11
Hogy a francba kell regisztrálni???
-
#11 #2 -
#10 lol. szerintem meg ottvolt a friss topicok kozott is : D namind1... fasznak nyitottal ujat, segitettem volna. -
Dave John #9 Sajnos valószinűleg tényleg a freemail a hibás. Nekem is volt ilyen problémám. Szerintem is a gmail a nyerőbb megoldás -
#8 gmail.com! -
frc0032 #7 és neked kérte a State/Province-t? mert nekem először kiteszi, mikor még nem töltődött be tejjesen az oldal(úgy, hogy ha megnyitom semmilyen lehetőség közül nem lr7 választani), majd elveszui, mikor betöltődött. nemtom h ezt miért csinálja. én már róbáltam 1-2 hóval ezelőtt, de nem ment....
-
#6 nekem is ez volt, aztán pár hét múlva sikerült. freemailessel -
frc0032 #5 bocs az új topicért, nem vettem észre. és mien cimet adhatok meg, ha nem freemaileset??? -
#4 van mán ien topix -
_Vegeta_ #3 talan ne freemailes cimet adj meg :D -
#2 mittaláltam -
frc0032 #1 Helló!!
Szeretnék regisztrálni Myspace-ra. Rákattintottam h sing up, be is jött szépen a regisztrációs oldal. beírtam mindent amit kért:
rányomtam h sing up. bejött 1 oldal, és beirtam a betűket számokat qa képről ahogy szokott kelleni. (nem hagytam szóközt) foltattam a regisztrácit, és isszadobott az első reg oldalra, és kiirta h nincs jogosulcságom regisztrálni v mi:
mi lehet a baj? beirtam minden adatomat pontosan(a fekete kihuzások helyett is az van, de nemtom h miért huztam ki....). ha tud vki megoldást akkor irjon pls!