225
nagy a szad ha tobben vagytok?
 • sz4bolcs
  #225
  És mit kapott?
 • MaSzKa
  #224
  az ilyen videok engem elszomoritanak mindig belegondolok

  én is törtem magam párszor össze:-(

  idén pl elütött részeg 1 autós :-(
 • SlayR
  #223
  Érdekes téma, de felénk ebből szoktak még versenyt is csinálni..... én nemtom de szerintem az ilyenek már az ovodába is gázak xD
 • MaSzKa
  #222
  a pepsit én se szeretem

  a cola meg elrontja a fogakat


 • MaSzKa
  #221
  én is tök jó vagyok meg minden

  ha valami baj van nem futok el

  de a mai világba senkit se érdekel lehetsz te bármilyen jó(pl. csajoknál)

  ha nem kerülsz olyan helyzetbe hogy megmutathasd milyen vagy igazából
  addig semmit nem fog érni az egész

 • MaSzKa
  #220
  mit néztek volna rajta? mp3-at :-)
 • MaSzKa
  #219
  kurvanagy összeverek mindekit
 • campy
  #218
  én gyűlölöm a klikkeket! furcsa a mai világban hogy valakivel egymagában tök jol el tudok dumálni de ha bandában (ún.) klikkben van az illető szörnyú köcsög, és gyökér tud lenni! az ember rosszabbik énje bukik elő aki ilyen társulatokba keveredik! ...
 • cicai
  #217
  XD
 • Nyarlathotep
  #216
  Aha, és szerinted a gimis haverjaidon kívűl ezeket a "Haver kicsit nagydarab olyat baszott a fejére gyereknek hogy összeesett" történeteket elhiszi bárki is? Idióta!
 • Viktorr
  #215
  Én még kb 2 éve jártam ugy hogy a Tesconál teloztam,haverék kicsit lemaradtak tőlem!Aztán volt ott pár cigó meg fehér cigó és mondták adjam oda telokmat megnézik!Vennék ki kezemből visszarántom,elkezdtek hepajkodni odarohantak haveromék,ere elkezdenek itt bratyizni hogy szeva tesokáim jol vagytok smiegymás!Haver kicsit nagydarab olyat baszott a fejére gyereknek hogy összeesett ,remegett a földön a többi cigó meg eltiplizett....Ennyit róluk,köcsögök!!!!
 • Bandew
  #214
  Megnéztem miből indult ki ez az egész pinnacle-vita. Pl.:
  "pedig úgy a menő, tegnap is jól lehúztunk egy srácot... megint van egy csomó pénzem!"

  Most ne vicceljetek már! Ezt egyszerűen nem is lehet komolyan venni! Aki tényleg ilyeneket művel, az sosem adja így elő magát, egyértelmű, hogy ez csak baromkodás volt. Plussz ott a kérdés is:
  "Miért vesznek 13-14 éves gyerekeknek 100 ezer+ Ft-ot érő telót?"

  Azért ebben is van valami...
 • cicai
  #213
  nagy szerencséd van
 • Pepsi Twist
  #212
  Nekem a legjobb esetem az volt hogy jöttem haza a boltból és telóztam elötte, és volt nálam 2 sör aztán odajött hozzám 2 tag ilyen 20 körüliek lehettek cigók hogy adjam oda nekik a telefonom, mondom nem azt erre nekem akartak esni az egyiknek a tarkóján eltörtem a sört a másikat meg leütöttem aztán elmentem azóta sem láttam őket :D
 • Noodlee
  #211
 • cicai
  #210
 • Sml
  #209
  Itt van, nesztek, a tanulság levonható

 • Noodlee
  #208
  Nekem eszembe sem jut olyan, hogy összeverek mindenkit, és a 12 éves gyerekektől elvegyem a telefont, de van, aki ezt még fórumon is leírja.
  Én annak örülök, ha segíthetek másoknak, vannak akik annak, ha hazudnak a másiknak, és idegesítik a többieket, de biztos az én agyammal van a gond

  Szvsz pinnacle olyan típus, aki röhög az olyan videón, ahol a motoros akkorát esik, hogy leszakad a lába, mert baromi vicces, hogy elesett.

  Nem vagyunk egyformák...
 • sz4bolcs
  #207
  Pedig van olyan is. Ezt példával tudom igazolni. És most is itt irogat közöttünk..
 • pinnacle
  #206
  a saját hsz-edbe leirtad a válaszomat.
  Mivel senki nem ismer itt engem, ezért értelmét nem látnám, hogy magyarázkodjak, mert nincs kinek úgyérzem.

