6068
-
Snipa #948 poroghet a multi ha kijon a patch!
egyebkent nekem a doboz hatuljan "csak" 15GB-ot ir hdd free space nek...
-
Snipa #947 persze... mi mas :) -
#946 Ha kijön a multi patch, majd nyomhatnánk egyet coopban a spanyolokal! :D -
#945 SF? -
#944 Jóvan. Ekkora taplókat. Korábban felhívtam őket: van-e ETW? Nincs, de most nézik, hogy jééé, már megjelent (pár napja volt). Gromek. Kérdezem őket: Lesz SF? Nem tudják, de vsz csak a simát kapják meg. És ez volt a raktár ...
Nos gratula! -
Snipa #943 Plusi keszulj...
Most hozta meg futar a dobozom! ;) -
#942 Oki! :D
Nekem a sima game van, de valaki bizti betesz egyet majd a sf solról is. -
RedRiot #941 Eh, az Árkád/576-ban meg csak SF volt, talán ma még kapnak alapváltozatot, ami nekem kéne.
Én asszem egy gyors custom battle-el kezdek. Még nem tudom döntöttem el, hogy kiket fogok szétzúzni a poroszokkal. :))) -
#940 First rate sol-ról csinálj majd screenshotot lécci és tedd be ide. kíváncsi vagyok ETWben hogy néz ki . :) -
#939 Én is!
Ma megvettem, nem volt SF, de ez van.
Aztán a Habsburgok jönnek ... .D -
Zsil #938 köszi a választ!ha van valami egy linket feldobhatnátok!és köszönöm -
#937 Jó az ami eddig volt, nem a rendszerrel volt baj, hanem a zsírbuta aival :D -
McCartman #936 hát eddig nem sok fejlodest tudtak felmutatni..
majd elválik.:) -
#935 Na igen mondjuk kiváncsi leszek mi lesz az a teljesen új diplomáciai rendszer. A mostani a képek alapján semmiben sem különbözik az eddig TW sorozatokétól. -
McCartman #934 'új diplomáciai rendszer'..
EUt kellene összegyúzni total warral.. na az lenne ám a stratágia.:) -
#933 Igen -
#932 Csak tipp volt :) Amúgy most olvastam Hardwireden, hogy a megjelenést követő pár nap után kidobnak egy hivatalos patchet amiben lehet multizni! Mégpedig mostmár nem csak csatákat, hanem a stratégiai térképen is lehet. Illetve kapunk egy teljesen átdolgozott új diplomáciai rendszert is. -
giczinger #931 az normális hogy nem is tudom feltelepíteni?
amíg az aktiváló kód el nem lesz fogadva? -
McCartman #930 1 hét? ugyan..:) -
Bandras DaSilva #929 lehet a cimkét gyártották kínában:P -
#928 Mivel még nem tudod aktiválni a játékot csak ma estétől illetve holnap reggeltől, így warez még nincs. Amúgy szerintem az aktiváló kód mizéria miatt egy darabig (kb 1 hét) nem is lesz. -
RedRiot #927 Most örülök először annak, hogy hatórásra csökkentették a munkaidőmet. Több idő marad ETW-re. :) -
Zsil #926 sorry!warez verziórol tudni valamit?egy link jó lenne.köszi -
#925 hát, annyi talán létezik :) -
giczinger #924 na megjött a game nekem is
special force
na ezekre az egységekre kíváncsi leszek
104 ágyús sorhajó LOL
AKTIVÁLNI AKKOR MA ESTÉTŐL LEHET MÁR? -
#923 Azért ezt érdemes megnézni :) A boríton az van írva hogy Made in EU a kis magyar címkére meg hogy made in China. Akkor most melyik is?:)) -
#922 Bocsi helyesbítek én írtam faszságot "csak" 15 giga. -
#921 HE? -
obe #920 ha valoban ejfeltöl lehet aktivälni, akkor megprobäljuk, ha müködik is, akkor szerda reggel be kell telefonälnom a munkahelyemre hogy szarul erzem magam, egesz ejjel nem aludtam, häboruzt..ööö hänykolodtam a tengere..ööö az ägyamban -
#919 35 giga? nebasszamármeg ennyi hely a világon nincs. -
#918 Egy próbát este hattól megér. Legfeljebb megint megszakad az install. Amúgy eléggé ledöbbentem mikor a doboz hátoldalára az volt ráírva hogy 35 giga szabad hely kell neki -
Bandras DaSilva #917 Nekem ez van a hivatalos oldalon:
If you have purchased Empire as a digital download...
You will be able to activate your digital copy and play Empire on Wednesday 4th March from 10:00 CET / 01:00 PST.
If you have purchased a boxed copy...
You will be able to activate your boxed copy and play Empire on Tuesday 3rd March from 18:00 CET / 09:00 PST.
-
#916 Hát pontos időpont nincs ugye,hogy mikortól lehet szerdán aktiválni,tehát akkor éfjél után elvileg már lehet... -
Pierre75 #915 A fene se szarik tőle, ha olyan visszajelzések jönnek, hogy így-úgy szívnak a gyerekek a steames csodával, akkor várok a törtre. Ha jól szerepel a vásárlói válaszokban, akkor megveszem.
De amit eddig olvastam róla, ritka ocsmány találmány. Fölöslegesen terheli a gépet a játék alatt, csak egy szépségfoltját említve. -
Pierre75 #914 Remélhetőleg a Kingdom nyomán haladva nem az elődök hagyományát követi, ahol kezdetben 2-5 egységes "seregek" bandukolnak.
Ha a 30-40E nagycsatákat a hardware egyben nem is tudná megjeleníteni, megoldható lenne szárnyakra/fázisokra lebontva megvívni. De itt a Shogun óta nem történt előrelépés.
-
obe #913 ejjj..en ma meg 8 kor kezet fogtam a futärral, kicsomgaolni sem volt idöm, rohantam melozni, ma megjövök lesegethetem a dobozt, a mai napot meg csak-csak kibirom, de a holnapi nap sosem fog vegeterni:((( -
#912 If you have purchased a boxed copy...
You will be able to activate your boxed copy of Empire and play on Wednesday 4th March.
Tehát dobozos verziót holnaptól.Legalábbis én angol tudásom ezt veszi ki ebből... -
Bandras DaSilva #911 Elvileg este 6tól -
Slewy #910 Nekem a demo ezen a configon tökéletesen ment:
core2 2.66 e6750 4mb cache
asus 8800 GT
2Gb 800mhz ram
és csak az árnyékokat vettem mediumra anti aliasing 2x, a többi mind maxon van és 1280*1024
ha elkezd esni az eső, akkor kiváncsi vagyok majd mennyit lassul, biztos sokat :D:D
de "szaggatni" sztem így se fog, így is jobban megy majd, mint a medieval 2 a 2600 sempronon 1,5 giga 400mhz rammal a 6800-assal
nekem péntekig kell várnom, pontosabban szombat reggelig, de úgy érzem, nem élem meg :D:D:D nem bírom ki
KELL A SORTŰZ!!!!!!!!! -
#909 #906
Egyszerűen meg lehet, de már a medieval 2-t se bírta el a ma is jónak mondható gépem, ha huge scale mellett két fullos sereg ütközötött (kb 5-6ezer ember). Ez kb olyan kérdés, hogy a GTA-IVben miért nem nagyobb febontásúak a textúrák.. Mindent meg lehet oldani, csak nem sokmindenhez elég a mai hardver :D