6068
-
#1148 De eddig a legjobb total war játék a sima Medieval után szerintem -
#1147 Későbbi szovjet únió , és páregységes kóborlók sajna, 3 városban volt katona és két kisebb sereg kint! Svédek, Georgia és valami muzulmán jön Georgia mellől! És nem állok jól -
Pierre75 #1146 Kikkel kalandozol?
Nagyobb sereget össze tudtál rakni vagy a Med2 hagyományai szerint eleinte csak páregységes kóborlók vannak? -
#1145 Mondhatni túl jokat, 2/4 es fokozaton! Még ezen a fokozaton is a kis népek ha érzik a gyengeséged, megtámadnak egyből! 12 év alatt semmit se tudtam foglalni, pedig shogun óta mindegyiket próbáltam -
Pierre75 #1144 Akkor a játék hangfájljai miatt.
Amiben jobb a szárazföldi csata a Med2-nél, hogy a nagy egység mérethez illő pályákat terveztek, hosszadalmasabb. A tengeri hadviselést még nem próbáltam, csak belenéztem. Gyönyörű a tenger!
Aki a multi részt próbálta, írhatna élménybeszámolót. Hogy sikerült?
A kapmány start. térképén hogy viselkedik a gép? Logikus döntéseket hoz, vagy bolyong szétforgácsolt erővel, mint a Med2-ben. Ezt a Kingdom már javította. Ezen a téren van előbrelépés? -
Cat 02 #1143 Warezzal multy nem igen fog menni...max később ha jön hozzá fix. -
#1142 3 fejleszthető rész van:
-provinciális fővárosok
-árutermelő helyek ill. nyersanyagforrások
-kiktők
Ezeket mind lehet fejleszteni.
Ha nem vagy biztos, hogy mindet menedzselted-e, vagy sem, akkro vagy meg kell nézni a building browsert, vagy kijelölni a fővárosokat és a nyilakkal végigpörgetni őket. Majd ugyanezt tenni a nyersanyagforrásokkal és a kikötőkkel.
Ha van fejleszthető, akkor ha rámész, akkor feljön alul amit fejleszteni lehet, ha nem fakó, akkor tudod, ha fakó, akkor nem, mert kell hozzá valamilyen egyéb technika. Van olyan, hogy elágazik a dolog, ezt érdemes végigtanulmányozni, hogy pl. hadikikötő, vagy halászfalu kell-e. -
#1141 Nálam halk, pedig eredeti. -
Subutai #1140 Na igen, én is utálom a nethez kötött játékokat pont ezért. Vagy ha nincs netem, akkor már ne is játsszak vele... -
#1139 Csak 3 ás fél órája nem tudom telepíteni, mert buzi a szeverük... túl busy... -
Subutai #1138 Megvettem a gémet a cédégalakszisban. Utánam 2 ember is ugyanezt kérte. Asszem nem lesznek anyagi problémái a kiadónak. :) -
Pierre75 #1137 PÜ-ben elküldtem.
2 kérdés a játékostársakhoz:
A steames játékban is halk a hang vagy ez is a Razor sajátja?
Van-e már vmilyen megoldás road to independence első csatája után lefagyó kampányra? -
#1136 Csak steamen bírod lehúzni a demot. -
#1135 nincsen, és ingyenes a reg -
#1134 nem vagyok ott regisztrálva, egyéb hely van? -
#1133 Steam -
Bandras DaSilva #1132 Ha valimded rombolja az ellen akkor oda teszel egy kis helyőrséget és rögtön nincs olyan könnyű dolga.
-agenteket bizonyos épületek adják...a leírásában látod, hogy pls spawns rakes max 1 at a time..ez azt jelenti, hogy olyan arcokat dob randomra akikkelkémkedni/gyiolkolni stb tudsz. Nem gyártódnak hanem kapsz néhányat időnként és ha nem öleted meg őket akkor fel is fejlődnek szépen.
.kikötő /malom stb...itt fejlsztgetned kell...a tech treen látod, hogy mihez mi kell..szal érdemes nézegetni azt és azokat fejleszteni amik tényleg kellenek.
kereskedni csak olyannal tudsz akivel vagy szárazföldön, vagy tengeren van kapcsolatod...és még van szabad hely a kikötőben...ahogy nézem ezek csak limitált számú kereskedelmi utat tudnak ellátni....ezeket lehet fejleszteni..a kikötőket tudok kereskedelmi kikötővé fejlszteni. Érdemes az utakat is fejlaszetnei az is dob a dolgon. -
#1131 demo honnan tölthető? -
#1130 és azt megtudnád osztani velem, ha szépen megkérlek, hogy honnan szedted le a soundfixet? -
#1129 Én ezzel a speciel forces ikonnal indítom.Ja és szerintem ha sima etw ikont indítod is el,benne vannak spec forces egységek,mivel steamen már aktiváltad a keyt. -
obe #1128 ..még valami (tudom, lehetett volna egy kommentbe)..akinek special forces kiadása van segíthetne...nekem rakott ki a steam egy olyan fekete indítóikont mint a steam jele..empires total war, special forces..nos ha erre kattintok befagy, restart a masina..mi a francot indíthat ez?..csak akkor tudom a játékban használni ezeket a különleges egységeket, ha külön evvel az ikonnal indítom? -
obe #1127 srácok...nekem meg mindig az offline indítással van gondom..mit kell vajon átállítanom hogy engedjen net nelkül is single-t játszani?..ha net nélkül akarom játszani ezt írja ki:...offline mode is unavailable, because there is no steam login information stored on this computer..köszi -
#1126 1. Teszel oda helyőrséget.
