6068
  • obe
    ..akkor ugye jol ertelmezem, ha elmegy a netem valamiert otthon akkor nem tudok jätszani meg csak single-t sem?
  • mindero
    Ennyit ér ez az egész Steam-es baszkódás. Mindig a becsületesekkel szúrnak ki. Pl, én is megvettem volna, de hogy nem tudok hálóba játszani vele kicsit elvette a kedvem.

Majd ha olcsó lesz megveszem, úgyse érek egyelőre rá sajna.
  • a.carkey
    Nagyon jó lett a játék. A svédekkel kezdtem, iszonyat nehéz velük az elején. :) Nagy ötlet, hogy külön a hadseregekre kattintva is lehet kiképezni katonákat, így akit kiválszatasz, az oda megy. :D
  • a.carkey
    Nálam nincs gond a töltési idővel ...
  • SötétBarom
    Nemsokára legyün. Jólesz. Kettőre megyek melózni. Rosszlesz.
  • Rolika16
    Hát nálam pedig sokkal gyorsabb töltési idő.Ha más felbontásba rakom át azonnal átrakja,nem úgy mint demoban,ahol 2 percig tart.
  • Thanatos
    én ált torrentoldalakon, nforce sjanos már jó dieje eléggé lemaradozik infoilag
  • a.carkey
    Bakker. Látszik, hogy tegnap késő volt mikor teszteltem. Most jöttem rá, hogy egyszerre több épületet is ki lehet fejleszteni ...
  • Thanatos
    tökéletesen fut a warez verzio :)
    igaz a töltési idő tényleg morbid :S
  • a.carkey
    Néztem a commenteket, és elvileg működik.
  • a.carkey
    Ja, de ott is ott virított, hogy warez, ennek ellenére baszott menni. Mondjuk azóta sincs fent az nforceon ..., megjegyzem az empire sem.

Amúgy ti hol szoktátok nézni a warez megjelenéseket? Mára csak tájékozódni szoktam, hogy jéé, ilyen játék is van, de én leragadtam az nforcenál.
  • Thanatos
    amugy első ránézésre maga a dvd origi csak a crack az "extra" meg az isntaller (tekintve hogy van pl steam installer is a dvd-n, pedig nincs is rá szükség...), szóval kis mákkal aki megvette eredetiben de nem szeretne legozni jól járhat a crackel is... (persze godnolom multit meg hasonlokat kiüti, szóval max nagyon türelmetleneknek :P)
  • Thanatos
    azért a két játék kalibere remélem érzed hogy "picit" más... :P
    de msot isntallok, kb fél óra és mondok visszajelzést hogy müködik-e a tdk-s verzió
  • Robez84
    Na, holnapra nekem is meglesz!!!:) Lesz mivel eltölteni az elkövetkezendő néhány hónapot.

• RedRiot
    Még mindig "currently unavailable". Délután leszedem a warezt. Kifizettem az originalt, nem én tehetek róla hogy baszik menni. Rakás fos az egész.
  • a.carkey
    Láttam én már geo-political simulatort warezban, ami nem működött, mert online regisztráció kellett hozzá. :D Le lehetett tölteni, de semmit sem ért ...
  • Thanatos
    kemény...
  • Thanatos
    mikor hallottál olyanrol hogyha a gyűjtői verzió bármi ingame extrát adott akkor warezbe a "sima" verzió jött ki? :)
  • tobias88
    Így elsőre kicsit átláthatatlan számomra a nagytérkép, meg a szöge se tetszik
  • pedro870
    ah, a warezosok rögtön a special forces verziót kapják? :) na mind1, felment azért ez a cucc steammel együtt is, csak először le akarta tölteni az egész játékot....szerencsére egy törlés után már feltette a dvd-ről. Szerdára tényleg sikerült elindítani, végül is ezt ígérték :)
  • Carloska
    miért is? ez nem warez mivel csak a nevét írjuk ugyebár ide le és letöltést nem mellékelünk mellé :D
  • Thanatos
    huha, bevállalós vagy :PPP
  • balee4
    ok, köszi, de a tapasztalatokra vagyok kíváncsi kinek hogyan fut:D
  • Carloska
    Itt a gépigény!

# Minimum System Requirements
    # OS: Windows XP (SP 2)/Vista
    # Processor: Pentium 4 2.4 GHz vagy azonos teljesítményű AMD Athlon
    # Memory: 1 GB (Vista: 2 GB)
    # Hard Drive: 15 GB Free
    # Video Card: 256 MB (Shader Model 2.0)
    # Sound Card: DirectX 9 Compatible
    # DirectX: 9.0c
    # Keyboard & Mouse
    # DVD Rom Drive
    # Minimum 1024x768 felbontású képernyőmód.
  • balee4
    a demó alapján milyen a gépigénye?
  • BAk3R
    persze, hogy van. ezért szeretjük.
  • Subutai
    Ebben a játékban van gazdasági rész (nyersanyagok, gyártás, építkezés) is, vagy only csaták?
  • RedRiot
    "Ja és katonákon és hajókon kívül hol tudok még egységet gyártani, assasin, gentelman stb."

A manual azt írja, hogy ezek maguktól generálódnak, ha megvannak a szükséges épületek.
  • badsco
    Nem tudjátok véletlenül, hogy tudok diplomáciai kapcsolatot felvenni más országgal, mert nem tudtam diplomatát gyártani. Ja és katonákon és hajókon kívül hol tudok még egységet gyártani, assasin, gentelman stb.
  • Carloska
    nem kell ezt spoilerezni

Empire.Total.War.Special.orces.Edition-Razor1911

• Thanatos
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Empire.Total.War.Special.orces.Edition-Razor1911 , ha valaki besokallna a steamtől :)
  • Serpa
    mi van az updateben?
  • Thanatos
  • Hmuda
    Launch trailer.
  • Dragooon #1034
    kérdés azoktól akik játszanak már vele:
    töltési idővel mi a helyzet?
  • Slewy
    200 kör, köszi
  • Rolika16
    Hátha tőlem kérdezted akkor,1700ban kezdek 1800ig tart,1 kör fél év.
  • Slewy
    mikor kezdesz, és meddig tart??
    Egy kör féléve?
  • Slewy
    nincs még warez?:D:D
  • Slewy
    elég nehéz kibírni :D