369
Neked melyik tetszik?És melyiket tartod csúnyának?
-
#249 A 18-as szerintem még nem túlzás, vannak vasak amiken csak az áll jól. BMW-re 17-est nem tennék pl. -
#248 Nemtom.. Én nem költenék 150-200 ezernél többet egy felnire.. Annyiért már vannak egész pofás darabok, szép méretben is.. 18-20as felni csak niggereknek van :D
-
#247 Nekem ilyen van 17"-osban. Nagyon strapabíró darab, kapott már egy két olyan kátyút, amikor kiszálltam megnézni mi van vele, de semmi sérülés nem lett rajta.
-
#246 jessssz Miért te hogy látod? -
#245 Are U sure? -
#244 igen :D valszeg drágább lesz a pacsker, mint az autó (persze ha baráti áron jutok hozzá), de még mindig jobb ez a verzió, minthogy millákat költsek egy autóra.... -
#243 xDDD
Arra azért figyelj, hogy a felni+gumi ne legyen drágább, mint az autó ;] -
#242 civic coupe -
#241 milyen autóra akarod vmi mazda? -
#240 bár úgy lenne :D Csak sztem ez a görgő passzolna a legjobban az ótóra. Bár a külföldi árakkal számolva kb. 400e ft lenne csak a felni....és még nincs rajta gumma.... ez így para -
#239 Megszaladt, vagy mivan? -
#238 húú jól nézki!! -
#237 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy itthon hogyan juthatnék ehez a felnihez? Mert magyarországi forgalmazót nem találtam....
Előre is köszi! Üdv.: Varee
ADVAN Ver.2 -
#236 Hát nemtom.. Inkább a momo, mint egy dotz.. Ez a GTR ráaásul élőben is elég sukár :D -
fb2 #235 A kedvencem. Nagyon konnyu, meg a 18" meretben is.
Itt van tobb ilyen felni az oldalunkon -
#234 Először ezt akartam venni :
de lemondtam róla ez helyett:
most erre gyűjtök :) -
Szabi1991 #233 mostani kedvencem
-
#232 Szép, de fehérbe még jobbb lenne. szerintem -
#231 -
#230 Hat igen csak az a baj hogy a szar utbol van a sok :) -
#229 Jó az.. Megéri, sokkal kisebb a féktáv, autópályán stabilabb az autó, .. stb. Van egy csomó előnye.. Hátránya csak annyi, hogy nem szereti a szar utat :) -
#228 Ehh hiaba nez ki jol a szeles kerek nem praktikus vezetesnel ilyen szar utakkal ;D -
#227 Kb.
Nyomvájú dobál engem is a 185ös gumival :) -
#226 Hello nemreg vettem kerekeket a kocsimra 225 szeles es az a gondom vele hogy a kocsit a kamionok utan kigyurt uton dobalja szoval jobbra ballra picit hogy ez a szeleseg vegett van e vagy mas gond van?? A teli gumik 195 ek voltak azokkal nem volt ilyen problemam. Elore is koszi -
#225 Első. -
#224 KHTX GG -
#223 Nah tutui hogy jo rá,apám is megerösitett:D -
Vagy ez milyen? -
Melyik áll jobban szerintetek egy Renault Espace legujjabb változatán? -
#220 Utánnanéztem, elméletileg jonak kell lennie, de még majd fatert is megkérdezem. -
#219 Hálás lennék :) -
#218 Apám 12 éve ezzel foglalkozik, ragadt rám valami:D
#216: Ezt fejböl nem tudom, de utánnanézek, vagy megkérdezem apám ha nem megy:) -
#217 Ehe audira kell :) hat nemvagysemmi hogy igy szambol rajottel :) -
#216 Ha van egy felnim, ami egy puntón volt, akkor minden esély megvan rá, hogy tá tudom tuszkolni a bravamra, ugye? :] -
#215 Ez a méret amit leirtál ugy emlékszem audira valo. Arra kellene? Vagy csak találomra irtad ezt a méretet? -
#214 Itt le van írva és képpel illusztrálva is van -
#213 Sziasztok tudna nekem valaki adni egy oldalat ahol el vannak magyarazva a roviditesek pl ha van olyan hogy 7,5Jx17 H2 ET 45 ez mit jelent??? -
#212 HBD -
Szabi1991 #211 boldog szülinapot :D -
[Walaki]D`Lair #210 köszi :))