2.bérgyilkos:meglehet ölni vele ellenséges tábornokokat,minisztereket.
Gentleman:ha olyan ember van,aki pluszt add a research techez,akkor gyorsabban fejleszti ki az iskola(az iskolába kell betenni az embert)
Pap:gondolom áttéríti a területen élő lakosságot.(a te vallásodra) -
#1125 Egy olyan kérdésem lenne, hogy ugyebár ha beaktiválom steam-en a kulcsot, akkor le is lehet tölteni a játékot, vagy csak a dvd-ről engedi telepíteni? -
#1124 Én pont a RO-ra gondoltam,hiába raktam fel letöltette velem a ringyó-.-" -
RedRiot #1123 Köszi, ezt még kipróbálom. Egyébként persze, csekkolom a külföldi fórumokat, több embernek is előjött ez a hiba, de jó megoldás még nincs. -
Pierre75 #1122 Kipróbáltam a Razort, egyből a fegyverhangra kellett egy sound fix. Viszont van-e már vmilyen megoldás road to independence első csatája után lefagyó kampányra?
Az első pillanatra látszik, hogy a Med2-höz képest nem a grafikára gyúrtak (nem csúnya ultran), hanem a játékmenetet finomították.
A steames játékban is halk a hang vagy ez is a Razor sajátja? -
#1121 nameg:
- valamimet mindig rombolja az ellen (malom, bánya, falu, stb)! Ez ellen mit lehet tenni?
- meg milyen agentek vannak? mert én még 1et sem tudok sajna fejleszteni, de érdekelne mi mire jó az újak közül -
#1120 Egyre jobban bejön a játék!
Pár kérdés, hátha tudjátok a választ:
- Kikötőt, malmot, stb... hogy lehet építtetni? Mert más nemzetnél láttam, hogy tudott(malmot csinált)!
- Kereskedelmi kapcsolatnál nálam 0/0 van, hogy tudom elérni, hogy legyen szabad slot?
- Foglaltam kikötőt, de hajót nem tudtam csinálni és nem találtam meg mit kellene fejleszteni! -
koj #1119 Na milyen a játék? grafika, játékélmény, erre számítottatok, mert csak akkor veszem meg ha jó és megéri:D -
#1118 -csata előtti beszédek ... -
#1117 Biztos ma van a dömping és mindenki most szakadt rá...
daniel: Teljesen a sorozat fojtatása, gyakorlatilag a Rome továbbfejlesztése nagyon sok extrával ahhoz képest... -
danielboy1000 #1116 Lehet hülye kérdés de : A Rome: total war fejlesztő csapata készítette,vagy hogy mondjam.tehát a játékmenet és maga a játékstílus az ugyanolyan mint a rome total warnak?:D -
Bandras DaSilva #1115 Nekem aztán ment simán tegnap este...de egy jó fél óráz szarakodtam..aztán egész este játszottam...) -
Cat 02 #1114 Coop van benne ? -
#1113 Én is szívok vele most... azt mondja terhelt a Steam... csak azt nem értem miért kell a DVD-s telepítéshez a Steam??
kb 10x-re áll meg, és nekem nem megy fel még :-(
The Steam servers are currently too busy...
Minden alkalommal be kell írni a sorozatszámot... ennyit az eredeti szoftverről -
#1112 Sok kép...120 db -
Bandras DaSilva #1111 Nekem is szarakodott a steammel egy ideig utána én is kaptam egy game not available üzit..én azt csináltam, hogy a telepítésnél amikor a hiba jött azt otthagytam és ráindítottam még 1x az installt...utána ment minden simán. Ezt kipróbálhatod...fórumokat nem néztél, hogy valakinek van-e hasonló problémája?
-
RedRiot #1110 Már hogy a pics'ba ne aktiváltam volna, rögtön az elején kérte a kódot. Már a Steamet is újraraktam, a játékot meg kb. háromszor.
Azt nem értem, hogy miér "Game unavailable". Fel van telepítve a gépre mind a 14GB, csak vmi kis fos peccst kéne lerántania és go. De hát mégsem. A Red Orchestrát Steamen keresztül vettem meg, semmi gond nem volt vele. -
#1109 Szarul csináltad szerintem^^(Valóban,én 1 hetem szoptam ugyanezt egy másik játékkal,de oitt fasznak se volt kedve szarakodni hagytam, hogy letöltse de ez 15gb szal)
Felrakod aztán csak aktiválni kell.