6068
  • sakkay
    Köszi! Ez azért nagyon gagyi a részükről. Hihetetlen f....g.Átraktam a steamot.
  • Averna
    De azért kiváncsi lennék, hogy mi volt a terv??
  • Averna
    Az a gáz, hogy a steam nincs felkészülve ekkora játékra.
  • halas34
    Végül felment, de az csak mese, hogy a steam-en csak aktiválni kell a dobozos verziót, mivel nekem csak 5-szörre volt hajlandó feltenni a játékot a dvd-ről, addig 4-szer megróbálta letölteni a hülye steam.
  • Snipa
    ehh nekem el se kezdi telepiteni mert egybol mondja hogy le van terhelve steam!
    de bazeg nem ertem 2 dvd rol nem tom feltenni jatekot? nagyon lol...
  • badsco
    Már megvan. Minden térkép szélén van egy szürke sáv, abba kell bekattintani.
  • Averna
    Hát ezzel a steam-os megoldással még lesznek gondok. Úgy terveztem, hogy megveszem de ilyen áron inkább várok valami más megoldásra, pedig idáig minden rész meg van eredetiben
  • a.carkey
    Az update 30%-on. Megyek, és megnézem egy filmet, mert ez így egy évig fog tartani. :D
  • badsco
    Hogy lehet hajót küldeni a kereskedelmi utvonalakra? MErt sehogy sem megy és kalózkodnak rajta a mocskok.
  • a.carkey
    Megint lehet szopni fél estét az update patch miatt. Akárhogy állítom be, valami iszonyat lassan tölt. Ha újra kell raknom, meghalok a gép előtt az unalomtól ...
  • obe
    persze hogy túlterhel, kb. tízezer olyan türelemetlen kocka akarja 18.00 után egyből aktiválni, mint mi
  • obe
    hát sajnos oda fogja pakolni ahol a steam van, anno én is a C/rendszer vinyóra raktam, de nálm nem gond, igy is 3/4-e szabad a hd-n, sőt most nem is jön rosszul hogy a game is egy wd raptor-on fut:)
  • a.carkey
    Mellesleg, simán dögöljön meg a SEGA, hogy ezt steamre vitte ...

Nekik jól jött, de kurva sokan lesznek idegesek az egész odateszem ahová akarom, illetve a "csak a nyakunkon keresztül patchelhetsz" rendszer miatt ...
  • a.carkey
    Nem láttam ilyet. :(
  • a.carkey
    Már van valami patch vagy mit updatel???
  • ewuk
    valszeg telepítés közben valaho lehet választani hogy szokásos vagy egyéni telepítés, na ott az egyénit kell választani és megadni hova rakja.
  • sakkay
    Hali. Légyszi gyors választ valakitől ,hogyan kell más patricióra telepíteni? Köszi.
  • Averna
    Nektek is lassan tölt?
    Én leszedtem a demot és full lassan tölt, pedig grafikailag nyélen megy a game.
    Remélem, hogy ez csak demo para:)
  • halas34
    Nekem a dobozos verziónál azt írja ki a második dvd-nél, hogy leterheltek a steam serverei. Ilyen problémája volt valakinek?
  • ewuk
    nem csodálom :D én spanyolokkal kezdenék. azok biztos jó arcok.
  • a.carkey
    Nekem már az megnyugvás, hogy nem a buzi britekkel kell lennem. :D
  • a.carkey
    Habsburg Birodalom és 1700-1789 között. Vagy valami ehhez hasonló.

Miért csak oly keveset pakol fel a 2. DVD-ről?
  • ewuk
    osztrákok vagy osztrák-magyar monarchia? igazából azt se tudom, hogy ez most mikor játszódik pontosan :D
  • obe
    most estem haza melóból..jól látom akár lehet is telepíteni?..ma nincs alvás
  • toysoldier
    aki már tud játszani vele, az rakna majd pár képet? :]
  • badsco
    Hát jah. :) Lehet sima egységből generálist csinálni nem kevés pénzből. Ez már hiányzott régről.
  • a.carkey
    Nem sok? :D Szerintem mindenkit felsoroltál. :)
  • badsco
    Huhh hollandokkal New York is célállam. Az kemény lesz.
  • badsco
    Na fent van. Nagyon király, elsőre nem sok nép játszható. Oroszok, svédek, osztrákok, spanyolok, poroszok, törökök, lengyelek, egy indiai állam, hollandok, angolok,franciák. Asszem kezdek a hollandokkal. :D
  • a.carkey
    Tényleg kiváncsi leszek a svédekre. Az a baj, hogy elég orosz-porosz-lengyel hármas ellen harcol majd az ember. :(

Az biztos, hogy a korban a franciáknak volt a legnagyobb hadserege.
  • a.carkey
    Hogy ezt miért nem lehetett tegnap meglépni, rejtély ...
  • badsco
    Később beindul, nekem már csak 6 perc
    Össz kb 15 perc alatt fennt van
  • Rolika16
    én is telepítem
  • badsco
    Na úgy néz ki sikerült aktiválni, de nagyon lassan telepít, azt írja, hogy kb. 30 perc.
  • giczinger
    amint olvastam a dobozos bolti verziók ma este 6 tól aktiválhatóak
    sf editionba külön vannak a lemezek
  • badsco
    Hmmm. Nem láttam még sg-n, hogy egy játékot ennyien megvettünk volna. Énis most jöttem a cdgalaxisból, szóval ha valaki meg tudja mondani, hogy ma, vagy csak holnap tolhatom, akkor írjon már, mert mindenhol mást hallok, a boltban azt mondta a srác, h Európában csak holnaptól. :(

Jah egyébként meg annyit, hogy miért kellett a két lemezt egymásra rakni, össze fog karcolódni vazzeg.
  • Bandras DaSilva #952
    No egy multiban én is benne lennék..majd leszek angolokkal:P
  • Prince23
    új vga driver
  • a.carkey
    Na még akkor 2 óra 10 perc ...
  • a.carkey
    Azért legalább fel engedné installálni ...

Sokat tesz fel, az is idő. :D