6068
  • Prince23
    Hogyhogy megjelent?:O
    Március első hetére várható, ti meg már játszotok?
  • tomcsa4
    Igen megjelent. Majd én is játszogatok vele valamikor kicsit.

Személyes vélemény: a dobozképe a valaha készült legjobb, amit eddig láttam.
  • Sith
    Tisztelt (Én) :)

Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható a

Empire Total War
    c. PC játék (angol nyelven)

Ez ma jött a CD galaxisból
  • obe
    hát akkor kellemes tűkön ülős hétvégét kívánok minden hadvezérnek
  • Rolika16
    új videók:
    http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=453&pk=11867
    http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=453&pk=11868
    http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=453&pk=11869
    http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=453&pk=11870
    http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=453&pk=11871
  • ewuk
    mivel elég összetett és sok szöveg van benne így szerintem soká, ha egyáltalán lesz... :(
  • koj
    Már én is várom sztem jó lehet, de vajon mikor lessz magyarosítás hozzá? angolul utálok játszani :D
  • ewuk
    alig várom hogy megjelenjen, sajna rá vagyok kényszerülve a warezra, no de annyi baj legyen.
  • TomDantes
    oké
  • Rolika16
    Úgy ahogy egy akármilyen játékot.Ha kell majd steam hozzá,automatikusan elindítja(a keyt kell majd beírni szerintem).Speciel Forces-t pedig aktiválni kell steamen,totalwar.com bal oldalt STEAM FAQ,minden levan írva képekkel :)(azt hogy kell regisztrálni majd speciális egységeket 2. pont.)
  • TomDantes
    De a lényeg hogy csak szerdán lehet regisztrálni
  • Pluskast
    Hmm hát én ma kaptam mailen értesítést a cd galaxistól, hogy megjött és megvehetem...
  • RedRiot
    Iron Maiden a legnagyobb! Jó ízlésed van!

Ez is témába vágó szám. Az amerikai függetlenségi háborúról szól:
    Iced Earth - Declaration Day
  • TomDantes
    Nálam ,,csak" kedden, de tök mindegy ,mert csak szerdától lehet játszani
  • Bucser
    10 perce vették le a 9k HUf-t a számlámról a game.co.uk-tól. valszeg hétfőn már kopog vele a postás.:)
  • TomDantes
    Aki ért a steam-hez mondja már el,

Egy, hogy kell majd regisztrálni a játékot ha megjött? (steam fiókom természetesen van)

Kettő, mi van ha le törlöm a játékot, és újra rakom, vagy ha az op.rendszert rakom újra...akkor ismét regisztrálni kell?
  • Kurfürst
    Hogy lehet a magasabb textúrákat kikényszeríteni?

Hiába írom át a preferences.empire_script.txt-ben, nem változik semmi... :(
  • ewuk
    a legszebb példa erre a mass effekt, multit nyomokban sem tartalmaz, de net nélkül meg sem moccan...
  • TomDantes
    Engem is hívtak...kedden hozza a futár ! De fasza már kedden meg lesz..hurááá
  • SötétBarom
    Soundtrack :DDDD
  • obe
    ..most hivtak a pcdome-tol hogy kedden futär löki a karjaimba a special edition-t ..
  • RedRiot
    Angol "Brown Bess" muskéta használata:

Brown Bess

3 muskéta-lövés 46sec alatt
    Az utolsó lövés :D Sajnos nem tesz bele golyót, és nem céloz csak gyorsan elpuffantja. Azért annyi kiderül belőle, hogy annak idején egy jól képzett század le tudott adni 3 sortüzet egy perc alatt. Az a +15sec elég kell hogy legyen a golyó behelyezéséhez, a vezényszavakhoz + célratartáshoz.
  • RedRiot
    Jó kis olvasnivalók!

Ez is jó, most találtam:

Napoleonistyka

Sajnos az ETW nem a napóleoni háborúkra fókuszál, de azért érdekes dolgokat lehet itt találni, különösen a "STRATEGY & TACTICS" fejezetekben...
  • a.carkey
    Más. Kis kitekintő a fakciók hadvezéreire:

Magyarország és a Habsburg Birodalom hőse, Hadik András
    Nagy-Britannia, John Churchill
    Franciaország, Gilbert du Motier, marquis de Lafayette
    Svédország, XII. Károly
    Lengyelország-Litvánia, II. (Erős) Ágost
    Oszmán Birodalom, III. Ahmed szultán
    Egyesült tartományok (Hollandia), Károly Ágost, Waldeck és Pyrmont hercege
    Spanyolország, V. Fülöp
    Oroszország, Aleszandr Danilovics Mencsikov herceg
    Poroszország, I. Frigyes Vilmos
    Marathas (Marati) Monarchia, Kanhoji Angre admirális

