6068
-
Rettegett #1268 Próbálkozok, kösz! -
#1267 hova? a polcra? megfogod és felrakod;)
viccet félretéve, feltelepíted. minő meglepő mi? -
Curesz #1266 Szóval ez a vereség:) -
markus3 #1265 hogy kell felrakni a játékot??? -
Curesz #1264 Poroszokkal még mindig háború van:/ Ez a vereség se szegi kedvüket:/
-
Bandras DaSilva #1263 Ki kell fejleszteni a canister shotot meg vmelyik épület kell még hozz...12lber guns..ez lesz benne.
No, ezeket már lehet lóval vontatni meg mozgatni...nem túl gyorsak, de jól lehet őket használni, ráadásul kartáccsal lehet szépen aprítani az ellent. -
Slewy #1262 nem, de 1500-ért angol korrepetállást vállalok :D:D -
Bitaboy #1261 Ebből valamikor várható magyar feliratos változat? -
#1260 Amelyiknek neve után ott van hogy (fixed) azt nem lehet. -
Slewy #1259 nem, a kezdetleges ágyúkat tudtommal nem, amiket a játék elején gyárthatsz. -
obe #1258 sräcok..csatäban nem lehet mozgatni az ägyukat?..märmint az elejen lehelyezem öket, irto nagy hatotävolsäguk van, de ha probälom elöbbre helyezni öket csak löves/tüz parancsot fogadnak el -
Cat 02 #1257 Max ez: http://thepiratebay.org/torrent/4750790/Empire__Total_War_sound_fix_for_all_releases -
WOLF3x6 #1256 A hang problemara van valami megoldas? Marmint hogy se agyuknak, se puskaknak nincs hangja. -
#1255 Még a régi konfigon, a régi gépemmel jött ez elő, kb. tavaly nyáron ... -
#1254 Próbáld meg átállítani az iconnál w98ra vagy w95re az indító opciót. Nekem a Mercenaries 2nél szopatott hasonlóval, utána megjavult. -
rune #1253 Nekem indításnál kéri a steam_api.dll -t
van erre valami megoldás? -
Averna #1252 Na kiprobáltam a warezos verziót a lővésnél, az ágyunál nincs hang, jól felhúztam magam aztán megvettem.
Még mindig para van a steam-os szerverrel?? -
apedro #1251 Ha nem segítesz a szövetségesednek, a vele kötött szövetséged - de tudtommal csak az - felbomlik. -
gstup #1250 Köszönöm az észrevételeket és a hozzászólásokat.Leszedtem a steam-t és most várom a válasz levelet,mert elfelejtettem a régi acc-omat.Meglesem a demot.És Scottt,ha menne esetleg meggondolnám a megvételt... -
Slewy #1249 Brittekkel ugye ausztria svédország szövetségese vagyok, viszont amikor a svédek nekiestek a dánoknak nem mertem állást foglalni, senki mellé se álltam. Tényleg, ilyenkor megszakad a kapcsolatom, akivel volt, vagy ilyenkor mi van? -
Cat 02 #1248 Ha megölöm ellen tábornokát érezhető a változás az ellen mozgásában ? -
apedro #1247 Szia!
Nagyobb csatát még nem vállaltam. A demoban lévő ütközetet magas beállításoknál viszonylag jól vitte. A konfigom az alábbi:
Ősrégi alaplap, 2800 Mhz proci, 2 GB RAM DDR, ATI 1950 Pro 512 MRAM (AGP).
-
apedro #1246 A kifogásaim ellenére sokat játszottam a MED II-vel, de az 1.2 patchet követő 3 hónap útán letettem. Én meg pont azok közé tartozok, akik az elején - elsősorban a korszak miatti rajongás miatt - védték a MED II-t, de aztán ahogy egyre többet játszottam vele, úgy ment el a kedvem, és a kiegészítőt már nem is vettem meg.
Az ETW-vel kapcsolatban emiatt, és az eddigi tapasztalatok alapján vannak nagy várakozásaim. Aztán lehet, hogy itt is megjelenik majd egy irokéz kenu Königsberg partjainál, és se szó,se beszéd megtámadja a sloopjaimat.
Ma tervezem a diplomácia komolyabb tesztjét. Megpróbálok diplomáciai fenyegetéssel területet szerezni a lengyelektől. Ha ez nem megy, a lengyelekkel szembei hadüzenetem egyúttal két, részben azonban egymást fedő szövetségi rendszer harcát is jelenti majd. Kíváncsi vagyok, a britek pl. kit választanak, és egyáltalán, milyen megítélésem lesz a hadüzenet után a nagyvilágban.
