6068
-
#828 Hoztam nektek valamit :))))
Katt ide -
tomcsa4 #827 Szuperül! Mehet az ostrom.
Hopp tényleg elfelejtettem, hogy AGP vagy PCI-E a foglalatod Blasius? Még jo hogy carkey említette. Ha AGP, akkor H 3850 a legnagyobb, ami belemegy. -
#826 Szerintetek ezen hogyan futna a játék?
Intel Core2Duo E5400 2,7 GHz
DDR2 4GB RAM (800 Mhz)
NVIDIA 9600GT 512MB
Előre is köszi a választ.... -
#825 Egy jó videókártya 1GB RAMmal megdobná a dolgokat, aztán ami marad, abból ami belemegy az alaplapodba azt a maxra feltuningolni, és ha még maradt cash, akkor venni még hozzá memóriát (4GBra bővíteni).
Előbb szerintem lépd meg a videókártyát, és nyersz egy kis időt! Figyelj oda a videokártya-foglalatra! -
#824 Akkor tomcsa ötletét javaslom. -
tomcsa4 #823 De lehet, ogy egy Socket AM2(+) alaplapot tudsz venni 8-10 ezerért is már. Ekkor viszont ott is van a maradék 5-7k spórolás és mehet a VGA-ba. De nagyon ki van centizve a pénz. -
tomcsa4 #822 Nem mondtad meg, ohgy milyen monitorod van. Ezért két fele bontom, ok?
Ha 19 colos (wide, nem wide mindegy): megmarad az alaplapod és veszel Radeon HD 4670-et és egy P4 procit (nem celeron). Vagy váltasz alaplapot AMD platformra. Alaplapot kinézel 13-15 ezer környékén, X2 5200+ (15k), HD 4670(20-24k) és 2GB ram (5k). De ha még el tudod adni ,amid van (esetleg egy ötöst tudsz valakitől kérni), akkor HD 4830. Vagy meg várod a HD 4750-et 120 dolcsi környékén.
Ha 22 colos, akkor mindenképpen HD 4830 (30k) vagy 4850 (40-45k) és egy P4 proci.
Jó jó, 6600Gt-d van, gondolom nincs 22 colso monitorod,de ki tudja, nem zene van a lényeg. -
Neoncsoves #821 Egyébként én azzal sem értek egyet, h 50Euro az alapjáték és még 10 eurot elkérnek azért ha special unitokat akarsz... ennyire nem lehetnek jók azok. ha meg túl erősek akkor a unbalansz, ha meg gyengék akkor meg mindenki rinyálni fog hogy miafasznak kér el 10 euroval többe... és az lesz a végén h vmelyik patchben mindenkinek elérhető lesz a special unit és aki specialt vett az kidobott +2-3ezer ftot :) -
Neoncsoves #820 hát ez most olyan h az a kevés annyit fog érni mint neked egy zászlóaljnyi mezei katonád:) -
#819 hát ha nem egy zászlóalj iraki veteránt adnak, special unitként, akkor nem biztos hogy nagy lesz az erőviszony eltolás. -
Neoncsoves #818 ti nem gondoljátok, hogy ez a special units szarság kicsit unbalance lesz? vagy multiban nem lehet őket használni? -
#817 az a baj, hogy procihoz, alaplap is kéne, akkor valszeg memória is és így már túllépheti a keretet. szal marad valszeg az egy magos 3.2es proci meg valami jobb kártya. -
Blasius13 #816 procira és videókártyára lenne összesen vagy 60 ezer ft-tom,ebból kéne kihozni a maximumot -
Blasius13 #815 a videókártyám Nvidia Geforce 6600 GT ami elég régi már -
#814 Med-high-n elmegy normálisan...szvsz -
tomcsa4 #813 Gond nélkül menni fog a szárazföldi csaták. A tengeri nem tudom, azt nem tudtam még kipróbálni. -
koj #812 Köszönöm a választ, nálam menne maxon?
