6068
-
TS zsadnok #628 Sziasztok! Az a gondom, hogy tegnap este éjfél körül lejött a demo és játszottam is, de ma nem indul sehogy sem. Mi lehet a gond? Köszi -
#627 Nekem úgy tűnt, hogy gyorsabb a játékmenet az előzőekhez képest, és ez jót tett. Pörgősebbek a csaták sokkal.. -
Babylon56 #626 Nekem szó szerint le eset az állam a látványtol és a kidolgozotságtol egybe véve
Maga a harc is jobban átlátható és irányithatobbak az egységek.
Remélem a térkép nézetben is ilyen jó lesz és részletes!
Kiváncsi leszek hány dvd lesz a tejes játék ha a medieval 2-ből indulok mivel itt már 3 kontinensen lehet majd harcolni és grafikailag harc nézetbeb nagyon szép lett. -
tomcsa4 #625 Kipróbáltam. 1024x769, minden medium (SM 3.0 low) és jól fut eddig. Athlon64 4000+ egymagos), Radeon X1950GT (256MB) és 2 GB Ram.
Szárazföldi csatát próbáltam, viszont közelharcban annyira lassan történnek a dolgok. Órákig lehet állni, hogy ki győz. De amúgy nagyon szépen ki van dolgozva, ennyire részletes játékkal még nem találkoztam. -
#624 A szárazföldi csatát próbáltam ki, és kicsit gondban van az AI, amikor a tűzérséget kell használnia, ill. elveszíti azt.
Amikor használja, akkor mindig lehet szopatni azzal, hogy kihozok közel a tűzérségéhez két egységet baromi hosszú lineban, erre azt lövi teljes erővel. Közben közel lopózom hozzá a saját tűzérésgemmel, és szétszedem az ágyúit. :) Remélem ez javulni fog.
Amikor elveszíti a tüzérséget, mintha nem is lenne jelen a csatában. Bár a brit oldalon jelen lévő hadsereg a csatában egész erősnek tűnik (grenadiers, guards, hesseniek, és némi line inf), de akkor sem kéne az AInak ennyire szarul harcolnia ellenük. Alig vesztettem embert, ő meg minden egyes emberét sirathatta.
Ez ugyan egy demo, de már előre félek, hogy mekkora aratást lehet majd végigvinni a tűzérséggel és a huszárokkal.
Amúgy ritka szórakoztató a játék. Jól megcsinálták. -
tomcsa4 #623 Most kulturált beszélgetés folyt. -
TomDantes #622 Nincs is ATI-Nvidia flame... -
Kurfürst #621 Ezt az ATI-nvidea flémet fejezzük be nagyon gyorsan... -
#620 Na ez az. Sajna a 7800am van és már min a 7900 az alap mindenhol. -
tomcsa4 #619 Akkor cserélj, ha muszáj. Az NV-nek a shaderei programozhatóak és egyes DX 10.1-es függvényeket is ismer. De nem teljesen DX 10.1-es. (Mivel ez szabvány, ráadásul már szigorúbb, mint a DX 10-es, ahol a GF 8 is megkapta, holott a DX 10 gerincét képező geometry shader nem net jól ezen a szérián, mivel hibásan működtek).
Én majd most próbálom ki az X1950GT-men, csak le kel szednem. -
#618 ez a tengeri csata elég gyík , elsőre nyertem vesztesség nélkül.
meglehetősen könnyű volt.
a PotBS beli tapasztalat jól jött :) -
CyrSyS #617 Levették a palettáról! Az első szériás 2008 februárban megjelent 9*** sorozatú kártyák között volt 10.1 támogatású! 65nm-es tech kártya van/volt! Erről egy cikk is van! De lehet én kérek elnézést mert az ASUS oldalán is ki volt írva lehet kijavították vagy az új széria már nem az. Lehet igazatok van és az NVIDIA csak tesztelte még! Nekem 8 :) De azt gondoltam az újak is már tudják! Számomra nem érdekes mert a 7950GT mai napig állja a helyét Dx9-ben! Felesleges lecserélnem! -
CyrSyS #616 Kell lennie! Asus honlapján láttam! Megkeresem de biztos hogy láttam! -
tomcsa4 #615 Tudod mit? Ne vegyél semmit még. Ahogy bucser is írta, várj. Csak akkor, ha nagyon nem mennek a játékok, akkor viszont HD 4830-at, ha max 30-ért megkapod. Ha drágábban adják, akkor ne vedd meg. 24-ért ha találsz HD 3870-et, az is jó. -
tomcsa4 #614 Mondanál egyet? Full DX 10.1-et ám (mivel ez szigorú szabványokon alapul). -
CyrSyS #613 Vitamentes OFF! Van DX 10.1-es NVIDIA bocs! -
#612 Nem a válság miatt mentek fel az árak, hanem az árfolyamingadozás miatt.. Ha rám hallgatsz vársz egy félévet a hardver vásárlással... -
#611 Ne vesszetek össze! :D
Mindenkinek köszi a segítséget. -
TomDantes #610 Viszont az ATI DX10.1-es...míg a Nvidia-ok csak DX10-esek. És a DX10.1-esek tovább lesznek még jók mint a DX10-esek ,és ár/teljesítmény szempontjából az ATI nyer.
A driverek meg...nem tudom nekem eddig nem volt sok gondom az ATI-kal, és vagy 4-5 éve csak ATI kártyáim vannak.
