6068
  • Paddy
    A kiadó is elismerte, hogy az undercover bukás volt.
  • Sith
    Szerintem ez megér 10K t
    Nem egy FEAR 2 amit végig tol az ember 1x 2x aztán kuka a ME2 nem is tudom talán 2 3 éves lehet és folyamatosan fent van a gépemen a mai napig.. igaz egy ideje mod okkal próbálkozom
  • smusher
    NFS Undercover
  • Prince23
    És az melyik gém?
  • smusher
    A pcdome-nál 10791-be kerül az év csalódása :)
  • TomDantes
    Hát én ,meg veszem igaz csak a normál kiadást...de te ne vedd meg---hanem ha gondolod szarakodj vele, mert steam-es és a steam-es warez játékokkal k*rva sokat kell szarakodni, ez a játék meg megérdemli, hogy ne egy össze hachkelt vacakkal tolja az ember.

Persze megértem ,hogy túl drága, nekem is túl drága, de most az egyszer kivételesen kifizetem
  • SötétBarom
    :)

Sztem nem. Mivel nagyívben telibeszarja a kiadó, hogy én mennyiből élek, ezért még annyit sem fizetek ki. Majd talán akkor megveszem, ha 10 alá megy. Ha az átlag nyugat európai színvonalhoz áraznak, elvárhatják, hogy megvegyem, csak én mag azt szarom telibe :]]

Mindemellett aki csak teheti vegye meg, a creative assembly mindig is kitett magáért, és nagyon minőségi cuccokat adnak a kezünkbe évek óta.
  • Rolika16
    Ez gyüjtői kiadás,az alap 10ezer,az meg korrekt egy új játékért.
  • Torzonborz
    de ez az SE a sima gondolom olcsóbb lesz.
  • SötétBarom
    Na ennyit pont nem vagyok hajlandó játékért fizetni :*
  • Rolika16
    Pcdomen előrendelhető ETW Speciel Edition !!! Erre vártam éljen !http://shop.pcdome.hu/termek/2352/empire_total_war_-_special_forces_edition

13k annyira nem vészes !
  • obe
    aki legaläbb az elözö 2-vel jätszott akär angolul, akär magyarul, nem fog problemät jelenteni, az aprosägokat meg ki lehet szotärazni
  • A tumi
    Gondolom nem magyar lokalizációval jön ki a játék.
    Mire lefordítják 100%-ra....csak annyit mondok évek!
    A medieval sincs még 100-on pedig évek óta fordítják.
  • SötétBarom
    :DDD

Én a trombitáláson elröhögtem magam, olyan idétlen hangja van a medieval-os kürt után
  • RedRiot
    "Gyanítom hogy a demoba csak összedobálták a szükséges file-okat,"

Vagy még azokat sem! :) A TWCenter fórumában olvastam, hogy a CA elismerte, hogy néhány hangfile-t kifelejtettek a demóból, ezért olyan furán csendes a csatatér. Nekem konkrétan az tűnt fel, hogy az ágyuknak vontatás közben semmi hangjuk, semmi keréknyikorgás, semmi. Lopakodó kommandós-ágyú: olyan csendben gurul mint egy Toyota Prius. :)

Remélem a dobpergés hangmintával is kezdenek vmit, mert vhogy olyan percegős-recsegős, különösen ha rázoomolok a dobosra.
  • Serpa
    9.2 driver van fenn, minden ultrára van húzva, 4850.
    erre gondoltam
  • TomDantes
    Nekem sincsennek. Újabb ATI driverrel kell megpróbálni
  • SötétBarom
    Nekem pl nincsenek.
  • Serpa
    *én=és
  • Serpa
    ati kártyával másnak is "kék-pötyök" vannak a fabarrikádokon én épületeken?
  • sith7
    Hát én is kellemesen meglepődtem...
  • Kurfürst
    Gyanítom hogy a demoba csak összedobálták a szükséges file-okat, és a packok nincsenek optimalizálva rendesen. Ha jól emlékszem, a MTW2-nél is ez volt a helyzet, a demo lassan a töltött, a full már sokkal gyorsabb volt.
  • RedRiot
    Az a tömörítés miatt van. Ha kibontod a pack file-okat, sokkal gyorsabban tölt. TW Center fórumon több topik is ezzel foglalkozik. Én csak a demo1-et bontottam ki, hogy kipróbáljam a rank-fire képességet, de már az is gyorsít vmit a betöltési időn.

