6068
  • Kandurex
    Milyen a játék? Nagyon várok már egy jó stratégiára! Utána néztem és csodálatos tengeri ütközeteket láttam róla a Youtube -on. Szóval meséljetek és toljátok a képeket, pls ,pls
  • Colton
    Tudom hogy ez most egyalatlán nem ide illik de itt vannak a medieval total war 1. részhez értő emberek (fan-ok)

Valakinek Jelentekezett már ez a hiba?

Setup is unable to find installation Languages E:\SETUP.LID file.

Error 105

Ha valakinek volt már ezzel dolga és meg tudta oldani legyen oly kedves és mondja meg hogy tudnám én is megoldani! Köszi!
  • RedRiot
    Ezt már nem hiszem el... Meguntam a szopást a Steammel. (Starting download - Update 0% - Game currantly unavailable)

Leszedtem egy cracket, bemásolom, Steam off, játék indít. Indítok egy gyors csatát, kiválasztom a mapot, az egységeket -> kib*sz desktopra.

Nesze neked, bolti Special Edition: egy szép doboz + 2db 6500 forintos söralátét. Megérte. Soha többé nem veszek online aktiválós faszságot.
  • obe
    kiräly, köszönöm, megnezem ha hazaertem
  • Pluskast
    Óh a Dánok nekem botor módon hadat üzentek úgy 1717 fele én meg levertem őket mint a botot szárazföldön és tengeren egyaránt :) Bár azért a tengeri csatában sajna kinyírták az 56 ágyús zászlóshajómat, de úgy hogy az egyik sortűztől a hajóm atomjaira robbant szét:) Gondolom eltalálhatták a lőszerraktárat:)
  • sakkay
    Obe az ofline teljesen jól működik, a leírtak szerint átállítod és net utána már többet nem kell. Így már nem dühít ez a hülye steam.
  • a.carkey
    Ha ugye teszel az iskolákba gentleamanokat, akiknek research skilljeik vannak, akkor csökken a fejlesztési idő. Tegyél melléjük kémet, és ha az ellen lopni akar, akkor lebukhat. Ha lebukik, ugye ált. kinyírják az embereim, de volt, hogy kiszedtek belőle egy ismeretlen technikát. :)
    Persze sok 3. fülnél lévő skill ad még researchre +5-10% bonuszokat. Azonkívül ugye lehet venni és lopni is őket. A dánok pl. sokszor - én is svédekkel vagyok - átjönnek hozzám, és ellopják. :D
  • Slewy
    Nekem még mindig kell Péntekig várni, hogy megkapjam ajándékba :D
    Letöltöm:D
    nem bírom ki!!!!!!!!!!!!
  • Pluskast
    Nekem egyedül ez a technológiai rendszer nem világos. Mármint arra rájöttem, hogy az iskolák fejlesztésével lehet gyorsítani a technológiai fejlesztéseimet. Viszont azt végképp nem értem, hogy azon kívül, hogy felhúzom az épületet mivel tudom gyorsítani. Példa. A svédekkel kezdtem most enyém Norvégia, Dánia, Courland, Hessen és jelenleg Westfáliát foglalom. Namármost van 4 olyan városom ahol iskolám van mindegyikben van minimum 1 gentleman de van olyan ahol 3-4 is. A Dánoknak vagy 4-5 olyan technológiával rendelkeznek amivel én nem, pedig nekik össz-vissz 1 azaz egy darab iskolájuk van. Ugyanakkor azt látom, hogy baromi sokba 10-12 körbe kerül nálam 1 technológia megszerzése. Szóval valaki tudja, hogy igazából, hogy lehet ezt hatékonyan használni?
  • Rettegett
    priluki 1095 olvass!!
    De nem biztos!
  • priluki
    Ha valaki tud megoldást a hangokra,irja már le pls:)
    Thx
    Ut: "vedd meg eredetibe " verzót ismerem,aki ezzel kezdené:)))
  • SötétBarom
    Nekem nem volt elég időm felfogni (ez lehet nem a mapet, hanem engem minősít :DD).

Maj ma éjjel :) Váá de várom.
  • a.carkey
    Szerintem nem szarabb. Először én is csak néztem, de csak pár perc kellett és minden egyértelmű lett.
  • Rettegett
    A thepiratebay-on van egy ilyen "Empire: Total War sound fix for all releases "
    Esetleg
  • mnorbi
    az miert lehet hogy feltelepitettem és hs steamen keresztül inditanám azt írja hogy a játék nem elérhető.. természetesen eredeti játékról van szó . probálja frissiteni de az se indul el..
  • Bandras DaSilva #1093
    Nekem van hangja a fegyvereknek..szépen ropognak.