+
    13 Gyarmat (USA), George Washington
  • a.carkey
    De tényleg, ha egy game single, mégha van multi lehetősége is, akkor minek kell eröltetni a "kötelező, hogy legyen neted" dolgot? A netes játékhoz kelljenek ilyen szarok, ha valaki imádja a netes rangsort, a filmeket, legyen, tölthesse fel a netre az aktuális állását, de hogy csak azért, hogy csak menjen, ahhoz kötelező legyen a net? Lótúrót!
    Most az ember vagy megveszi a játékot és lesz egy kulcsa, azt regeli, vagy warezol. Ha warezol, nem lesz original kulcsa, de ugyanúgy fog játszani - különösen a menőbb népszerűbb programokkal már első nap, - ahogy egyébként is tenné. Minden más beiktatásával, a plusz funkciókkal amire a többségnek semmi szüksége sincs max a vásárlókat veszítik el, akik olyanokat kiabálhatnak be kevésbé sikeres játék esetén, hogy "inkább a játékra költöttetek volna annyi energiát, hogy optimalizálva legyen, mint a felesleges baromságokra".
  • Pierre75
    Nekem egy dolog zavaros, ha vki segítene, hálás lennék. Internet-en aktiválod a játékot, de még utána is, ha single kampányt viszel is net-en kell lenned? Mert ha igen, akkor ez nem túl szerencsés megoldás.
  • RedRiot
    OFF
    "ugyanolyan felesleges mint a rockstar launcher vagy a games for windows live..."

Ne is emlegesd ezt a két fost, mert rámjön az idegrángás. Átkozom a napot, amikor megjelenés előtt megrendeltem a GTAIV-et... Különösen a winfos lájv baxott fel: hihetetlenül nyomorék, teljesen haszontalan rakás szar az egész. Leírhatatlanul idegeseít, hogy mielőtt egy játék elindítása előtt két ilyen fosba is be kell logolni. Értelme mindkettőnek kb. annyi mint a napelemes zseblámpának.

A Steam egy fokkal azért jobb, mióta megvettem a Red Orchestrát megszoktam hogy van.
    ON

• Thanatos
    ... :)
  • ewuk
    nyilván pénzbe kerül és kicsit sarkalatosan fogalmaztam. de nem raknak rá másolásvédelmet, rájöttek, hogy fölösleges az árral szemben úszni, legalább is a multi orientált játékaiknál.
  • TomDantes
    Hol van a Blizzard-nál a Single ingyen? A Starcraft 2 nem kerül majd pénzbe? Vagy hogy nem értem.

Ez Empire meg van olyan jó hogy 10 ezret kiadjak érte.
  • SötétBarom
    Ez főleg single játékoknál lenne bölcs dolog :C
  • ewuk
    nehéz megtalálni az egyensúlyt :D én vállalom, hogy köcsög warezosnak tituláljanak. bár ha majd lemegy 2500-2000ftra akkor lehet megveszem, ha van benne multi. az a jó ahogy a blizzard akarja csinálni, a single ingyé van, nem fogják másolás védeni, bnetre meg az tud menni akinek eredeti.
  • TomDantes
    Hát nem éppen csak crack-elni kellet, és nehogy azért legyek már hülye nem szeretek egy szar warez verzóval szenvedni.

Kicsit gondolkodj már mielőtt sértegetsz! De le szarom bazd meg! ne vedd meg, meg ne vedd, warezold le és kész! Azt csinálsz amit akarsz...

Tele van a tököm már ezzel...ha valamit le töltök köcsög warezos vagyok..ha meg veszem meg hülye vagyok...hát kösz szépen, bazd meg!
  • SötétBarom
    Miazhogy le se tudom tölteni? Tölti a rák, nekem kell a szép doboz. Munkahelyemen meg napi 10 órában van netem, így otthonra pénzkidobás. Akkor én vagy warezolok, vagy nem játszom.

SZTED EZ NORMÁLIS??
  • Thanatos
    hát ez csaka te képességeidet tükrözi, fear is meg dow2 is tökéeltesen ment egyből ahogy nfo leirta, és effektive nem volt több szenvedés mint egy átlag crack (jó,e gy ini-t át kellet irni, na puff...)
  • a.carkey
    Jobb lenne ha nem kéne netes regeléssel baszakodni legalább egy stratégiával. .(

Nevetséges, de a korábban már említett Geo-Political Simulator iskolapéldája a netes szemétkedésnek, ráadásul a gennyzsák fajtából ...
  • ewuk
    jó fear 2 egy az ezerből. (hozzáteszem nálam elsőre jól ment), de lényegében igaz. inkább használok törtet már mint eredetit. emlékszem a splinter cell chaos theory-ra megvettem eredetibe. lassu volt szar mindig töltött, hol nem ismerte fel eredetinek. aztán félév múlva kijött a tört és inkább azt játszottam ki...
  • TomDantes
    Ez nem teljesen igaz... mondom ott a FEAR 2, egy órát kínlódtam mire működött a warez példány
  • wednes
    Nem beszélve arról, hogy csak a vásárlókat szívatják, hiszen csak nekik kell megcsinálni az aktiválási procedúrákat. Egy warez példánynál ilyen nincs. Ezzel csak azt érik el, hogy a kalóz példány nemcsak "olcsóbb" hanem felhasználóbarátabb is.
  • TomDantes
    Én mindenesetre előrendeltem