369
Neked melyik tetszik?És melyiket tartod csúnyának?
-
Wolfsnack #289 szétpadkáztam az alufelnimet, karcos és meghúzott sok helyen, van valami home-made javítási megoldás? -
csetle #288 Vlala, köszönöm a segítséget! -
Vlala #287 Mindfenképp /13-as gumit tegyél rá. :)
A többihez tudni kellene a szélességét, és az eredeti kerék paramétereit.
Egy gumi mérete így néz ki: xxx/yy R(z)
Nem mindegy, hogy mekkora lesz az új kereked átmérője, amely a / utáni értéktől (y) függ.
Váltóméret kalkulátor -
csetle #286 Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, mivel laikus vagyok a témához, hogy egy 13as alufelnihez mi az a minimális gumiméret amit még rá lehet tenni? Vagy ez felnifüggő? Köszönöm a választ! Üdv -
#285 Természetesen per darabra gondoltam és amit Pipör mutatott az igen jól néz ki. Esetleg szerintetek egy fekete felni hogy nézne ki egy fehér autón? Illetven nem tudtok nekem olyan linket adni ahol sok felni található? -
#284 vagy ez alessio rally csak polírozva -
#283 Alessio monza bár lehet hogy ezt már nem lehet kapni -
#282 Per darab, vagy összesen? -
#281 Helló
Szeretném a segítségeteket kérni hogy szerintetek egy fehér opel astra g milyen felni nézne ki jól és max olyan 25 ezret szánok a felnire. Segítségeteket köszönöm -
vili 27 #280 Köszönöm válaszod.
Egyébként OZ superturismo wrc felniket néztem ki a picinkóra. Brutkós lesz :) -
#279 #276 & #275
meglesem, köszönöm! -
#278 Nekem pl a 185/65 R14-es kerék után a 195/50 R15 semmivel sem volt zötykölődősebb. Amióta le van ültetve, azóta jobban pattog, viszont jó úton / nagyobb sebességnél sokkal biztonságosabb érzés. -
vili 27 #277 szevasztok !
van egy peugeot 206-osom és egy 16-os felnit szeretnék rányomni.
mennyivel rontaná a kényelmességet az alcsony profilú gumi a közutakon? Nyilván joobban zötykölődnék mint a mostani 14.es felnikkel.
Gyorsabban használódnának el a kocsin egyes alkatrészek ?
köszi a választ előre. -
#276 haver meg itt -
#275 én itt vettem:
http://www.startgumi.hu/ -
#274 hali,
Valami boltot tudnátok ajánlani, aminek bőséges a választéka, és lehet persze rendelni? -
#273 Rota
-
#272 30k darabja, bár nem olyan, de hasonlo
-
#271 mennyi egy ilyen mondjuk 17esben? -
#270 pirossal istentelen király :D -
#269 hjaa -
Szabi1991 #268 kéne :D
-
ZsirosKenyer #267 kedvenc
-
Vlala #266 Tessék mondani, van ez 13-asban? Elég lenne a ekete-fehér verzió is, úgyis csak annyit írnék rá, hogy jobb első... jobb hátsó... -
Eco #265 aztaaa, hol lehet ilyet venni?? gondolom valamit beépítenek az utastérbe is amivel szabályozni lehet a felni világítását.. -
#264 elég régi cucc :D má van 3-4 éve tuti van -
#263 aztakurva ilyen kell -
#262 höh lol flash elmaradt
-
#261 http://www.youtube.com/v/CkBPQwxHupA
régi technika de fasza :D -
régi BBS-re emlékeztet -
#259 Utolsó előtti jó. Többi szar. -
ZsirosKenyer #258 jó csúnyák -
#257 nekem ezek az A8 replikák jönnek be mint állat :D de csak bizonyos típusú autókon mert pl ladán iszonyat ronda :D -
#256 Szépek -
-
iszakos #254 Attól függ mekkora méretekben gondolkodsz.
De ott az ALCOA Wheels pl. -
juhiisti85 #253 Sziasztok.Nem tudom valaki tudja-e itt hogy Ki Magyrországon foglalkozik-e valaki felni gyártással? -
#252 nyílván nem is szabad, különben úgy nézne ki mint egy szekér -
#251 Ja, egyetértek. -
#250 Attól függ. 3-asra még még bőven jó.. 5-ösön már tényleg kicsi.. De egy civic coupe-ra 17-esnél nagyobbat rakni sztem már abszurd..