MO nincs benne külön...viszont a főváros legalább nem Bratislava hanem a jó öreg Presburg...aztán jön majd Nyíregyháza, Pest-Buda stb...meg pesrze erdély külön van..de az úgy is helyes.
  • Rolika16
    Nálam van a sortűznél meg ágyúnál is.
  • Bitaboy
    Olvastam itt is és torrent oldalakon is hogy a fegyvereknek nincs hangja. A release miatt van, vagy az eredetinél sincs fegyver hang?
  • Hmuda
    Nemhogy az osztákokkal együtt, de csak "Austria" van benne, egy "Hungary" nevű tartománnyal. De a történelmi viszonyokat tekintve jobbat nem is várhattunk.
  • a.carkey
    Csak Hungarian Hussars, plusz a területek ...
  • Prince23
    Valaki nézzes mega data mappában, hogy elérhető elsz a magyar nemzet?
    unlock, stb résznél. descr start
  • Torzonborz
    kis hazánk nincs benne külön nemzetként ? vagy csak osztrákokkal együtt ?
  • haxoror
    És ez el is döntötte a kérdést, a spanyolokkal fogom először végigvinni
  • giczinger
    multizni valaki nem akarna
    nagyon élvezetes
  • obe
    hät azert az a vga lassan eleg gyenguska
  • Bandras DaSilva #1083
    Én eddig csak egy idegesítő dologgal találkoztam a játékban tegnap este...pont Velencét ostromoltam az osztrákokkal és azt vettem észre, hogy a városban nem igazán találják az utat a fiúk....egy-két gyalogos egységet mozgattam volna..de kn összevissza mentek...ha beküldtem őker egy épületbe kiszedni az ellent...később már semmi pénzért nem jöttek ki onnan...ott ragadtak bent... a tüzérségem meg lement a térképről amikor be akartam őket vinni a városba szétlőni az épületeket amiben még volt ellen.

Ez érdekes mert a többi csatában minden simán ment....erőd ostromok is lementek jól....másnak is van városban ez?
  • SötétBarom
    Na a hangok, meg a többi bug mind a warez miatt van, szal befogom a pofámat :)
    Még annyit hozzátennék, hogy első ránézésre letaglózó a térkép. Kb úgy néz ki, mint nekem a medi2ben úgy a 130. körben :D Tele van minden szarral, egységek, agentek.. De már alig várom, hogy nekiülhessek egy pár órát egyhuzamban.
  • SötétBarom
    Most öszintén, volt már valami, ami szarul ment rajt?
  • SötétBarom
    Nos, fél órás gyorsteszt (meló, hogy b@szná meg):

Ránéztem a campaign mapre, hát fogalmam se volt, hová nyomjak. :D Sztem szarabbul néz ki, mint a medi2-ben, de ez legyen a legnagyobb baj. Tutorialt kénytelen leszek kipörgetni :D

Csatában ugyan az a bajom, mint a demoban: nem ropognak a puskák, egy csomó hang mintha hiányozna.. Amőgy szép, jó.. Majd kiderül, amikor nem 2-3 unittal ugrok az ellenségnek.

Elkezdtem volna a road to independence-t, de az elős indiánlövős részecske után azonnal kitesz winbe (gondolom warezbetegség..)

Hazajövök, sztem le se fekszem aludni :DDD
  • CyrSyS
    Akkor a gépemen is talán menni fog! Remélem! :P
  • Kurfürst
    Hali,

Annyi kérdésem volna, hogy aki a demo-ban nem tudta mediumnál feljebb rakni a grafikus beállításokat, a teljes verzióban már tudja? Ugye nincs ilyen software-s lekorlátozás, mint a GTA IV-ben, hogy na öcsi, te inkább ne menj medium fölé..
  • obe
    nälam: 2 x 3.2 ghz intel, 8800 gt, 4 gb ram, xp 32 - 1280 x 1024, minden ultra, antialias 2x, anizo 4, minden spec effekt on, kivetel dof..nem mertem häny fps, de csatäknäl picit beszaggat..ma este felrakom prince 23 ältal linkelt uj vga drivert..ha nem lesz jobb, kicsit vissza kell valamiböl csipnem
  • SötétBarom
  • RedRiot
    A demóhoz bőven elég volt, legfeljebb nem állít mindent ultrára az ember. A TWcenteren többen is azt állították, hogy a demóhoz képest a full érezhetően jobban fut.
  • Slewy
    Milyen masina kell a gémhez tapasztalataitok szerint?
    remélem a 2 mag, meg egy 512-es kártya elég
  • Rolika16
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Empire+2009_03_04+09_19_23_08.jpg

jöhet is a patch...könnyen beakad a menekülő ember ilyen házakba borzasztó idegesítő,megse lehet ölni őket...
  • obe
    az a baj hogy tegnap kiprobältam off line-ben, nekem nem müködött..bär igaz elviekben müködnie kell..aki probälta irja meg müködik e neki..köszi
  • Pierre75
    Nem kell warez. Elég ha a steam beállításánál off-line teszed, így single-ben nem kell a neten lógnod.

Talán este én is ki tudom próbálni.
  • obe
    ez több mint fasza..a keszitöknek lerottam a häläm hogy megvettem, de most valami warez megoldäs kell, hogy ne kelljen steam minden inditäshoz..naivan azt hittem hogy csak az elsö regeleskor kell
  • SötétBarom
    Pontosan :D