Ennek örömére kibontottam a többi file-t is, de így eltűntek a hangok. Viszont kb. harmad annyi idő betöltötte a csatát. Ha kibontogatsz/törölgetsz dolgokat backupolj előtte!

Ha lesz full azt is ki lehet majd csomagolni - ha nem úgy jön gyárilag - és akkor gyorsabban tölt majd.

• Prince23
    Csaka töltési időt tolták el. remélem a teljesben nem lesz így.
  • RedRiot
    Respect a programozóiknak hogy tisztességesen optimalizálták a játékot. Egyre ritkább az ilyen.
  • sith7
    Nekem ezen megy... Istenuccse

Amd 2.8
    1 Gb ram
    HD 2600 Xt 256 MB

1024 * 768, árnyékok off, antia. off, minden más médiumon,unit size: large, és megy zökkenőmentesen... gondolom nagyobb csatáknál lesz lassulás, de örülök, hogy egyáltalán megy.
  • TomDantes
    Én nem is próbáltam se lépésben se máshogy átmenni a karókon, inkább megkerültem.
  • SötétBarom
    Ezt írtam én is egy picit lejebb.. Ritka debil dolog..
  • RedRiot
    Tegnap volt egy kellemetlen élményem a földbe ásott karókkal. Egy domb tetején akartam leparkolni az egyik tüzérségemet, kijelöltem nekik az irányt. Után elkalandoztam máshová, majd mikor visszanéztem a tüzérekhez, azt láttam hogy az egész egység megszűnt létezni, mert nekimentek egy sor beásott karónak!

OK, hogy egy rohamozó lovasság felnyársalódik, de hogy lépésben haladó lovak, miközben ágyut vontatnak? Kár hogy nem láttam, biztos vicces lehetett. :/
  • OculusDei
    Amd sempron 3.2ghz
    2giga ram
    Radeon x600 256mb

ha jól emlékszem. (igen, mert ez kopipaszta). mint már mondtuk ezen ne várj csodát. nem fog elindulni rajta.
  • RedRiot
    Ezt a kis időt már csak kibírjuk!
  • SötétBarom
    Már csak egy hét :) Alig várom.
  • vasshy
    Na jó a demot nem tudtam leszedni. Rámegyek az install demora aztán bejönn, hogy a lap nem megjeleníthető. Ha másodjára próbálom akkor meg nem csinál semmit. Szóval én megvárom, hogy kijöjjön teljesbe a gépem megvan hozzá fullba is tudna menni, szóval azt tudom, hogy azzal nem lesz baj. Viszont azért ahogy olvassom a hozzászólásokat szívesen kipróbálnám pedig. Na de ez van sprite. Nektek addig is ütközeteket kívánok majd ha meglesz nekem is aktívabb fórumozó leszek itt :D.
  • Rolika16
    Milyen konfigod van ?
  • POI33
    Nekem még mindig amikor betöltené a csatát, a csík elkezd ugrálni és nem jön be, de a háttérben hallom a csatát. Valakinek valami tipp? :S
    Directx-et is frissítettem már.
    Valamikor meg olyan is előfordul, hogy mikor tölti be magát a játékot egész egyszerűen újraindul a gépem. :(
  • RedRiot
    " Ja igen, és remélem nem így lesz vége a fullban a csatának mint itt, hogy egyszercsak kiírja, hogy victory aztán csókolom :C Legjobb dolog egy nehéz csata után módszeresen lekaszabolni a gyávákat! :D"

Egyetértek! Elég lenne annyi, hogy ugyanúgy megjelenne a Victory screen mint most, csak lenne egy "Continue Battle" opció. A győztes csata után igazi jutalomjáték lenne huszárokkal megkergetni a veszteseket. :)
  • Djuree
    far cry 2? hogy tudsz azzal a förmedvénnyel játszani?
  • TomDantes
    Semmi baj...de ebben nincsenenk gépfegyverek meg terepjárók...tudod ez olyan stratágia
  • crysis
    Sorry.Összekevertem a far cry 2-vel.Mert most ezzel a kettővel tolom.Alig égek
  • TomDantes
    Milyen Ubisoft wazze? Ez SEGA játék.... miről beszélsz?