 • schrank
  #205
  a témáról szóló film egyik klipje
 • Atkamon
  #204
  Kétféleképpen tudsz rossz lenni... vagy rossz vagy, de neked aza természetes és nem veszed észre magadon, és azért javulsz meg, mert valaki esetleg elmonta, hogy ez így nem jó és változtatni kéne, esetleg észreveszed magadon, és változtatsz, vagy lehetsz úgyis rossz, hogy rossz akarsz lenni. Na most a te hsz-eidből az jött le nekem, hogy te úgy vagy rossz, hogy tudod magadról, és szereted. Emiatt, hogy most montad, hogy még ez kitalált is volt, így még mélyebbre süllyesztetted saját magadat, mert az ember miért adja ki magát rossznak, ha egyszer nem az??? Ezért nem értem, hogy miért írtál ilyet, hogy "ha tényleg felnőtt vagy, megérthetnéd a lényeget", mert ennek nem látom lényegét... Mi értelme annak, hogy azt hazudod mindenkinek, hogy rossz vagy? Igen, az emberek jobban csalódnak abban, aki jónak adja ki magát, a való életben, ahogy te is kihangsúlyoztad. Itt viszont senki nem ismer téged, annak mondod magad, akinek akarod. És ha egyszer már az lehetsz, aki akarsz, akkor miért járatod le magad ilyenekkel? Ha meg esetleg, talán egy ilyen kutató lennél, akkor valószínüleg ezt leirtad volna abban a hsz-ben, amiben megmontad, hogy kitaláltad az egészet. Itt a fórumon, mivel senki nem ismer, mondtad hogy te ilyen vagy, az már nem sokat számít hogy utána azt mondod, hogy csak kitaláltad... az már csak olyan mintha magyarázkodnál.

  na peace
 • cicai
  #203
  az első részén behaltamXD
 • tigeroo
  #202
  Multkor fennt voltunk pár ismerősömmel a városban, egyik haverom kicsit előrébb ment (mi a visszajárót osztottuk elfele , vettünk ezt-azt..), hirtelen azt vettük észre hogy pár magyar déger lökdösi. Gyorsan odaléptünk megkérdezzük tőlük hogy mivan? Erre ők: Ááh, semmi semmi csak tudni akarjuk mennyi az idő..
  Hirtelen valamelyik társunk leosztott egy makarenkóit az egyik tagnak, éshát.. kaptak rendesen

  Szóval ezekkel nemlehet máshogy szót érteni...bunkó mind (legyen fehér vagy kissebbségi)
 • Csero90
  #201
  Pinnacle viselkedése pedig szerintem azzal magyarázható h azthitte h menőnek fog tűnni más fórumozók előtt h ő ilyen lehúzos vagány...de látván h nemjön össze magyarázkodásba kezdett...
 • Csero90
  #200
  Ez a "nagy a szad ha tobben vagytok?" dolog néha viccesen alakul...infó tanárom mesélt 1 ilyesmi esetről amikor 1 kis vézna srác táncolt 1 sokaknak tetsző csajszival és hát ugye inteligens csaj lévén nem a csapatosan "vadászó" kemény legényekhez vonzódott...nahát ez nem tetszett az izmosoknak és véletlenül olyan meggondolatlanságot követtek el h meg szándékozták támadni gizda hősünket aki nevezetesen vmilyen egzotikus keleti harcművészet művelője lévén...háááát törte a karokat becsületesen amelyek felé lendültek.

  És meglepően sokan támadnak be engem is a suliban mert a magyar ,magas, vékony , szemüveges gyermekek ugyebár ideális célpontnak tűnnek...volt is alkalom h meglepett arcok találkoztak a könyökömmel(nem kis részben az ong bak és a goong filmek hatására)...amúgy ilyen sokan vannak ellened helyzetben a legjobb taktika ha úgy magyarázod ki magad h nem veszted el a méltóságod mert akkor nagy eséllyel neked ugranak mert felbátorodnak gyávasádog láttán...de ha esetleg már menthetetlen a helyzet akkor menekülni kell lássa azt bárki :) viszont a megtorlás azért jóttesz az ember önbecsülésének...természetesen nem olyan módon mint ahogy megaláztak mert akkor ugyanolyan mélyre süllyedsz...de én tényleg élvezem ezt a helyzetet ,szeretek rendet teremteni az aljanép között...csak az a baj h már mindenki ismer a suliban :( Bocs ha úgytűnik h menőzök ezzel de kell néha dicsekedni ilyesmivel...télleg bocs :)
 • pinnacle
  #199
  és ha én azt mondom, hogy viselkedés kutató vagyok és az emberek reakcióját mérem, különböző helyzetekben és helyszineken? Legyen az a " jáccótéren", vagy legyen itt az SG-n...

  millió egy ok lehet nem?

