Mafia 2

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Van ilyen topik, igaz zárva volt, de ismét nyitva.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fia is születhetett akár, a lányáról csak akkor van szó amikor a nyomozóval cseveg
sztem úgy lenne király, ha a mafia 2 az ilyen 50-60-70-es években játszódna, Bronx-i mese, Nagymenõk stílusban; a mafia 3 meg a 90-es években/jelenben á la Sopranos :)
elvileg innen van, de én nem találom
totyak
A Gamestar fórumán ezt a képet találtam:
Azt nem tudom melyik oldalról származik, de hitelesnek tûnik.

Picar77
végre <#worship><#worship><#worship><#worship>
ezt is megéltük :DD

()() (^^)

[HUN]FaTaL
Váá mekkora királyság! Az 1. az egyik kedvenc gamem:)

http://goo.gl/gd6Zi5

az csak a GC-n lesz, ma este csak bejelentés várharó
Pepsi Twist
hú ez nagyon fasza lessz :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sanyix
De zsír, az 1 istencsászár játék. Tökéletes történet, izgalmas játékmenet, egész élethû fizika az autóknál, szép grafika, alacsony gépigény. Errõl példát vehetne a többi pöcs játékfejlesztõ. Remélem a 2 is legalább ilyen jó lesz :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Soldiers
és az meik honlapon volt hogy ma lesz az állílagos trailer?????

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

kirol
Már csa kígy lenne, hogy készülne a Mafia 2.
Az 1 nagyon jó volt.

juuuuuj de várom....
amugy tommy fiatalbb vlt amikro elkzte a maffiozoást mint salieri, szval slaier vagy 10-20 évvel idõsebb volt, szval tommy meghalt, de salierinek a leszármazottjai még nem...

Soldiers
egy srácnak válaszoltam mert írtam ma Bischock demó és Mafia 2 trailer én meg írtam neki hogy a Bioshock csak hétfõn jön

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Csuhai G
Games Convention. Játékrendezvény, olyasmi mint az E3.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

totyak
Egyébként van egy hülye kérdésem. Mi az a GC? Csak azért, mert olvastam valami magyar oldalon, hogy nemsokára indul és esetleg azon lesz bemutatva. Gondolom ez valami játékokkal foglalkozó bemutató.

Csuhai G
<#eljen>1. rész nagy kedvencem, még a mai napig játszok vele! Huhh, ez nagyon jó hííír!<#eljen><#worship>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

totyak
Lehet, már nem emlékszem pontosan. Csak az rémlik, hogy Tommy locsolgatja a gazt, megáll egy piros autó, és kiszáll két manus. Megkérdezik a nevét: Mr Angelo? A hülye meg rávágja, hogy igen. Erre a két mókus elõkapja (ezekszerint) a shotgun-t és mondják, hogy Mr. Salieri üdvözletét küli (vagy valami ilyesmit), majd szétlövik Tommy-t. Az meg vérben fetrengve halódik a ház elõtt.

Seth
lánya született

#37-38 bioshock hogy jön ide?

PSN ID.: Beegabor

Soldiers
a bioshock demót csak hétfõre várják

Soldiers
A Bioshock demó csak hétfõre írják nem mára

Brolly28
az 1. része nagyon tetszett
remélem a 2. rézse is jó lesz

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

passatgt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1071596559

Nemkéne megnyitni ezt a topikot?

Firerock
shotgun.....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Az is lehet, hogy teljesen modern környezet lesz .

