Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vagy ennek köze nem lesz az eddigiekhez vagy mivan?Mert ez alapján a video alapján 1 emberrel megyek azt harcolok.
Next PC upgrade: 2022
Because fuck you. That\'s why.
Because fuck you. That\'s why.
For the greater good
nem lopok és nem haudok, kuporgatok, mert itt nehéz jól keresni, de cserébe nem panaszkodom ;-)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
For the greater good
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem apum nem vett semmit 😄😄
Dolgozok pénzt keresek és abból vettem, javaslom nektek is😄
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2GB DDR2 800MHZ
Geforce 8800GT
For the greater good
De a hajós képek nem túl biztatokat 😞
1. az alkotóknak nem az imperial glory a kedvenc játéka
2. a hajócsaták nem lesznek túl bonyolultak, mint a fenti játékban vagy a battlestation midwayben, ahol jól elvagyok 2-3 hajóval míg a maradék 8 megmakkan
3. az a megvédjük a kastélyt kép csak vicc, mer az ig-ban nagyon nem tetszett, hogy kastélyt ostromlok. hát mfsz van van egy hadseregem odamegyek és lebontalak, védekezzé értelmes helyen
4. térdzokni és csinos kalap ide vagy oda, azért kemények maradunk, sok káromkodást és aggressziót bele
<#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#gun>#gun><#eplus2>#eplus2>
Isegrim: Köszi a képek nagyon jók!<#eljen>#eljen>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez a kezdetek ota elhanyagolt resz.
Pre-alpha a hivatalos forumrol.
We have over 50 factions in the game, and we can't create all of them in the full detail they deserve. Therefore we limit the number of playable factions, but we can't say which ones are playable just yet, simply because we haven't made a final decision. Rest assured though that all major factions (even the non-playable ones) will be represented in high detail.
Tehát több mint 50(!!!) állam van lesz az Empire-ben, ebbõl 10 játszható, és ezeket nagy részletességgel kidolgozzák majd. Gyanítom a "nem játszhatóak" is könnyen játszhatókká tehetõk, mint eddig..

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Hangsúly nem a tengeri csatákon lesz, hanem kihangsúlyozzák a tengeri ütközeteket is. Szép is a magyar nyelv mi?
GY.k.: Ez annyit tesz, hogy végre nem idiota Ai fogja eldönteni a tengeri ütközet kimenetlét hanem a skilled.
iLove oHs.
Azért lesz még itt bajonettezés rendesen, a napoleóni háborúk alatt a franciák kedvenc taktikája volt az nagy gyalogsági oszlopok szuronyrohama..
Sebaj, kapnak majd a huszároktól.. 😊