16
-
BaltásRém #16 Jó lenne ha egyszer végre eltűnnének a mechanikai megoldások ! Valami olyasmi, ahol a lejátszóban, és az adathordozón sincs semmilyen mozgóalkatrész. Pl flashmemória. De ne legyen 1000 féle csatolófelület, szabvány ! -
dez #15 Nézd meg a Blu-ray professzionális változatát. -
#14 Pen Drive? -
balee66 #13 Amire az ipar annyira magába fogadja a DVDt, mint anno a CDt, arra már elvault lesz, mert már rég megjelentek a nagyobb kapacítású optikai lemezek, memóriák... ezért írta a cikkíró, hogy az utódok nem érik meg a 25 százados évfordulót. Sokkal gyorsabb lesz a technológia váltás, mint a floppy, kazetta -> CD esetében volt. -
Adenoma #12 én annak örülnék, ha a következő formátum nem csupaszon, hanem mint a floppy, és egyes dvd ramok: Tokban jelennének meg. igaz, hogy drágább, de biztonságosabb is lenne -
archkoven #11 Emlékszem 90 körül is még mekkora nagyzási hóbortnak tartottam a cd-t, kurva drágának tűnt akkoriban, majd mintha egyik napról a másikra tűntek volna el a bakelitek az üzletekből. Ami nagyon jót tett a formátum népszerűségének, az a számítógépes adattárolás volt, egy megváltás a foppy-hoz képest.
Persze én is csak azért lepődtem meg a cd térhódításán, mert nem voltam olyan bölcs és előrelátó mint itt az sg-n egyesek:) -
WinG #10 "nem tűnik valószínűnek, hogy ezen utódok is megérik a negyedszázados évfordulót."
Ha 25 éven belül lesz atomháborúvilágvége, legfeljebb akkor nem érik meg... az idő ugyanis folyamatos valami, nem szokott megállni -
duke #9 "25 éve jelent meg az első Compact Disc"
Erdekes meg sose hallotam rolla,hol lehet ilyen kapni ?? -
#8 Én is használom még, de már csak a kocsiban. Itthon és útközben (ahova nem kocsival megyek) már az MP3 illetve a losless megy. -
who am I 7 #7 Szép munka volt :) Én még mondjuk bőven használom őket...Pár év kell még az az ipar át áll a dvdre amiben mozgok :) -
jeti00 #6 Happy B-Day :) -
aDannyBoy #5 ...és egyben részvétem is inkább -
#4 Boldog szülinapot, és egyben kellemes nyugdíjas éveket kívánok az audio CD-nek :) -
TommyGun #3 Korszakalkotó volt :) gz -
#2 boldog szülinapot -
#1 HBD :D