15
-
dez #15 LOL, nem azt írtam, hogy akkor fog érkezni, hanem hogy ezt akarja az AMD. Iratkozz be nyelvtan szakkörbe! -
dez #14 Egy hete Japánban demonstrált az AMD egy 3GHz-en működő Phenom X4-et. November vége felé jönnek az első Phenomok, X2 is és X4 is, elvileg 2.4GHz-ig. Ezeket 2008 első hónapjaiban követik magasabb órajelű változatok. -
who am I 7 #13 "A Nehalem 2008 vége felé jön, az AMD viszont 2008 közepén már ki akarja "
dez neked még mindig bele lóg a kezed, abba a bizonyos ürítésre használatos bilibe??Természetesen, gondolom, hónapra/napra/órára/percre pontosan tudod, h mikor fog érkezni a pici 45nm, és természetesen 1 mp-et se fog késni...NAAAAAAA... -
Inquisitor #12 A hírek szerint az X38 hivatalos bejelentését, és a bitonyos 45 nanos Intel procik (gondolom csak Xeon egyenlőre) árcsökkentését és/vagy bejelentését az Intel eleve az AMD startja közelébe tervezi ... Ha túl jó lesz az AMD, akkor azért, ha meg nem akkor azért.
Persze nagyon jók a 45 nanos procik a tesztek alapján (bár kérdés egy sample procinál nem a legjobbat adták e tesztelni?), viszont ahogy néztem állati nagy hiánycikk lesz egy darabig, összesen 3 gyár van rááállítva és ebből egy csak február/márciusban indul.
Örülnék neki, ha AMD összeszedné magát, mert akkor folytatódhatna az árháború. ;) -
#11 Hát én már baromira várom az AMD igazi 4 magosát.Márcsak a tesztek miatt is hogy mit tud felmutatni! -
digital #10 Jaja, inkább tényleg úgy néz ki, mint aki meg "magyarázza" a bizonyítványát. -
Caro #9 Hát ha tényleg jóval erősebb, az nagyszerű lenne.
Majd meglátjuk.
A Phenommal mi a helyzet? -
dez #8 Az nem olyan biztos. A Nehalem 2008 vége felé jön, az AMD viszont 2008 közepén már ki akarja adni az K10 frissítését 45nm-en. Tehát még az is lehet, hogy 8 magon az AMD lesz az első. -
shabba #7 65nm-en túl sok lenne a 8 mag, mind méretre mind fogyasztásra. Majd a 45nm mellett lesz olyan is, de mire áttér az AMD 45nm-re addigra már az Intelnek is lesz natív 4 magos Nehaleme, amiből 2x4 magosat fog összeépíteni. -
nenad #6 eztan sztem az amd is atvalt arra a modszerre ahogy az intel pakolgatja a magokat ossze, viszont ezzel a negymagos arhitekturaval a 8 magos mezonyben elonyre tehet szert. Talan.. -
nyalógép #5 AMD Forever -
kandeláber #4 Az elmúlt hónapok pénzügyi mérlegét tekintve nem biztos... ;-) -
#3 " A cég azonban jobb teljesítményt ígér és az Intel megbüntetését várja."
na persze... -
#2 naja, csak lehet, hogy picit komolyabb és mélyebb gondolkodású :) -
lipike008 #1 A csávóka full Sas József :D