nagy a szad ha tobben vagytok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
simán...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Csak többen könnyebb balhézni és sose vagyok egyedül!!!
Velem van Vipera Bandi és Combozó Jóska-.-
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
megint van egy csomó pénzem!
egy kérdés:
Miért vesznek 13-14 éves gyerekeknek 100 ezer+ Ft-ot érõ telót?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
ez az élet rendje! a nagy megeszi a kicsit... szóval igen nagy a szám
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
hõsök- csoportban kemény az ember, nehéz súly már 50 kiló felett...
Avanti Crociati!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.