102
XBOX360 Red Ring Of Death
  • janihunk
    #102
    Nah siess :)
  • KILLER2
    #101
    Na majd megmutatom mit alkottam :D
  • janihunk
    #100
    Minden jöhet.
  • KILLER2
    #99
    Miről akarsz képet? Az alaplap és a nyaklánc is megvan még :D
  • janihunk
    #98
    Jelenleg már nincs javíthatatlan hiba legalábbis amit eddig produkált a gép minden javítható.
  • attis1990
    #97
    azt hiszem ha az enyémnek lenne jelenleg javíthatatlan hibája valószínűleg én is kiélném rajta a dühöm :D ugyhogy megértelek :D
  • janihunk
    #96
    Nemsemmi csinálhattál volna képet :D
  • KILLER2
    #95
    Nem rosszak már ezek az Xek, nincs velük különösebben baj. Nekem sikerült kifognom az első Xemmel egy olyat, hogy kb minden hibát produkált. Talán 5x volt 3 ledes, ebből egyik alkalommal RAM hiba volt. Aztán meg lett csinálva, rakattam rá vízhűtést, mondom jóvan, ezzel már nem lesz gond. Erre kiderült, hogy DVD vezérlő chip hibás is, ami akkor még javíthatatlan volt. Szóval levéstem róla GPUt és nyakláncot csináltam belőle :) Bár ezt már kicsit bánom, mert most már a consolcornerben szerintem tudnák javítani és ez még JTAG hackelhető lenne, ha nem véstem volna szét késsel :)
  • attis1990
    #94
    Igen én is azért fucsáltam mert ' hűtésmodd+overcool meg egyébként nem is használtam sokat tehát max átlag napi 2 óra működés de hát nem is játszok minden nap sem ugyhogy furrcsáltam is de így mostmár értem mi lehetett a baj de amugy azóta is megy faszán (lekopogom) :D
  • KILLER2
    #93
    Igen, én is támogatom az áramingadozást, egyszer volt nálam egy nagyon rövid áramszünet, pl a box ki sem kapcsolt, de 3 ledet jelzett. Újraindítottam, azóta is megy, már több hónapja (meg aztán fura is lenne, ha overcoolal és vízhűtéssel beszarna :) )
  • attis1990
    #92
    Értem. Nagyon szépen köszönöm az infót :D most már nyugodtan alszom :D
  • janihunk
    #91
    Áram ingadozás is okozhatta nem feltétlenül haldoklik.
  • attis1990
    #90
    Sziasztok! Tegnap játék közben a boxom nem adott képet és 3ledet jelzett kikapcsoltam rögtön be nem telt el egy másodperc sem és ment tökéletesen azóta is jól megy valaki tapasztal már ehhez hasonlót? a gépem hűtésmoddólt és overcool-os már mióta megvettem (újonan vettem falcon alaplapos) ésetleg ez előjele valaminek?:S vagy csak valami más történt
  • KILLER2
    #89
    Boltban kaphatő cuccra gondolsz? Az egy szar, amit ráteszel a gép hátuljára és +2 ventivel rásegít a már ott vélőkre. Egyrészt többnyire szarok és mivel a táp ezen keresztül megy az X360ba, hallottam már olyat, hogy beleégett és ki kellett dobni az egész konzolt. A másik az, hogy tönkreteszi a ventillátorokat, amik a gépben vannak.
    Esetleg olyan külső cucc van még, ami házi barkács eredménye. Ki kell vágni a gépen egy lyukat és odatenni egy ventit. Ennek hatékonyságáról nem sokat tudok, de többet ér, mint az első.
  • Bakegér
    #88
    Hali.
    Olvasgattam z xbox 360-ról és a hűtési problémáiról is. Egy kérdésem lenne csupán a külső ventilátor mit takar magában?? Köszi minden választ.
  • arty
    #87
    az aláirásodért 5 év letöltendőt is kaphatsz, tudtad?