-Intel Core 2 Duo E 4500 2,2 Ghz
-2 Gb Ram
-Nvidia 8600 Gt 256 mb
-asszem az xp sp 3 as -
tomcsa4 #811 Ja az 1 GB-os HD 4670 kerül 24 ezerbe. -
tomcsa4 #810 Mit szólnál egy alternatívához? Proci csere (2,8GHz-es P4 kenterbeveri a Celeronod) ezt megkapod 5-10 ezer Ft között. És mellé egy csinos kis Radeon 4670-et 20 ezerért. Gondolmo kb harminc ezer forintod van, mert a két VGA , amiket leírtál ennyibe kerül. -
#809 Jó kérdés. De nem árt egy jó videokártya is, ha viszonylag erős a géped. Nem tudom milyen a videokártyád, de ha a kettő közül talán a 3. egy 9800as érné meg jobban, ha nvidiát akarsz. Kb. hasonló gondban voltam pár héttel ezelőtt én is, azzal a különbséggel, hogy proci és memória oldalon (miazhogy) nagyon is erős volt a gépem, csak a video kártyám volt régi (bár még mindig tökéletesen jó, de lejárt az ideje, mert idén 4 éves lesz ...). Lecseréltem egy 1GBs 9800 gtx+-ra - 52k brutto - (Korábban ue géppel a GTA4, egy 256MBs 7800as nvidiaval - a GTA4nek ugye minimum 7900 kell, de ezt most hagyjuk :) - , med,med vagy low,med felbontásokon 1024x768ban volt 20FPS volt, 1.2vel már el se indult hibák nélkül. Most, hogy bekerült a 9800GTX+ 1GB, ugyanez high,high,high,highest, max felbontáson 51 FPS ...), és most mindent ultráan futtatva az ETW demo zéró zökkenés nélkül tökéletesen futott tengeren és vizen is. Szóval sokat számít a videokártya, és érezhetően az 1GB. Persze 9800gtx+nál tuti kapsz jobbat is még jobb áron ATIban is ebben biztos vagyok. Én az nvidiat választottam, mert így alakult (amikor vettem a bolban nem volt olyan ATI amit kinéztem), de tökéletesen bejött.
Szóval javaslom, ha veszel, akkor min 1GBos kártyát vegyél, sokáig jó lehet. Hogy procit vagy videot előbb, az tőled és az anyagi lehetőségeidtől függ, + mivel nem írtad, hogy milyen a jelenlegi videokártyád, ezért nem tudok tippet adni melyiket előbb ... -
haxoror #808 Szerintem is inkább egy új processzor kéne neked először. -
#807 hy!
Procit cseréld le elöbb...ez csak 1 javaslat!
-
Blasius13 #806 szerintetek NVIDIA GeForce 8800 GT-t vagy NVIDIA GeForce 9600 GT-t érné meg jobban venni? és mi a különség az 512MB-os és 1 GB-os videókártyák között?
processzor: intel celeon 3.06 GHZ
memória: 2046 MB
Előre is köszsönöm a válaszaitokat és jó szórakozást a játékhoz. -
#805 Nálam is sokszor van olyan, hogy szarakszik a szolgáltató. Nem mindig, de előfordult. -
#804 Akkor most a CDGalaxisban már lehet kapni a ETWSE-t, de lehet máshol is? (Aminek van üzlete? Media Markt, 576, Elektro World, stb.?) -
Kurfürst #803 Neten kell aktiválni ahhoz hogy játszhass, á lá GTA IV. Vagy warez, de akkor gondolom a multi ugrik. -
koj #802 Most olvasom, hogy vmi steam-os lesz? ez mit jelent? Ugye nem kell interneten regisztárlgatni meg ilyenek. Mint pl gta4 -
#801 Akkor tört verzióval játszol... -
Szergej90 #800 És ha nekem éppen "nincs netem"? -
obe #799 steam-en kell aktiválni minden egyes darabot, tehát lesz gond -
sakkay #798 Hali! Ketten használnánk egy progit szerintetek nem lesz gond ha ki írom az indítólemezt izo-ba,az eredetiről telepítenék, csak gondolom indításnál kér cd. -
Hunor1 #797 kép -
Hunor1 #796
sorry -
Hunor1 #795 -
Hunor1 #794 Hello.
A demo alapján Ti hogy látjátok az animációkat a közelharcban? Mert nekem szegényesebbnek tűnik mint a Med2 ben volt...
1. Vagy ez csak annak tudható be hogy demo ?
2. Vagy annak hogy gyengus PC-n futtatom kb 14 FPS el ?
Gondolom erős proci+ sok sok RAM több FPS és több animáció jön elő ?
tapasztalat ? -
Sith #793 A lényeg hogy meg tudod venni a Játékot de ezt hibáa viszaed haza. hiába telepited a megjelenési dátumig elvileg nem fog elindulni mert Steames (netes) aktiváció kell hozzá. -
tomcsa4 #792 Jaaa én meg néztem, hogy hogy boltban bent van, neten meg nincs. Én egyelőre maradok a wareznál (jól megírt, optimalizált játék, de több kell, mint a demó meg most csak Drakensangra van pénzem).
Akkor szerdán lesz fent a játék. -
stuka85 #791 ja ja netes, pontosabban steamos aktiváció kell hozzá. -
#790 Miért nem? mármint neten, a multit nem lehet? vagy mi ez? aktiváció szükséges, h elinduljona singel? gondolom steames lesz -
#789 Jövő héten hétfőn hozzák nekem,de szerdáig mindenkinek várni kell,addig nem lehet játszani vele...