56
A Játék folytatódik
-
Dave0092 #16 dráaistenem jézusom nagyon kszönöm, életem kecen játéka, uristen, én mentem sziven szurom magam, juj de jo elsz, az első rész is nagyon jo, jobb mint a gta san adnreas, a 2 meg jobb elsz mint a gta 4, éa a gta5 töl is jobb elsz -
djcom #15 Végre! -
Lyan Kyj #14 VÉGRE!!Mióta várok már erre! Remélem a színvonal marad, és akkor game of the century lesz! -
ldavid #13 meg teljesen más is... szóval ne hasonlítgasd -
theodor #12 Én 1ébként nem is gondoltam, hogy nem lesz folytatása egy olyan gamenek aminek több millió fan-ja van. Bűn lenne ha nem folytatnák. A története egyenesen alázza a GTA történetér. Meg alapjában véve az egész game jobb mint a GTA. -
#11 ez számomra derült égből villámcsapás :-) -
spy803 #10 Estére megtudjuk! Jó lesz az este Bioshock demó, Mafia2 trailer. :) -
#9 Ez végülis igaz:) bár nemtom, h a folytatásban milyen sztori lesz, valszeg új sztori, mert kicsit nehéz lehet úgy folytatást csinálni, hogy meghalunk... -
#8 Bakker remélem igaz lesz oszt kiadjak -
#7 "a második ennél már csak jobb lehet"
akárcsak a filmeknél, játékoknál is kevés az olyan sorozat ahol tényleg jobb a 2. rész az elődnél, de azért bizakodom, 1. rész fantasztikus volt -
#6 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Minden idők egyik legjobb játékának érkezik végre az ezer éve várt folytatása! Egy igazi bombameglepetés készülődik a GC-re, a poént ismét mindenki kedvence, a német korhatárintézet szúrta el megint, amint a "Mafia 2 GC-előzetest" a 16 éven felüli korhatárba sorolta. A Take 2 ma estére tertvezi a hivatalos bejelentést. Magyek, beveszek egy pár nyugtatót, mert már öreg vagyok az ilyan izgalmakhoz. (thx Tns&Replay)
Hardwired -
ldavid #5 de alatta be van linkelve az IGN és a CVG is szóval lehet nem kamu
IGN | CVG -
#4 2005-ös cikkek is szóltak anno, hogy 2006 ra várják, meg így úgy... olyan Stalkeres beütésű a megjelenés, és készülődés:D de remélem, nem fogunk pofára esni:D -
#3 Hát, én ebből nem tudtam meg sok mindent...:D Mindenesetre az 1 rész is isteni volt, a második ennél már csak jobb lehet:D (ha el nem rontják)... -
#2 Remélem tényleg igaz... -
spy803 #1 A várva várt második rész mégis elkészül? Érdekes hírlátott napvilágot. Miszerint a GC-n bemutatásra kerül a folytatás és megjelenését már 2008ra igérik PC-re PS3-ra és Xbox360-ra.