Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
sztem úgy lenne király, ha a mafia 2 az ilyen 50-60-70-es években játszódna, Bronx-i mese, Nagymenõk stílusban; a mafia 3 meg a 90-es években/jelenben á la Sopranos :)
Azt nem tudom melyik oldalról származik, de hitelesnek tûnik.
()() (^^)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
amugy tommy fiatalbb vlt amikro elkzte a maffiozoást mint salieri, szval slaier vagy 10-20 évvel idõsebb volt, szval tommy meghalt, de salierinek a leszármazottjai még nem...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
remélem a 2. rézse is jó lesz
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
amugy semmi bajom ezzel sem, én is nagyon várom, hhuhúúú:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha legalább fele iylen jó lesz a kettõ mint az 1volt,akkor már megéri rá várni
anno az elsõ rész olyan szinten megfogott,hogy az eszméletlen....huu a muzeumos rész...áá:D
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
PSN ID.: Beegabor
1. talán újabb kacsa? nem az 1. lenne... talán a legtöbbet kacsázott game között van. a másik a dio 3
2. hát remélem nem szállnak el gépigényel. az 1. game nagyon korrekt volt szerintem.
kíváncsian várjuk :)
akárcsak a filmeknél, játékoknál is kevés az olyan sorozat ahol tényleg jobb a 2. rész az elõdnél, de azért bizakodom, 1. rész fantasztikus volt
PSN ID.: Beegabor