  Amúgy az emberek többsége azokba csalódik akik jónak játszák meg magukat aztán basszűák át az embert. Ha rossznak adom ki magamat az életbe, nem ilyen chaten vagy fórumon akkor ha utána jó irányba teszem a változást akkor ne mondja nekem senki, hogy akkor jobban utálnak mint azelőtt?!!!!
 • Atkamon
  #198
  nem is igazán érdekel csak nem értem miért csinálja ezt valaki... az meg hogy sokan a kedveset játszák és nem azok, az valahogy jobban az emberi természethez tartozik... de azt hogy jó, és rossznak adja ki magát... abban semmi logika nincs:P de haggyuk ezt tényleg=D
 • Bandew
  #197
  A felnőtt emberek zöme meg a jófejet és kedveset játsza és úgy csalódik bennük az ember. Melyik a jobb?

  Amúgy kár ezen rágódni. Jó sztem is hülyesség volt, de azért nem annyira kiakasztó, mintha tényleg az lenne. Tudom hogy dühítő, ha a "bolondját járatják velünk", de ezzel nem érdemes (meg aztán nincs is értelme) foglalkozni.
 • Atkamon
  #196
  Miért mi volt annak a lényege, hogy ezt montad magardól? Azt mondom, ha azt hiteted el magadról, hogy jófej vagy és nem bántasz semmit az oké, de az, hogy mindenkinek elmondod, hogy egy tetü alak vagy, annak nincs igazán lényege. Ilyeneket nem fórumokon kell jáccani, hanem mongyuk chat-en, vagy mongyuk a jáccótéren... csak ugye ott már ugye fizikailag is jelen vagy, úgyhogy ott már nem lehet nagy a szád... szóval igen, felnőtt emberek nem nagyon értik meg a lényeget, mert ez egy nagyon gyerekes dolog volt.
 • Noodlee
  #195
  Ha valaki tényleg ennyire töcs, akkor felesleges vele bármi módon kommunikálni, mert annyi agya sincs, hogy felfogja, hogy miről beszélsz. :P
 • Noodlee
  #194
  Mi a jó abban, hogy idegesíted az embereket??
 • dogfish
  #193
  ne aggodj, meg vagy te ertve.
  ettol fuggetlenul az en szememben kb annyit jelentesz, mint egy nyilvanos wc valamelyik aluljaroban
 • pinnacle
  #192
  hidd el nem sivár az életem :) de ha bármi bajom van, nem élem ki magam egy fórumon, mint egyesek.

  ha tényleg felnőtt vagy, megérthetnéd a lényeget, bár kétlem, hogy sikerülne az agresszív fekete ködfelhő mögül...
 • pinnacle
  #191
  Pontosan! :)

  De itt nagyrészt ez megy.
 • Bandew
  #190
  Igazából ez sztem tök jó tanulság volt.
  Mármint ha valaki tényleg ilyen, inkább józan ésszel kéne beszélni vele, de itt mindenki agresszívan reagált (és még reagál most is). Csapatosan!!!
 • Noodlee
  #189
  Elég sivár életed lehet, ha ez neked a szórakozás, hogy hülyeséget beszélsz fórumon.

  Sajnállak...
 • pinnacle
  #188
  ha téged fel lehet húzni ilyen dumákkal, akkor sajnállak...

  ÉS egyből anyázunk... ihh, nem szép viselkedés egy nyugodt 30-35 között lévő "felnőtt" embertől. Ajánlok vmi illemtanfolyamot SG helyett.
 • Noodlee
  #187
  Tökre nem vagyok agresszív, csak az ilyen sz@r dumák borítanak ki, mint a tiéd...

  Ne a fórumozókat húzd fel, hanem anyádat.
  (ezt értsd, ahogy akarod :P)
 • pinnacle
  #186