    "Ps2, Xbox 360 back up játékok ITT:
    [email protected] "
  • KILLER2
    #86
    Igen, sajnos az X360 csak hűtésmoddal használható normálisan, vagy ha van otthon min2 és akkor felváltva lehet küldözgetni őket a gariba :)
    Bár az újabbak asszem, hogy már nem annyira problémásak. Engem egyrészt a joystick tart a 360 oldalán, mert szerintem az eddigi legkényelmesebb gamepadok egyike, ellenben a PSé nem jött nekem be annyira, de alapvetően azzal sincs bajom. A másik érv az nekem a játékkínálat. PS3ra nem nagyon vannak olyan címek, amik valóban lekötnének. Persze, MGS4, de nem vagyok túl nagy MGS fan, bár majd a God of War 3 nagyon fog hiányozni. Viszont X360ra meg ott a Halo 3 (nagy Halo fan vagyok), a Gears of War, a Ninja Gaiden 2, GTA4 meg mind2 konzolra van, bár nem vagyok túl nagy GTAs. Szóval nekem ezeknek a játékoknak a stílusa jobban bejön. Ami érdekel az vagy mind2 konzolra vagy csak X360ra jön ki. És a 2 konzol közötti harcot szerintem olyan szinten, hogy valaki melyiket vegye meg, abszolút a játékkínálat dönti el.
  • ZaZa9128
    #85
    Nekem régen kedvenckonztolom az xbox360 volt, egészen addig míg nem vettem egyet.
    Játszottam vele 2 órát, puff 3 led...
    Összetörtze a szívem..
    Azóta már vettem egy ps3-t, játszok vele napi 3h-t egyhuzamban, és megsem kottyan neki!
  • KILLER2
    #84
    Gép az jó így,a hogy van. Dead Risinget kibírnám, de Gears of Wart (mondjuk ez jön PCre) meg Darknesst nem.
  • Microcosmos
    #83
    Gondolom Olcsi2 azért áll az Ms védelmébe ,mert Eredeti játékokat árul .és kevés a bevétel. Különben itt mindenki leszarná ,hogy ki milyen gépet küld vissza. Maximum azt zavarja aki érdekelt. Szervíz, vagy játékeladásban. Picit kilóg a lóláb. Persze akivel sikerült megetetni ,hogy hütésmód, vágd ki a gép hátulját, az már rákényszerül .hogy a szakbarbárokra bízza a gépét. Nézzük csak meg Killer2 -ről 58e Ft -ot húztak le és rossz a gépe. És még elhiszi valaki ,hogy mekkora korrekt a zug-szervíz. Sajnálom azokat akik ezeknek bedőlnek.
  • Ewergo
    #82
    Én meg ugy vagyok vele hogy az a "menö manó", aki minél drágább holmit, olcsobban tud megvenni. Na az már igen!
    Olcso vagy drága cucchoz drágán nem nagy kunszt hozzájutni. Ezért nem is ildomos az "én ennyi pénzt is kiadok érte" szösszenet.

    Hello...! Mondom "olcsobban tud megvenni" Nem lopni!! Ez, a direkt félreértö utánnam szolokhoz szolt....elörelátásként. :)
  • Tinman #81
    Lol vagy... gondolhatod, hogy nem 18x-en irogatott Teszkó lemezre pörkölt a srác. Nem mindnekinek lehet pénze 17 ezres játékokra... a Boxnak meg lazán olvasnia kellene egy 4x-en megírt TDK vagy Verbatim lemezt. Egyszerűen vacak a gép... ez van.
    Mondtam ezt úgy, hogy nem vagyok milliomos, mégis 150 körüli eredeti DVD filmem van, játékom különféle platformokra meg 70 körül.
  • Tinman #80
    XBox ára+amit ráköltöttél elég korrekt géped lehetne már mindenre 3 év garival... ramokra meg már 99 hónapot adnak.
    Igaz Dead Rising nincs, de talán kibírnád.

  • Gabe18
    #79
    Szerintem mint lehetőség,nem pedig elvárt szolgáltatásként beszél a dologról.
  • Olcsi2
    #78
    akkor olvasd el a 69-et, legy szives.
  • Gabe18
    #77
    Szerintem itt senki se mondta hogy a MS-nak garnaciát kellene vállalni a flashelt,felnyitott gépre.Még én se ha jobban megnézed. (én csak annyit vetettem fel hogy mért nem tök mindegy neked mint kivülállónak hogy kifizettetik-e valakivel vagy sem)

