25 éves a zenei CD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne ha egyszer végre eltûnnének a mechanikai megoldások ! Valami olyasmi, ahol a lejátszóban, és az adathordozón sincs semmilyen mozgóalkatrész. Pl flashmemória. De ne legyen 1000 féle csatolófelület, szabvány !
Nézd meg a Blu-ray professzionális változatát.
Amire az ipar annyira magába fogadja a DVDt, mint anno a CDt, arra már elvault lesz, mert már rég megjelentek a nagyobb kapacítású optikai lemezek, memóriák... ezért írta a cikkíró, hogy az utódok nem érik meg a 25 százados évfordulót. Sokkal gyorsabb lesz a technológia váltás, mint a floppy, kazetta -> CD esetében volt.
én annak örülnék, ha a következõ formátum nem csupaszon, hanem mint a floppy, és egyes dvd ramok: Tokban jelennének meg. igaz, hogy drágább, de biztonságosabb is lenne
Emlékszem 90 körül is még mekkora nagyzási hóbortnak tartottam a cd-t, kurva drágának tûnt akkoriban, majd mintha egyik napról a másikra tûntek volna el a bakelitek az üzletekbõl. Ami nagyon jót tett a formátum népszerûségének, az a számítógépes adattárolás volt, egy megváltás a foppy-hoz képest.
Persze én is csak azért lepõdtem meg a cd térhódításán, mert nem voltam olyan bölcs és elõrelátó mint itt az sg-n egyesek😊
Persze én is csak azért lepõdtem meg a cd térhódításán, mert nem voltam olyan bölcs és elõrelátó mint itt az sg-n egyesek😊
"nem tûnik valószínûnek, hogy ezen utódok is megérik a negyedszázados évfordulót."
Ha 25 éven belül lesz atomháborúvilágvége, legfeljebb akkor nem érik meg... az idõ ugyanis folyamatos valami, nem szokott megállni <#banplz>#banplz>
Ha 25 éven belül lesz atomháborúvilágvége, legfeljebb akkor nem érik meg... az idõ ugyanis folyamatos valami, nem szokott megállni <#banplz>#banplz>
"25 éve jelent meg az elsõ Compact Disc"
Erdekes meg sose hallotam rolla,hol lehet ilyen kapni ??
Erdekes meg sose hallotam rolla,hol lehet ilyen kapni ??
Én is használom még, de már csak a kocsiban. Itthon és útközben (ahova nem kocsival megyek) már az MP3 illetve a losless megy.
Szép munka volt 😊 Én még mondjuk bõven használom õket...Pár év kell még az az ipar át áll a dvdre amiben mozgok 😊
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Happy B-Day 😊
...és egyben részvétem is inkább
Korszakalkotó volt 😊 gz
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net