nagy a szad ha tobben vagytok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is törtem magam párszor össze:-(
idén pl elütött részeg 1 autós :-(
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
a cola meg elrontja a fogakat
ha valami baj van nem futok el
de a mai világba senkit se érdekel lehetsz te bármilyen jó(pl. csajoknál)
ha nem kerülsz olyan helyzetbe hogy megmutathasd milyen vagy igazából
addig semmit nem fog érni az egész
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
"pedig úgy a menõ, tegnap is jól lehúztunk egy srácot... megint van egy csomó pénzem!"
Most ne vicceljetek már! Ezt egyszerûen nem is lehet komolyan venni! Aki tényleg ilyeneket mûvel, az sosem adja így elõ magát, egyértelmû, hogy ez csak baromkodás volt. Plussz ott a kérdés is:
"Miért vesznek 13-14 éves gyerekeknek 100 ezer+ Ft-ot érõ telót?"
Azért ebben is van valami...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én annak örülök, ha segíthetek másoknak, vannak akik annak, ha hazudnak a másiknak, és idegesítik a többieket, de biztos az én agyammal van a gond <#falbav>#falbav>
Szvsz pinnacle olyan típus, aki röhög az olyan videón, ahol a motoros akkorát esik, hogy leszakad a lába, mert baromi vicces, hogy elesett.
Nem vagyunk egyformák...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mivel senki nem ismer itt engem, ezért értelmét nem látnám, hogy magyarázkodjak, mert nincs kinek úgyérzem.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
na peace
Hirtelen valamelyik társunk leosztott egy makarenkóit az egyik tagnak, éshát.. kaptak rendesen
Szóval ezekkel nemlehet máshogy szót érteni...bunkó mind (legyen fehér vagy kissebbségi)
És meglepõen sokan támadnak be engem is a suliban mert a magyar ,magas, vékony , szemüveges gyermekek ugyebár ideális célpontnak tûnnek...volt is alkalom h meglepett arcok találkoztak a könyökömmel(nem kis részben az ong bak és a goong filmek hatására)...amúgy ilyen sokan vannak ellened helyzetben a legjobb taktika ha úgy magyarázod ki magad h nem veszted el a méltóságod mert akkor nagy eséllyel neked ugranak mert felbátorodnak gyávasádog láttán...de ha esetleg már menthetetlen a helyzet akkor menekülni kell lássa azt bárki 😊 viszont a megtorlás azért jóttesz az ember önbecsülésének...természetesen nem olyan módon mint ahogy megaláztak mert akkor ugyanolyan mélyre süllyedsz...de én tényleg élvezem ezt a helyzetet ,szeretek rendet teremteni az aljanép között...csak az a baj h már mindenki ismer a suliban 😞 Bocs ha úgytûnik h menõzök ezzel de kell néha dicsekedni ilyesmivel...télleg bocs 😊
millió egy ok lehet nem?
Amúgy az emberek többsége azokba csalódik akik jónak játszák meg magukat aztán basszûák át az embert. Ha rossznak adom ki magamat az életbe, nem ilyen chaten vagy fórumon akkor ha utána jó irányba teszem a változást akkor ne mondja nekem senki, hogy akkor jobban utálnak mint azelõtt?!!!!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Amúgy kár ezen rágódni. Jó sztem is hülyesség volt, de azért nem annyira kiakasztó, mintha tényleg az lenne. Tudom hogy dühítõ, ha a "bolondját járatják velünk", de ezzel nem érdemes (meg aztán nincs is értelme) foglalkozni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ettol fuggetlenul az en szememben kb annyit jelentesz, mint egy nyilvanos wc valamelyik aluljaroban
ha tényleg felnõtt vagy, megérthetnéd a lényeget, bár kétlem, hogy sikerülne az agresszív fekete ködfelhõ mögül...
De itt nagyrészt ez megy.
Mármint ha valaki tényleg ilyen, inkább józan ésszel kéne beszélni vele, de itt mindenki agresszívan reagált (és még reagál most is). Csapatosan!!! <#idiota>#idiota>
Sajnállak...
ÉS egybõl anyázunk... ihh, nem szép viselkedés egy nyugodt 30-35 között lévõ "felnõtt" embertõl. <#szomoru1>#szomoru1> Ajánlok vmi illemtanfolyamot SG helyett.<#vigyor3>#vigyor3>
Ne a fórumozókat húzd fel, hanem anyádat.
(ezt értsd, ahogy akarod 😛)
probléma, hogy kihasználva a túlzott agressziódat röhögök? 😊
nemááá:C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
van Kitalált Topic, ott a helyed 😊
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
ahova "kitalált"(XDXDXD ez nagy) keménységemmel mehetek flamet inditani.
Annyi humoros percet szereztetek a kommentjeitekkel 😊
Köszi még1x. Remélem lesz még pár ilyen topik, ahova kitalált keménységemmel mehetek flamet inditani.
Az, hogy kinek mije van, qrvára semmi közöd. Ami nem a tiéd azt békén kellene hagyni. Gondolom apád-anyád is így próbált nevelni, csak kissé elbaxták. Részvétem.
\"Never say never!\" W Churchill
\"Never say never!\" W Churchill
Na ez volt az a pillanat amikor le kellett volna baszni neki párat <#nezze>#nezze>
(Az erõszak nem megoldás! blablabla az értelmes az érvekbõl ért a hülye viszont csak a fájdalomból, van amikor fölösleges finomkodni...)