    Az már egy más kérdés hogy az MS esetleg ugy áll hozzá hogy a nagy számú hiba miatt 3 led esetén nem foglalkozik,vagy nem minden esetben foglalkozik az érvényes garanciával.De nem,ezt nem lehet elvárni,ebben teljessen igazad van.
  • Olcsi2
    #76
    meg ezzel is vitatkoznek egyebkent... Tegyuk fel fehuzod a ventit, ezzel megbontod azt a tesztelt (tudom, es igazad van, hottsz@r) hardver setup-ot es esetleg kozvetve okozhatsz hardverhibat a gepben. Megvaltoztatod a termek egy alkotoreszenek tesztelt specifikaciojat. Nincs az a gyarto, aki ilyen esetben elektronikai termekre garanciat vallalna, legyen barmilyen kicsi is a valoszinusege, hogy ez hibat okozhat. A RROD szegyenletes dolog, de nincs az az isten, hogy elhitesd velem, hogy az MSnek garanciat kellene vallania felnyitott vagy fw modositott termekekre. Sztem, ha jobban belegondolsz, magad is egyetertesz velem.
  • ThugEdge
    #75
    amúgy waddaron kívűl tud még vki normális szervízt?korrekt és nem átbaszós?
  • Olcsi2
    #74
    egyebkent hogy ertsd, mire gondolok, amikor irtam az eredeti hsz-om.. es tovabbra is maradok az RROD temanal, csak mas szemszogbol. Random gamertag a baratlistamrol, elsoosztalyu warez profil, 68 jatekkal jatszott mar, ebbol

    24 Live arcade (nem szamit)
    36 jatek (!!!) fel-masfel orat toltott a gepben
    A kovetkezo jatekokat pedig vegig vagy tobb mint masfel orat jatszotta: Condemned, Splinter, Bionicle, CoD2, MUA, Dirt, DOA4, CoD3

    Anyagilag, ha ezeket eredetiben jatsza, az elso 5-t hasznaltan megvasarolva, olyan 10-12bol kijon, ha mondjuk extrem esetben 2 honapig megtartja oket (egyik sem gyujtemenybe valo, ennyit veszit rajtuk eladas utan), az online is elvezheto jatekokat DOA4, Dirt, CoD3 25-30 bol megveheti, majd ha megunja tovabbi 20ert jo esetben eladhatja. Lathatolag 2006 oktobereben vette a gepet. Ennyi ido alatt durvan 18 ezer pluszba kerult volna a szorakozasa. Nem tudom, mennyi egy fless es mennyit koltott irhato DVD-re, de...

    Havi alig 1600 ftert megkimelte volna magat peldaul a Pimp My Ride nyujtotta (lehuzas, kiiras, stb..) tagadhatatlanul maradando elmenyektol es a TMNT-be fektetett masfel orajat tolthette volna olvasassal, angol tanulassal, a nojevel, a haverjaival, etc...Valamint nem kellene sirnia, Wadarrhoz jarnia a topikban szereplo RROD miatt. Ha pedig megis annyira kellene neki a TMNT es tarsai, az ervenyes silver accountjaval siman letolthetne a marketplace-rol.

    Mielott rohannek a friss masinamat kiflesselni, amig ilyen sz@r a konstrukcio, bizony eloszor elgondolkodnek, milyenek a jatszasi szokasaim. Sot, eloszor ezen gondolkodnek el, aztan ha tovabbra is kell az a warez, akkor mehet a filozofalas, hogy hol es milyen hutest tetetek bele!
  • Ma2ska
    #73
    Ez egy üzletpolitikai döntés, és normál esetben természetesen igazad van. Ne felejtsük el, hogy ez egy rendhagyó eset, hogy ilyen arányú meghibásodás történik, ma már bizonyitottan tervezési hiányosságból, ezt korrigálandó a MS nak fel kellett vállalni a garancia kiterjesztését, tűzoltó jelleggel. Tehát nem egy amúgy korrekt meghibásodási arányt mutató termékről van szó. És talán ezért, talán a nagyszámú javitandó gép miatt ezzel a kérdéssel nem foglalkoznak, egyelőre. Ill. a meghajtó cserékkel bizonyos esetekben némi warez ellenes intézkedés szerüség is történik.
  • Olcsi2
    #72
    mert az MS akkor vallal a termekere garanciat, ha a termeknek sertetlen a garancia matricaja, azaz nem nyultal bele. Mutass nekem akarmilyen ceget, aki garanciat vallal egy elektronikai temekre, amit otthon felnyitottal es megbutykoltel. Ezt te sem gondolod komolyan, ugye?? Meg akkor sem, ha nem a modositas miatt romlik el a termek.