-
Rettegett #1245 Nem gondolom!
Ha senki nem reagált legalább egy nem tudommal, akkor nem gondolom! -
Bitaboy #1244 Figyelj: ha valaki tudna valami biztosat akkor már írt volna nem gondolod? -
Rettegett #1243 Unalmas, mérgesítő!
Más? -
Slewy #1242 én nemtoom, de videókároly problémának tűnik, indítsd mindig 5 ször és akkor egyszer elindul ;-) -
Rettegett #1241 HAHÓ!
1226-ra semmi?
amd 2600+
1,5G ddr ram
Ati radeon HD 2400 512 ram -
Pierre75 #1240 Butítva a grafika 1024-ben eldöcöghet xp alatt, mert szerencsére ezt a játékot optimalizálták a készítői. -
#1239 nekem p4 3,0 gh, 2 giga ram, és egy 7600gt-m van. elég alacsony grafikán megy ez normálisan, mondjuk azért több ezer emberrel még nem csatáztam, akkor tuti diavetítő lesz, de akkor majd még lejjebb veszem a grafikát :D -
#1238 Szerintem kevés a systemnél az 1 GB ... -
#1237 Arra van a demo, hogy megnézd fut-e a játék.Egyébként meg systemrequirementslab-on is megtudnád nézni,esetleg google.És van egy olyan érzésem ha menne akkor se vennéd meg szóval lényegtelen -
Pierre75 #1236 Köszi!
Megnézem. -
Slewy #1235 1024*768 a minimum felbontása.
Én azt mondom neked, nem nagyon hiszem, hogy olyan configgal amit írtál nagyon megmozdulna a játék. Aztán ne legyen igazam. Nekem a mostani configgal jobban megy ez, mint a Régivel a medieval, nagyobb csatáknál a Medi2-ben már csak képeket láttam. :D -
smusher #1234 Nem állítom, hogy a med2-ben mélyen kidolgozott diplomácia volt. Az elején én is sokat fikáztam, de rájöttem, van benne némi következetesség, főleg az 1.5 kingdoms patch és a retrofit mod után (ami ugye Creative Assembly munka tulajdonképpen.) Ha az ETW-ban fejlődik e terület, én is boldogabb ember leszek, tulajdonképpen ez volt az igazi gyenge pontja az előző részeknek is (no meg az egységek útvonalkeresése.) Majd mesélj még a tapasztalatokról. -
Slewy #1233 nekem az volt az érekesség, hogy az n betűt megnyomtam, nemtoom milyen kamera mód állítólag, és kibaszottul szaggatott utána a game(egyébként hibátlanul fut) és csak a játék újraindítása oldotta meg passz, azóta vigyázok az n-nel :D
csak a ctrl+m ctrl+c ctrl+h meg Alt+4 :D -
gstup #1232 Sziasztok!
Senkit nem szeretnék zavarni,meg tudom,hogy már elegetek van az ilyen jellegű kérdésekből,de addig nem igazán szeretném megvenni,ameddig nem tudom,hogy a gépemen hogy menne(demot nincs kedvem a steam miatt leszedni).Szóval tudom gyenge konfig,de hasznosabb dolgokra is tudom költeni a pénzem,mint gépfejlesztés,amd athlon 3200proci,1gb ram,gt7800 256-os.Köszönöm a segítséget.Ja,és már elszoktam a maximalizmustól a pc-s játékoknál,szóval nem gáz ha csak 800*600-ban és mediumon menne csak... -
#1231 nekem az a bajom, hogy ha beállítom a grafikai beállításokat, és kilépek akkor olyan mintha semmit se tettem volna, a játék kilép de futó folyamatok között ott a etw alkalmazás 250 meg ramot zabál és 50%san használja a procit, pedig elvileg kiléptem a játékból... na már most ha kilövöm, akkor ugye szabálytalanul van leállítva így ezért elvesznek a beállítások, gondolom én. valaki járt már így? és ha igen, hogy oldaotta meg? (nem eredeti :c) -
#1230 Elmaszatolja a térképet. Kiélesíti a zoomolt részt és elmossa az attól távolabb esőt. Szerintem iszonyat zavaró, ráadásul felesleges is. -
Slewy #1229 toggle fire at will-t kiszeded és megvárod, amikor lőni akarsz, legalábbis nekem egyelőre így sikerült, bár engem az se zavar ha lőnek, amint tudnak :D
csak oylan alakzatba kell őket tenni
platoon fire még odébb van :S