102
XBOX360 Red Ring Of Death
  • Ma2ska
    Télen vett premium, Hitachi meghajtós nálam is fagyás juliusban, majd 3 piros led. Go prágai MS szerviz garra, 3-4 hét jav idő, most jó, remélem sokáig.
  • ThugEdge
    köszönöm,ennyi
    nem értem,hogy miért nem változik már meg soha az emberek hozzállása a dolgokhoz,miért van egyből fikázás
    és a legszomorúbb,hogy a mai nemzedékek nagy része is akkora sötét gyökér,hogy fáj
    tisztelet a kiv-nek
  • ThugEdge
    most meg mi a fasz bajod van?
    mert rossz reklám?vagy mi?mondom már 3x piros ledes,tehát nem jó!!!
    nehogy már én kérjek elnézést mert egy kibaszott pénzsóvár cég lehúzza az emberek többségét
    ha neked meg jó a géped akkor én mondom neked,hogy űlj a kibaszott valagadon azt játszál
    érdekes volt aki tudott normálisan válaszolni
    a ps fanokat meg leszarom:
    ps2-től hányok,ps3 egy kula,nincs is rá semmi értékelhető játék
    egyetlen normális gépe a psp,ami van is nekem
    tehát akkor bezárhatjuk a topikot csak gondoltam tartunk egy kis felmérést,de örülök,hogy neked eddig jó a géped...aztán majd csak figyelj hülyegyerek
  • Gabe18
    Na akkor leirom én is.
    2006 októberben vett gép.2006 februári gyártás a burkolaton lévő adatok szerint.
    Első hirek után vettem rá egy nagyszerü külső hűtöt,asszem Nykoo vagy mi volt a neve.Ez kb 4 hónapig lehetett rajta,aztán egyszer csak megált és nem hütött tovább...Onnantól alap megoldással ment,egészen másfél hónapal ezelttig,mikoris először pár kifagyást produkált.Azán ezek egyre sűrűbek lettek,végül jött a 3 led.Wadarr féle javitás eszközölődött rajta,most egy jó hónapja működik,felhúzott ventillátorokal,isten tudja meddig...

Véleményem szerint a 360 egy nagyon jó,nagyon erős,nagyszerű játékokal megáldott gép,de ebből a szempontból egy alapvetően elhibázott konstrukcio.A MS 3 éves garanciája már csak eső után köpönyeg,még azoknak is akik eredeti játék használat melett igénybe tudják venni.

A topic meg szerintem nyugodtan maradhat,mindenki okulhat belőle és eldöntheti kell-e neki az aránylag olcsó gép (a tudásához képest),ezek mellett a veszélyek mellett.Nem az a megoldás hogy nem beszélünk róla...
    A Ps3-asok esetleges beszólogatását meg szerintem mindenki tudja kezelni.
  • Drephis
  • bertino
  • Istencsászár
    hibás
  • PeeTeR
    egy gyors ajandek a bannerba:

• Ewergo
    Akkor ezennel be is lehet zárni a topit veled együtt Baszkikám!
    Ha szar a géped, VEGYÉL PS-t. Ha jo, akkor meg ne izmozzá itt a piros leddel Ülj a seggeden oszt jáccá!

• partizan182
    2006 augusztus, semmi baja eddig
  • Istencsászár
    Akkor csak érvényesíteném a garanciát...
  • gyuri12
    akkor megjavíttatom
  • bertino
    hogy érted, hogy karcolgatja... ?
    beolvassa még őket egyáltalán ? :D
  • bertino
    hátha nálad is vörös ledes lesz... ?
  • gyuri12
    és gondoltam leírom,hogy Thug nehogy kidobja azt a jó kis masinériát(vagy ha mégis lenne olyan hülye,hogy a rivális konzolok fanboyára hallgatna,akkor már adja nekem a boxot,úgy is kéne)
  • testerlnx
    Nekem 2006 áprilisban vásárolt gép, és 3 hete kezdte megadni magát, kb 200 óra játékidő után... Amúgy elég rég karcolgatja a lemezeket is.
  • bertino
    és... ?
  • narumon
    Szia. Én gépem kb 2006 Februári, még semmi gond nem volt vele (kopp kopp) és ha már statisztika; Ezen felbuzdulva ferkó haveromé 2006. Május körüli, Kareszé 2006. Május, és 2006. Márciusi. Ezek mind tökéletesen mennek. Ami roppant érdekes, hogy az általuk kifújt levegő is langyos.
  • gyuri12
    egy olyan emberre,aki nem szereti a boxot, nem nagyon hallgatnék ThugEdge helyében.
  • Istencsászár
    Akárhonnan is nézem ez nem kör ( ring ) még mindig:))
  • bertino
    tudom, hogy előre nem tudhattad, de én a helyedben biztos megszabadulnék a X360 utolso alkatrészeitől is :D
  • ThugEdge
    hali
    na azé nyitottam,hogy írja be ide az a gépét,akinek még nem lett piros ledes a gépe,de azok lehetőleg akiknek mondjuk 1 éve megvan minimum
    az én storym:
    2006 dec elején vásárolt,most már a 3. red ringnél tartok
    nem kell sokáig menjen a topik,csak kíváncsi vagyok,egy kis statisztika:)
    és nem kell mingyá anyázni