    A hardver modositas jogserto mivoltarol en sehol sem beszeltem, SOT... azt modtam, szived joga. En arrol beszeltem, hogy ha mar modositas, azzal elveszted (es itt nincs semmi felreertelmezheto!!) a garanciadat! Azert kell retorziot alkalmazni, mert a modositott hardver alapbol NEM jogosult garanciara!
  • Torry
    #71
    Ok.
    Akkor nézzük onnan, hogy garanciavesztéssel jár, a ház felnyitása(garmatrica szakadása). Ház nyitás nélkül, pedig nehezen cserélsz firm-t. És hagyjuk ki a hajszárítózást.
    Már meg is van kerülve a kérdésed.
  • Ma2ska
    #70
    Kivéve persze ha a meghibásodás oka ez a módositás, de ugye ebben az esetben nem erről van szó.
  • Ma2ska
    #69
    Miután a hardwer módositás önmagában nem is minden államban számit törvénybe ütközőnek, és a MS részéről is feltételezi, de nem bizonyitja annak jogsértő alkalmazását, ezért végképp nem látom be, hogy mezei fogyasztóvédelmi, vagy akár jogi szempontból miért kellene retorziókat alkalmazni, a módositott hardwerrel garanciára jelentkezőknél. A dolog morális oldalát válasszuk le erről. Illetve abszolut nem ide tartozik.
  • Torry
    #68
    Félreértitek.
    Olcsi2 nem úgy hozta kapcsolatba, hogy flash=3led, hanem, hogy ha legit maradsz, akkor nem lenne ekkora téma a RROD.Olvasd el mégegyszer a kommentjét. Senki nem mondta, hogy csak a flash-elt gépek mennek tönkre. Semmi összefüggés nincs a kettő között.
  • Lizardman
    #67
    teljesen egyetértek, nem értem hogy jön össze a flash meg a 3 led...
  • Gabe18
    #66
    Hát maximum nálad van összefüggés a flash meg a 3 led között.Ahogy én fórumokat olvasgattam a gépnek tök mindegy volt hogy flash vagy nem flash igy is ugyis megdöglött ha akart.
    Amikor az enyém tönkrement akkor az itteni boltosal is beszéltem,az is jopár esetet sorolt origi,meg flashes gépről is.
    Nem értem "Killer játszási szokásai" is hogy jönnek ide.Flashelt meg nem flashelt gépet is lehet 24 órát egyhuzamban járatni,ami mondjuk már tényleg nem rendeltetésszerü használat,de egyforma esélyel fog belepusztulni mindkettő.
  • Olcsi2
    #65
    Nemtom, milyen feltalalt bosszu-garanciaszolgaltatasrol beszelsz. Inkabb kotozodesnek erzem a kommentedet. Es mielott elhinned, hogy a flesseles meg beleesik a rendeltetesszeru hasznalatba, elmondom, hogy nem. Sot, igy: NEM. A hsz-dban egyetlen igaz megallapitas szerepel, hogy a hardver dizajn sz@r. A tobbi sima bullshit. A flesselest pedig azert kell bekeverni, mert ha nincs fless, akkor a RROD nem lenne ilyen forro tema, mert max arrol lehetne anyazni, hogy valakinek egy het, valakinek pedig harom a pragai tura. Vedd mar eszre, hogy pont a FLESSELES miatt folyamatos tema az RROD!!!

    Valamint nem latok semmi problemat abban, hogy egy RROD problemat taglalo forumban valaki felhivja a tobbiek figyelmet, hogy, ha a gepet rendeltetesszeruen hasznalod es megprobalsz legit maradni, azzal egesz jol ki tudod kezelni a siralmas hardver gondot. Tobbre ertekelem, mint amikor ilyen-olyan hutesekrol megy a vita. Igenis kivancsi lennek pl KILLER jateszasi szokasaira es a velemenyere, hogy vajh, hogyan jart volna, ha nem flessel egyaltalan. Nem ertem, neked miert gond az, ha esetleg elfiloznank egy ilyen lehetsoegrol...
  • Torry
    #64
    Akár.
    De az előző hozzászólásomban sem írtam, hogy működőképes dologról van szó.
  • Gabe18
    #63
    Akkor versenyt kéne kiírni az eredeti vevők között is,aki 100 eredeti játékot vesz annak javitjuk először,aki csak 10-et az megy a sor végére.