6068
  • Slewy
    ne sírjatok, én tudom, hogy boldog tulajdonosa vagyok egy Empire: TW SF darabnak, de mivel ajándékba kapom, ezért csak pénteken kezdhetem, azóta Brandywine creek-et már sokadszorra nyerem, kezdem unni :D
  • a.carkey
    Nem. Ma 18 óra óta aktiválható a game.
  • tobias88
    nem szerdán indítható?
  • Pierre75
    Boldog kevesek! Nézz végig játék után az ETW fórumokon, sírás és jajkiáltások áradata...
  • a.carkey
    Így elsőre a szárazföldi rész ...

Tehát, ami csalódás szárazföldi egységekben:
    Spanyolország, Hollandia. Nekem ez tőlük (főleg a spanyoloktól, édeskevés). Minden megvan, ami másnál is, de semmi igazán nagy unique feelinget nem éreztem náluk.

Nos, bár a svédek a legunalmasabbak (kevés gyalogos és lovas egység), mégis baromi erősek a legjobb egységekik: mind a lovas, mind a gyalogos talán a legjobb európai egység ...

A legváltozatosabbnak a törökök néznek ki. Bár nem tünnek túl erősnek, de öröm rájuk nézni. A Maratha Empire is jól néz ki, változatos is, de a törökkel ellentétben nagyon erősnek tűnik (elefántos egységek, muskéták, stb.).

A lengyeleknél a winged heavy cavalry valami überbrutál és nagyon jól néz ki. A gyalogságuk már kevésbé.

A poroszok sem rosszak, de a két start terület iszonyat kevésnek tűnik. Főleg a porosz jagerek tetszettek, különösen a lőtáv. :) De úgy egyben vannak. Főleg mazohistáknak, mert csak 2 darab kezdőtartományuk van.

Az oroszok - török, kozák egységekkel kiegészítve - szintén színes palettán, bár nem tűntek túl erősnek.

Ami talán a legjobban el lett találva, az Ausztria. Jól néznek ki az egységeik, és erősek is. Rohadt sokfajta van, és hihetetlen Tenkes kapitánya feelingje van egy-két lovasegységüknek. Jó rájuk nézni. :) Ja, és van hungarian hussars, ami talán az egyik legjobb light lovasság.

És végül, a britek és franciák. Azért egyben, mert minimális különbség van csak az egységeik között. Legalábbis karakterisztikában. Ennek ellenére baromi széles a paletta itt is, és jól is néznek ki.

Az amerikaiakat már megismertük a demoból. Semmi extra a többihez képest, de ők is jól néznek ki.
  • giczinger
    7. próbálkozásra tette fel nekem
    most updatal aztán remélem mehet is
  • Rolika16
    Nekem gond nélkül felment 1710-ben járok poroszokkal már !
  • Pierre75
    Tényleg lendületes nyitás a steame-től, amit itt olvashatsz. Persze ez a túlterhelt rendszer, majd elmúlnak a bajok... Ahogy nézem, várok egy tört verziót. Ez sajnos benne volt a pakliban, aki megvette, ki is húzta a nyerőlapot.
  • obe
    red riot teszi jól, bontsatok ki egy sört, bort, barátnőt:)..egy jó könyv, egy jo dvd (jah az nálam nem játszik, mert a lejátszóban éppen az empires vár tétlenül), holnap este pedig mindenki vételezhet puskaport, és vitorlavásznat..jah és a steam szerintem is kapja be
  • Neoncsoves
    nem a forint gyenge, szar az egész rendszer. és ezt úgy mondom, hogy amig dollárba kellett fizetni, meg is vettem 3-4 játékot steamen keresztül, de amióta EURO van, nem is gondoltam a megvételre... de néztem, Amazon.com-on 70dolcsi a special edition LOL
  • a.carkey
    Patch. Kijött hozzá az első update. :D

Más.
    Amit szerintem kapcsoljatok ki, az a Dept of Field opció (alul). Iszonyat, hogy mennyire rontja a szemet, és szétszedi a campaign képernyőt. :(
  • RedRiot
    Azt nem értem, hogyha felraktam az egészet dvdről, aktiválva van, akkor mi a lóf***t akar még a steamen????
  • giczinger
    fos az egész
    fene tudja hanyadik telepítést kezdem a server terheltsége miatt
    letojom fizettem érte hát szolgáltassanak
  • Micsu
    a steam is szánalom
  • Thanatos
    és amiatt halt meg a steam? trükkös...
  • Pokerface86
    nem a Steam a szánalom, ha nem nagyon gyenge a forint!
  • Neoncsoves
    hát én néztem hol lesz érdemes valaha megvenni a játékot [jelenleg nincs pénzem rá]...

tiszta szánalom a STEAM. 60EURO, azaz 18,500Ft a Special Edition. Ugyanez itthon drága hazánkban 12keményezer ft >.> de még a sima is 14,500Ft... STEAM ássa el magát
  • Prince23
    Már lehet aktiválni UK hírek szerint.

