23
-
#23 Tuzijatek szovata(sajat) -
Nézegető #22 Sajnos én csak a TV2-n láttam az augusztus 20-i tűzijátékot. Ott borzalmas volt... -
kricsi #21 Igen, ahogy mondod csíkok látszódnak, mint a képeken:) -
duke #20 "Az ideális záridő egyébként maximum néhány másodperc, de legalább 1-1,5 másodperc"
Nem ertek hozza kulonosebben,de ez tul sok idonek tunik.Ennyi ido alatt 100 metereket tehet meg egy raketa es a kepen csak csikok fognak latszani.Ami erdekes kep lehet,de nem valosaghu. -
csorbagabor #19 Tüzijáték Sopronban
Itt nagyon király volt az idő. Egész nap esett, de estére elállt, és kellemesen hűvös lett :-)
Első próbálkozásom tüzijátékkal, Sony H1 a gép. -
aDannyBoy #18 várom a képeket :) -
#17 1 perce megy a tüzijáték de itt esik meg villámlik :) -
janus391 #16 Akkor az igazán okos ember felveszi ertéelklubbról vidijóra, nem?
aszt ott láthassa a futkosó és sikoltozó embereket a viharba. -
Aspyrin #15 Ha viszont sikerül a fénykép akkor kiteszem a falra akár a/3-ban is. Kinek a pap.. :) -
Lateralus #14 Akkor az igazán okos ember felveszi ertéelklubbról vidijóra, nem? -
Csaba42 #13 Jaja, ezt akartam én is beírni: inkább készüljön videófelvétel, és abból vegye ki magának az ember a legjobb képeket! Én is ezt szoktam, mert így tényleg nem maradok le semmiről. Igaz, hogy a videófelvétel sok készülék esetén rosszabb minőséget eredményez, mint a sima fotó, de aki nem ért a fotózáshoz, annak nem biztos, hogy sikerül elkapnia a jó látványosságokat abban a minőségben - én is ilyen vagyok! :) -
Aspyrin #12 Köszönet a cikkért, remélem hasznát tudom majd venni :) -
UnnameD #11 Gratulálok az értelmes hozzászóláshoz. Minek akármit is fotózni?
Nem tudom van-e értelme kimenjek fotózni, nem tudom hova tudnék menni, ahol nyugodtan lehetne egyáltalán állni. Pedig letesztelném a nemrég vett S6500fd-met :D -
Zozo76 #10 Minek ezt fotozgatni? Minden evben van. Elmesz, megnezed aztan ammen. Se a kepek, se a videofelvetel nem adja vissza azt a szepseget amit ott szabad szemmel latsz. De ha mar mindenkeppen rogziteni akar valamit az ember, akkor a tobb ertelme van a video felvetelnek mint az allokepeknek. -
#9 2. oldalon a legfelső kép az Ász nálam,de a többi se rossz.
#2Nekem meg semmilyen nincs.:( -
waterman #8 ha már taposnak, akkor rossz helyen vagy...
egyik ismerősöm felkéredzkedett egy panel tetejére valahol budán egy nagy állvánnyal, felengedte a házmester és 2 kilóméterről kis zoom-ot használva nagyon jó képeket csinált. -
#7 Kár hogy rommá taposnak álvannyal együtt -
#6 Jó a cikk, gratula. -
Kovász #5 Hű, ez a cikk most tök jól jött -
Cat 02 #4 meg minden héten tüzijáték =) -
Remetix #3 Nagyon szépek a mellékelt képek -
#2 Szívesen elkísérletezgetnék ilyesmivel, kár hogy nincs olyan gépem amin lehet rekeszértéket, záridőt meg a többit állítgatni. -
davos80 #1