Ingyenes újrahasznosítási programot indít a Sony
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom, ebben mi az újdonság, Magyarországon ez így mûködik márkától függetlenül... USA le van maradva <#mf2>#mf2>
Én is kiselejteztem egy rakás rossz monitort, kiégett alaplapot stb., simán kötelesek a számtekk boltok bevenni az ilyen cuccokat.
Én is kiselejteztem egy rakás rossz monitort, kiégett alaplapot stb., simán kötelesek a számtekk boltok bevenni az ilyen cuccokat.
Nekünk itthon minden ami Sony, az mûködik, más márkákból viszont sok romlott el. Lehet hogy csak szerencsénk van vele, de az is lehet hogy más áll e mögött. Lehet hogy ezért veszik be ingyér' a régi Sony cuccokat, mert azok még mûködõképesek. <#hehe>#hehe>
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
ugy káne megoldani aki leadja a sony szarját az az új vásárlásakor kap némi engedményt
úgy talán többet hasznosítanának újra
úgy talán többet hasznosítanának újra
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
szemetet a szemétért akció? 😊)
Ennek úgy kéne mûködnie, hogy bármilyen elektronikus szemetet viszek, beveszik, és akkor sem kellene fizetnem érte, ha történetesen nem Sony...még a tönkrement cucc is ér valamit, van benne nemesfém. Kiskoromban sem értettem, miért nekem kell fizetni a WC-n, miközben a kábelezéssel értékes biotrágyát szórok szét nekik <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
A cuccért cserébe adhatnának valami zene CD-t, akkor sokkal nagyobb lenne az érdeklõdés.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL