6068
-
#908 Dobozost holnaptól. -
RedRiot #907 No, meló után sprintelek a boltba, megveszem jól! Hány órától lehet aktiválni? -
Kurfürst #906 Meg lehet csinálni (a demós modok alapján - lásd 9000 fős Grandier egység - akár te is megcsinálhatod, az egységek létszámának növelésével), csak nem fogja bírni a procid, és diavetítés lesz belőle.
Ennyi. Meg lehet, csak nincs értelme. Nincs hozzá még hardware. -
#905 Hmm hát azért a csatáknál megint kis létszámú seregek fognak kűzdeni egymással. Ha azt veszem alapúl hogy egy egységben lesz 160 ember és max 20 egységed lehet a csata mezőn akkor az testvérek között is csak gyenge 3200. Miért nem lehet végre úgy megcsinálni, hogy 30-40 ezres seregek csapjanak össze egymással?? Pláne ebben az időben ez evidens volt. -
#904 Én a svédekkel kezdek:) -
Neoncsoves #903 STEAM azért jobb mint a GFWL -
Pierre75 #902 Turkált a játék egyik file-ban, twcenter-en láttam, ott megtalálod.
Dettó a Shogun óta babrálok vele és a Med1-2 jött be a legjobban, még a hiányosságai ellenére is. Ez se rossz korszak, bár Napoleon háborúi jobban tűzbe hoznak. Az lesz a kieg...
A lovasság mozgása, meg a gyalogság "jégkorcsolya" becsúszása nem igazán tetszik, de a hajók gyönyörűek.
Egy spanyol örökösödési háború a francia zsandárlovassággal 1704-ből azért szép lenne... -
sakkay #901 Hogyan csinált 9000 gránátost? Amúgy a Shogun óta imádom a sorozatot nehogy valaki azt higgye, hogy ócsárolom. Nem vártam annyira a hajós részt ,nem tudom miért, mert amugy érdekel de amikor megláttam a demot bevallom leesett az állam... -
#900 nem kell baszarni a steamtől, én már jó 5 éve használom és semmi gondom vele:) én sem szerettem az elején de ez a jövő. 5 éven belül már a legtöbb játék steames lesz;)
(a másik fele meg games for windows-live, ami kb. ugyanaz:)) -
Pierre75 #899 Cossacks2 multi-ban lehetett ilyen döntő csatákat összehozni. Amikor 2-2 tucat gyalogosszázad és lovassquadron egymásnak esett... Beleizzadt a gép, de gyönyörű volt.
Lehet arról tudni vmit, milyen lett a ETW multi-ja? -
sakkay #898 Nem így gondoltam, de azért én szívesen lejátszanék eredeti tört. csatákat eredeti létszámmal. Hidd el ,hogy nem csak annyi a különbség hogy, sok az ember. Sok ujj dolog jönne be. Pl. totális vereség egy csatától. Ez ugye elég nehéz 3000 embernél . Max.8 vesztes csata után. Nem reális. -
RedRiot #897 Bíztató dolgokat ír, legjobban az tetszik, hogy a stratégiai térkép mérete óriási, és hogy változatos a játék: gerillaháború indiánok ellen Amerikában, sortüzes őrületek Európában...
Aztán ha mégis a végére jutunk, vmiért van egy olyan érzésem, hogy lesz egy napóleoni háborúk kiegészítő... Biztos nem véletlenül van vége a nagy hadjáratnak 1799-ben az alapjátékban. -
obe #896 nem baj ha nem lesznek tízezres csaták, 3 sereget normálisan úgyis képtelen az ember irányítani, csak fejetlen katyvaszt látsz ha 40-60 egységet kell kommandírozni, arról nem is beszélve, hogy olyan szép egység összeakadások termelődnének hogy a klaviatúrám bánna jobb esetben -
sakkay #895 Nem, nem videó volt csak cikk,azt írta,hogy az előző részekhez képest többszörös embermennyiség a terepen de nem részletezte. Na most pl. a MTW2. tizenvalahány ezer ember bírt bár erős gépen is beszaggatva. Természetesen 4-5 hadsereg egyszerre,nem egy. Sajnos. -
RedRiot #894 Köszi! -
badsco #893 Azon gondolkozom, hogy játsszak-e majd az osztrákokkal. Mert ugye sok magyar katona volt a seregükben, akiket nem lenne kedvem a poroszokkal lemészárolni, viszont a Habsburgokat meg mindig is rühelltem. :D
Kis hangulat fokozó:
jó kis évszázad volt ez. -
Thanatos #892 -
Pierre75 #891 Itt arra gondolsz, ahol buherával 9000-re feltornázta a gránátosok számát?