De szerinetm ennyi off elég lesz -
Neoncsoves #609 Mondjuk a 4830 se rossz kártya (ATi) de én azt mondom, hogy jelenleg több driver jön NVIDIA-hoz, azon kívül 1-2 játék alapból bugos ati kártyán és várni kell hotfixre :) tehát egyelőre az NVIDIA támogatottsága nagyobb -
TomDantes #608 Akkor ATI 4830.... 30 ezer forint, és DX10.1-es. Most még mindenhez megfelelel, és egy darabig még jó lesz, nekem is ilyen van.
-
#607 Minél kevesebbet, annyira ugyanis nem fontos, csak régi a jelenlegi kártyám. -
wednes #606 De végül is hívhatjuk 9800GT-nek meg GTS 240-esnek is. Jövőre talán új nevet kap. :) -
Neoncsoves #605 nem tudom más lett-e.
Viszont egy pontos tipust tudok ajánlani:
Gainward 8800GT 1Gb Golden Sample
ez van nekem és nagyon jó, még a legújabb játékok is úgy-ahogy mennek maxon 1280x1024ben... én anno 55ezerért vettem, mostmár 30 körül lehet kapni... de utánanézek neked:) -
TomDantes #604 Mennyit akarsz rá költeni? ATI 4830 4850 vagy 4870 attól függően mennyid van rá, a 4830 tökéletesen elég, a 4850 bőven megfelel a 4870 meg egy csúcs VGA -
#603 Köszi szépen. Néztem, nagyon felmentek az árak, akár 8-10kval is.
8800 GT-t egyszerűen nem láttam sehol. Nem lett ennek más neve? -
Arweg #602 Sziasztok!
Nekem is az a problémám a demoval,hogy mikor betöltenék egy csatát akkor a csík ide-oda ugrál s előjönnek a csatahangok.
Valakinek van ötlete mit tegyek? -
Neoncsoves #601 ATi 4850, de ha NVIDIA-t akarsz 8800GT v. 9800GTX v. 9800GTX+ tehát ezek még elérhető áron vannak... ugye a retkes gazdasági válság :\ -
#600 Egy ideje egy 3.2es Intel Core2 Duo E8500 procim van, 4GBval. Mostanában filóztam el egy új videokártyán. Ha videokártyát kéne hozzá választani, akkor ti mit javasolnátok NVidiaban és Atiban? (Nem vagyok FPS fan, csak átlagosan), főleg ehhez hasonló játékok érdekelnek, meg a ritka kivétel.
Nem akarok egy monsztert, elég egy normális, "ez most mindenhez bőven elég, elég jól fut rajta a többség" szintű kártya. Jelenleg - már vagy 4 éve - egy 7800asom van, és röhej, de még ehhez a gaméhoz is elégnek tűnik, viszont most már lecserélném, mert tényleg eljött az ideje, és mert a régi gépembe, ami jelenleg családi használatra (Internet a feleségnek, gyereknek, stb.) van belőve, még tökéletesen megfelelne. -
TomDantes #599 Mi a baj egyébként a mozgásokkal? Én vettem észre semmit. -
TomDantes #598 Hát eddig sem így volt a TW-kban...bocs de nem értem min problémázol... -
Kurfürst #597 Egyik forumon olvastam, hogy tengeri csatánál az insert lenyomásával be lehet kukkantani a kijelölt hajó alsóbb fedélzeteire is. -
#596 Így van, a mozgásuk nagyon ciki, főleg a lovasoké. -
wednes #595 Meglestem én is a demot. Elsőre vegyes benyomásaim vannak. A grafika fullon azért észrevehetően szebb mint a med2, persze nem lehengerlő, de ebbe a játékba tökéletes. Az egységek jól ki vannak dolgozva viszont ami nálam nagyon lehúzza az összhatást az a mozgás animáció. Az sajnos elég béna, még az elődök is jobbnak tűnnek. Gondolok itt első sorba a rohamokra, mind a gyalogos szurony rohamra, mind a lovasrohamra. Semmi összeütközés, csak "csúszkálnak" egymáson az egységek. A hangok nem rosszak egyet kivéve a "halálsikoly" (nem sikoly inkább felkiáltás). Mindig ugyan az a monoton hang szólal meg.
Na mind1 ezek végül is olyan dolgok, amit jó pár óra játék után már nem fogok figyelni, az elején nézegeti az ember közelről az egységeket, és "gyönyörködik" bennük. Utána jön a madártávlat csata, aztán egy jó része meg már autó csata. -
obe #594 kérlek...mérget azért ne vegyél rá, de több mint valószínű így lesz -
Paddy #593 köszi az infot -
Hunor1 #592 Ezt meg kell osztanom veletek.Lehet állítani a csata nehézségén ! Alapból normalon van ..
" Go to C:/Documents and Settings/*your name*/Application Data/The Creative Assembly/EmpireDemo2/scripts/
Then open the preferences.empire_script.txt and search for "battle_difficulty" and change the number next to it for the desired difficulty -2=Very Hard, -1=Hard, 0=Normal(default), 1=Easy .."
Nah akkor lassan indul a moddolás ehehe -
obe #591 ez elég lesz low-ra, procit rángasd meg tuti alapon megy, persze normális hűtővel, kártya csere javallott, vegyél használt 8800 gt-t pl -
Paddy #590 intel core2d 2,2ghz 2giga ram radi hd 2400xt 256mb. ezzel vajon menni fog vagy kést baszhatok a gyomromba?:) -
obe #589 elindul, persze. a menü max, ez már erre sajnos nem elég