6068
-
obe #1068 ..akkor ugye jol ertelmezem, ha elmegy a netem valamiert otthon akkor nem tudok jätszani meg csak single-t sem? -
mindero #1067 Ennyit ér ez az egész Steam-es baszkódás. Mindig a becsületesekkel szúrnak ki. Pl, én is megvettem volna, de hogy nem tudok hálóba játszani vele kicsit elvette a kedvem.
Majd ha olcsó lesz megveszem, úgyse érek egyelőre rá sajna. -
#1066 Nagyon jó lett a játék. A svédekkel kezdtem, iszonyat nehéz velük az elején. :) Nagy ötlet, hogy külön a hadseregekre kattintva is lehet kiképezni katonákat, így akit kiválszatasz, az oda megy. :D -
#1065 Nálam nincs gond a töltési idővel ... -
#1064 Nemsokára legyün. Jólesz. Kettőre megyek melózni. Rosszlesz. -
#1063 Hát nálam pedig sokkal gyorsabb töltési idő.Ha más felbontásba rakom át azonnal átrakja,nem úgy mint demoban,ahol 2 percig tart. -
Thanatos #1062 én ált torrentoldalakon, nforce sjanos már jó dieje eléggé lemaradozik infoilag -
#1061 Bakker. Látszik, hogy tegnap késő volt mikor teszteltem. Most jöttem rá, hogy egyszerre több épületet is ki lehet fejleszteni ... -
Thanatos #1060 tökéletesen fut a warez verzio :)
igaz a töltési idő tényleg morbid :S -
#1059 Néztem a commenteket, és elvileg működik. -
#1058 Ja, de ott is ott virított, hogy warez, ennek ellenére baszott menni. Mondjuk azóta sincs fent az nforceon ..., megjegyzem az empire sem.
Amúgy ti hol szoktátok nézni a warez megjelenéseket? Mára csak tájékozódni szoktam, hogy jéé, ilyen játék is van, de én leragadtam az nforcenál. -
Thanatos #1057 amugy első ránézésre maga a dvd origi csak a crack az "extra" meg az isntaller (tekintve hogy van pl steam installer is a dvd-n, pedig nincs is rá szükség...), szóval kis mákkal aki megvette eredetiben de nem szeretne legozni jól járhat a crackel is... (persze godnolom multit meg hasonlokat kiüti, szóval max nagyon türelmetleneknek :P) -
Thanatos #1056 azért a két játék kalibere remélem érzed hogy "picit" más... :P
de msot isntallok, kb fél óra és mondok visszajelzést hogy müködik-e a tdk-s verzió -
#1055 Na, holnapra nekem is meglesz!!!:) Lesz mivel eltölteni az elkövetkezendő néhány hónapot.
-
RedRiot #1054 Még mindig "currently unavailable". Délután leszedem a warezt. Kifizettem az originalt, nem én tehetek róla hogy baszik menni. Rakás fos az egész. -
#1053 Láttam én már geo-political simulatort warezban, ami nem működött, mert online regisztráció kellett hozzá. :D Le lehetett tölteni, de semmit sem ért ... -
Thanatos #1052 kemény... -
Thanatos #1051 mikor hallottál olyanrol hogyha a gyűjtői verzió bármi ingame extrát adott akkor warezbe a "sima" verzió jött ki? :) -
#1050 Így elsőre kicsit átláthatatlan számomra a nagytérkép, meg a szöge se tetszik -
pedro870 #1049 ah, a warezosok rögtön a special forces verziót kapják? :) na mind1, felment azért ez a cucc steammel együtt is, csak először le akarta tölteni az egész játékot....szerencsére egy törlés után már feltette a dvd-ről. Szerdára tényleg sikerült elindítani, végül is ezt ígérték :) -
#1048 miért is? ez nem warez mivel csak a nevét írjuk ugyebár ide le és letöltést nem mellékelünk mellé :D -
Thanatos #1047 huha, bevállalós vagy :PPP -
#1046 ok, köszi, de a tapasztalatokra vagyok kíváncsi kinek hogyan fut:D -
#1045 Itt a gépigény!
# Minimum System Requirements
# OS: Windows XP (SP 2)/Vista
# Processor: Pentium 4 2.4 GHz vagy azonos teljesítményű AMD Athlon
# Memory: 1 GB (Vista: 2 GB)
# Hard Drive: 15 GB Free
# Video Card: 256 MB (Shader Model 2.0)
# Sound Card: DirectX 9 Compatible
# DirectX: 9.0c
# Keyboard & Mouse
# DVD Rom Drive
# Minimum 1024x768 felbontású képernyőmód. -
#1044 a demó alapján milyen a gépigénye? -
BAk3R #1043 persze, hogy van. ezért szeretjük. -
Subutai #1042 Ebben a játékban van gazdasági rész (nyersanyagok, gyártás, építkezés) is, vagy only csaták? -
RedRiot #1041 "Ja és katonákon és hajókon kívül hol tudok még egységet gyártani, assasin, gentelman stb."
A manual azt írja, hogy ezek maguktól generálódnak, ha megvannak a szükséges épületek. -
badsco #1040 Nem tudjátok véletlenül, hogy tudok diplomáciai kapcsolatot felvenni más országgal, mert nem tudtam diplomatát gyártani. Ja és katonákon és hajókon kívül hol tudok még egységet gyártani, assasin, gentelman stb.
-
#1039 nem kell ezt spoilerezni
Empire.Total.War.Special.orces.Edition-Razor1911
-
Thanatos #1038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Empire.Total.War.Special.orces.Edition-Razor1911 , ha valaki besokallna a steamtől :) -
#1037 mi van az updateben? -
Thanatos #1036 -
#1035 Launch trailer.
-
#1034 kérdés azoktól akik játszanak már vele:
töltési idővel mi a helyzet? -
Slewy #1033 200 kör, köszi -
#1032 Hátha tőlem kérdezted akkor,1700ban kezdek 1800ig tart,1 kör fél év. -
Slewy #1031 mikor kezdesz, és meddig tart??
Egy kör féléve? -
Slewy #1030 nincs még warez?:D:D -
Slewy #1029 elég nehéz kibírni :D