Felhasználónév műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam nyitás után!
2x chuck.. na takarodás innen 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
MEGHALTAM XDDDDDDDDDDD
Pétur Kristján Tryggvi Vilhjálmur Hallbjörn Tryggvi Eysteinn Tuerk
😄DDDDDDDDDDD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ReaL MaDRid x siempre
Voltam nyitás után!
Voltam nyitás után!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Dömötör Eduárd
😄DDDDDDDD

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
am loltopic értelme nincs, hogy kérjen regelés elõtt nevet valaki mikor csak úgy írhat ha regel?<#idiota>#idiota>
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ALÁÁÁZÁÁÁÁÁÁS xdxd naon nagy vagy XD
dixitque deus fiat lux
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ne sürgesd a névkovácsokat és naponta max 1 nevet kérj, ha nem tetszik a név ne reklamálj, a név kitalálása így is több órát vesz el a kovács életébõl <#idiota>#idiota>
Voltam nyitás után!
Bannert is kéne már csinálni<#banplz>#banplz>
Voltam nyitás után!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>