Amikor erről a steames őrületről olvastam, erősen szkeptikussá tett, hogy megvegyem-e a játékot. Kifizetek 10e ft-ot azért, hogy a steam miatt vagy állandóan neten lógjon a gép vagy jóval lassabban induljon el anélkül (ha elindul)és már előre jelzik, a multi még inkább beta állapotú? Akik most megvették, lesik az órát, mikor hagyja a steam, hogy amit megvett, használhassa is. Nem tudom, ki volt az ötletgazda, de remélem a válság más pályára sodorja. -
#890 Eurogamer 9/10 -
sakkay #889 Egy kis remény azért van,valahol olvastam egy friss cikket ahol azt írta a pasas, hogy szebb grafikával többszörös embermennyiséget tud megjelentetni a progi. Ha igaz remélem ki is használják. -
Bandras DaSilva #888 Csak Kedd este 6ig..akkortól lehet aktiválni a dobozos verziókat...a letöltős verziót csak szerdán.. -
sakkay #887 A stam könyvtár egészét másold át, az indító ikont az asztalról másold és a másik gépen írd felül a már meglévő steam könyvtárat. Az indító ikont meg rakd ki az asztalra majd az indításkor a haverod kódját írd be. Hihetetlen de menni fog. -
#886 Na megnéztem hátha működik de sajna a kódbeírás után megszakad az installálás:( A francba hogy szerdáig várni kell :(( -
Pierre75 #885 Magyar szinkronnal a dvdrip fenn van a rapid-on, de a data-n megtalálod a szovjet Háború és békét szintén nagyszabású csatajelenetekkel.
Amit olvtársunk felvetett, döntő csaták nekem is hiányzik. Illetve egy másik fórumon örömködött egy "hozzáértő", hogy a franciákat egy általa látott videón kampányban a gép seperc alatt elintézte, ha ez igaz, akkor a hitelesség és erőviszonyok megint kaptak egy maflást a készítőktől. A Med2-ben is Európa egyik vezető hatalma, a Francia királyság úgy vérzett el a gép által istápolt portugáloktól, dánoktól, hogy szem nem maradt szárazon.
Azért hátha jó lesz... -
#884 Pár kép:
-
Slewy #883 jah, nem is nekem jött, bocvsi :D
-
Slewy #882 Nem sima, Special Forces Edition 12900 valamennyi. az utsó, miután megláttam, hogy kiírtad fel is hívtam még, hogy ugyanerre a névre kéne még1, és mondta, hogy már nincs, az az utsó :D -
#881 Pontosan :) Engem a hús érdekel nem a tányéron megtalálható díszítés:) -
#880 Azért egy First Rate SOLt, egy jófajtát, megnéztem volna. -
#879 Akkor a tiéd sima. :D -
#878 Engem az ilyesmi nem érdekel:) Nekem a játék a lényeg a többi más kiegészítő csak foglalja a helyet meg fogja a port:) -
Slewy #877 holnap megyek érte -
Slewy #876 mert nekem tették félre az utsót :D -
#875 Nem tudom special edition volt-e, de a CDGalaxisban már csak a sima van. -
#874 Ok. Köszi. -
#873 De nem mondtam az eladónak, hogy a nevemre el van rakva egy példány. Mondtam egy Empire Total Wart kérnék és adott szó nélkül. -
#872 Előzetesen írtak mailt, hogy hétfőtől kapható. Én meg ma bementem és kértem egyet. -
#871 Saját példányodért mentél, mert szóltak, hogy megjött, vagy bementél és volt egy a boltban? -
#870 Ekkor marhaságot. na grat steam, grat -
#869 Valszeg azért nincs fent sehol mert szerdánál elöbb nem tud vele senki sem játszani. Ma délelött elmentem a cd galaxisba megvettem, viszont az eladó elmondta, hogy a játékhoz tartozó kódot aktiválni kell. Azonban hiába aktiválod szerdánál elöbb nem tudsz játszani vele csak akkor old fel a kód.