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

akyyy
a másik topikkal mi lett??

amugy semmi bajom ezzel sem, én is nagyon várom, hhuhúúú:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

báttyó02
hu....elsõ rész minden idõk legjobb játéka nálam,egyértelmü no.1
ha legalább fele iylen jó lesz a kettõ mint az 1volt,akkor már megéri rá várni
anno az elsõ rész olyan szinten megfogott,hogy az eszméletlen....huu a muzeumos rész...áá:D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

norbi56
lehet hogy a fiával kell menni és azért kell beállni a maffiába hogy megbusszulja hogy kinyirták az apját vagy salieri nyiratta ki?mert amit mondott az arra utal

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
hát ha igaz akko naon király

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Dying Soul
Kedvenc játékom folytatása, ahh, nagyon magas a mérce, remélem pozitívan csalódom. :)

trogerzsiger
az egy nagyon jó film, fõleg a zenéje

Seth
Idõs volt már Tony az 1 végén, a közte lévõ idõrõl meg semmit nem tudtunk meg, biztos a kertjét locsolgatta mi ? :D

Vajon lesz benne multi? Mafia MMO? :D

De a Mafiát már akkor elkezdték fejleszteni, mikor a GTA2-t épp hogy bejelentették.

Tommynak lánya született. Milyen érdekes, hogy azon a Mafia2 képen egy nõ van.

Az se biztos, hogy a sztorinak lesz köze az elsõ részhez. Sõt, lehet hogy nem is abban az idõsíkban fog játszódni. Elvégre aki látta A tégla címû filmet, az tudja, hogy egy jó mafia sztorinak nem feltétlenül kell a 30-as években játszódnia. :) Persze én is örülnék neki, ha a 20-as 30-as években játszódna.

A Mafia elsõ része anno a GTA III-al párban érkezett a boltok polcaira. (Aztán voltak a GTA III kiegészítõi, a Vice City, és a San Andreas), és most a következõ Mafia a következõ GTA epizóddal párban érkezik a boltok polcaira. Véletlen? :)

trogerzsiger
szerintem meg a tommynak lesz egy kölyke aki megbosszulja a vaterja halálát

totyak
El tudnék képzelni egy olyan folytatást, hogy Tommy mégsem hal meg a géppityutól, csak kórházba kerül, Salierit meg megszöktetik a sittrõl és innen indul a történet. Hát lehet, hogy egy kicsit elcsépelt, de örülnék, ha Mr. Angeloval nyomulhatnék tovább.

Palinko
látom már is nagy mozgalom lett. én is csatlakoznék :) mert nagyon szeretném a folytatást. de 2 gondolat is fogant hírtelen, ennek gondolom sokan nem fognak örülni:
1. talán újabb kacsa? nem az 1. lenne... talán a legtöbbet kacsázott game között van. a másik a dio 3
2. hát remélem nem szállnak el gépigényel. az 1. game nagyon korrekt volt szerintem.

kíváncsian várjuk :)
grebber
Na legalább ez jön majd PC-re hamár az új GTA nem (egyenlõre)!

Next PC upgrade: 2022

dráaistenem jézusom nagyon kszönöm, életem kecen játéka, uristen, én mentem sziven szurom magam, juj de jo elsz, az elsõ rész is nagyon jo, jobb mint a gta san adnreas, a 2 meg jobb elsz mint a gta 4, éa a gta5 töl is jobb elsz

Végre!
VÉGRE!!Mióta várok már erre! Remélem a színvonal marad, és akkor game of the century lesz!

meg teljesen más is... szóval ne hasonlítgasd
Én 1ébként nem is gondoltam, hogy nem lesz folytatása egy olyan gamenek aminek több millió fan-ja van. Bûn lenne ha nem folytatnák. A története egyenesen alázza a GTA történetér. Meg alapjában véve az egész game jobb mint a GTA.
trogerzsiger
ez számomra derült égbõl villámcsapás :-)

Estére megtudjuk! Jó lesz az este Bioshock demó, Mafia2 trailer. :)

csgery
Ez végülis igaz:) bár nemtom, h a folytatásban milyen sztori lesz, valszeg új sztori, mert kicsit nehéz lehet úgy folytatást csinálni, hogy meghalunk...
Soldiers
Bakker remélem igaz lesz oszt kiadjak

Seth
"a második ennél már csak jobb lehet"

akárcsak a filmeknél, játékoknál is kevés az olyan sorozat ahol tényleg jobb a 2. rész az elõdnél, de azért bizakodom, 1. rész fantasztikus volt

Oldal 1 / 2Következő →