új tréler
    kommentárral
  • RedRiot
    Lehet hogy indította háttérben a steamet, de csak utána váltott át a steam ablakra, miután kicsomagolta a két dvdt a gépre. Az nem tetszik, hogy telepítés után a Steamben, a games listen nincs ott "rendesen" a játék: se ikon, se semmi, + egy "download starting" felirat "100% Ready" helyett a státusz alatt. :/ Ez így egy fos. Bontok egy bort, beteszem az új Prodigyt, faszkivan.
  • Snipa
    hogy telepited fel steam nelkul? nekem nagatol inditotta es nem is lehet telepiteni steam nelkul!
    erdekes...

es nalam ugyanaz lofasz nem telepul!
  • RedRiot
    Én ezt már kurvára nem értem:
    feltelepítettem újból, de olyan, mintha a Steam ezt nem látná, és le akarná tölteni a játékot. Megőrülök.
  • a.carkey
    Nem. :(
  • Bandras DaSilva #1006
    eza your steam session expired, please enter your password again üzenet másnak is felugrik a telepítés kezdetekor?

ha beírom akkor sem nagyon történik semmi...kb 15 perce ugyanaz...ha cancelelem és újraindítom az installt szintén...
  • a.carkey
    Milyen jó, hogy nem is ez volt a spanyol lobogó ... :D
  • a.carkey
    A kért SOL. Spanyol :D
  • Thanatos
    meg a saját piacukat :)
  • Thanatos
    jah, ez is max azért csúszhat holnapra mert akik törnék azok se tudják leszedni... XD
  • Scouser
    Ettől nem a játékot vágták haza, max a kedvedet:)
  • Thanatos
    csak sajnos a kiadók nem értik meg valamiért ezt, hogy a unrar - play methódus kicsit egyszerűbb mitn a csoda netes aktiválás... , és akkor megy a rinya a warez miatt...
  • SötétBarom
    Ennyit arről, hogy én megveszem. 10ezerér szopassák a saját anyjukat órákon keresztül. Ennyiért bizonyos helyeken engem szopnak le, nem én szopok.
  • ewuk
    istenem, hogy ezt a király játékot is sikerült hazavágni a kurva telepítéssel. embertelen mi megy itt, ráadásul minden ugyanúgy törhető, max több ideig tart...
  • RedRiot
    Egyébként meg mi a retket apdételi magát egy játék a megjelenés napján? :)))))
  • RedRiot
    Nálam a következő történt:
    Lemezekről feltelepít. Utána steam automatikusan indul. A játék neve ott a games listán, de semmi ikon, és mellette egy "download starting" felirat. Ez nem nagyon jó, gondoltam magamban. Azért ráklikk, erre vmi updatebe kezd. Ebbe kb. 1%-nál belehalt.

Akkor "Activate Product" - erre azt mondja hogy nyugdodjak le, mermá' aktiváltam. Akkor steamből "delete local content" majd DVD be, reinst. Szüttyög, aztán steam: "This game cannot be installed"
    Miaf***?!? Jó, akkor dvd setup menüjéből "uninstall", majd "reinstall".
    Itt tartok most, ez megy, az első dévédé felénél járok.
    Kicsit GTAIV szaga van, nagyon felhasználóbarát.
  • a.carkey
    Nem értik meg, hogy aki meg akarja venni, az úgyis megveszi, aki meg nem, az warezol. Ennyi. De ha kicsesznek a warez miatt a vevővel, a vevő is warezolni fog, és a tisztelt cég tönkremegy.
  • Snipa
    es minden probalkozasnal be kell potyogni a kodot...

aztan kinyogi hogy nem kell megadni mert mar aktivaltam!

hat mit mondjak kezdek ideges lenni!
  • a.carkey
    Már attól hányni tudok, ha csak egy helyről eröltethetek le patchet, de amit ezzel a játékkal már a demo megjelenésétől fogva produkált a SEGA, nos az ismét megkérdőjelezi, hogy érdemes-e bármit eredetiben megvenni ...
  • Snipa
    nalam azt csinalja hogy kb fel percig benazik aztan steam busy es megall...
    utana mindig reinstall ra kell nyomnom hogy megint probalja raki!

nalad is ez volt vagy csak en szopok vele igy?
  • a.carkey
    93%-nál megállt. Hozzányúltam, erre kezdi újra 0-ról!!!!

Hát, qurva anyját a SEGAnak és megbaszhatná valaki a steamet is ...
  • obe
    ehh..preparing for install...ezt lesem fél órája:((..megőrülök ha ma este nem rakja fel, még netezni sem merek, nehogy elfogyjon a sávszél:))
  • a.carkey
    Közben megnéztem a 19. részt a clone warsból, és még mindig telepít, de nem merem átállítani a settingst, nehogy megálljon túlterheltség miatt ...