamiért nem működött.
  • SötétBarom
    Egész jól jön :D
  • RedRiot
    Tipp a letöltéshez:

-Pause update
    -settings
    -downloads
    -download region: US East Coast

ezután steam újraindít, resume update.

Eddig németre volt állítva, jött 160-al, most jön 4-500k-val.
  • Rolika16
    Steam fiók kell hozzá,de mivel szeded a demot az van már...
  • RedRiot
    Régi szép idők, mikor egy játék elfért egy floppyn... Most meg egy demó 2GB. Eeeeeeee...
  • TomDantes
    Komolyan..magam alászarok a döbbenettől most meg úgy tűnik működik ez a izé...és egész jól jön 8% már is..wazze...
  • RedRiot
    Tessék, kép:

Empire: Total War
  • TomDantes
    Ööö...akkor megveszemHa nem kell hozzá hogy legyen steam-fiókom meg nem kell netes regisztrálás azt megveszem, nem tudom ki hogy van vele, lehet ez csak az én ostobaságom de amihez valami kacifántos dolog kell...regisztráljak legyen ilyen meg olyan fiókom...ja...én kínlódok vele...aki meg le töltötte röhög a markába( persze van aminél én röhögök...mert le tölöttem) de ez kell nekem eredetiben is, feltéve ha nincs benne ilyesmi
  • Rolika16
    Én ezt az egészet onnan szedtem,hogy a Dawn of War 2,és a FEAR 2 is megvan eredetiben,és kellet hozzájuk steam...
  • RedRiot
    Eh, de lassan jön. :/ Azért remélem nem lesz akkora szopás az install, mint a GTAIV volt... Akkor majdnem kibasztam a gépet a kilencedikről. No mind1, iszok mégegy sört, nyugi van. :)
  • SötétBarom
    Képet, videot, NAMÁ! :D
  • Rolika16
    Csak annyi lesz az egész,hogy beírod a keyt,ami doboz-ban lesz(így hitelesíted hogy megvetted eredetiben.) Ez semeddig se tart...(még lehet ezt se kell megcsinálni,csak annyi lesz az egész,hogy ha elindítod a játékot,akkor steam is bekapcsol.)