228
RACE 07 - támad a SimBin
-
#68 Én abban reménykedem, hogyha megveszem a játékot, nemjut a Race sorsára. vagyis nem porosodik a polcon 1 év múlva, mert jön ki a race 08. -
fpal #67 Kösz -
#66 Utolagos engedelmeddel, atteszem az "eredeti" RACE topic-ba, mert az van hasznalatban a 07-re is. -
fpal #65 Március 5-től, szerdától indulnak a HGTRM RACE07 tesztfutamai.
A futamok szerda és péntek esténként 21.00-tól kerülnek megrendezésre, változó időjárással, kötelező cockpit nézettel.
Részleteket itt találsz: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?t=1725
Jó versenyt, és hasznos tesztet kíván mindenkinek a
GTR-Masters.hu -
#64 Aki szereti a szimulatorokat, komolyan gondolja, es normalisan jatszik vele, az megveszi, nem foglalkozik warezzel;) A tobbieknek meg ugyis mindegy...;)) -
#63 Sokan szeretik, de van meg masik tucat jatek is;) De a RACE-szel kapcsolatban az eredeti/regi topic jobban el;)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1155626499 -
#62 Szerintem szereteki csak nem lehet varezzal neten jáccani így inkább mással nyomják. -
edeleny #61 Ilyen kevesen szeretik a szimulátorokat? -
#60 Tudom nem illik,de viragboltihoz van patch javitas? -
ten155 #59 Nekem egy erdekes problemam van. Amikor beulok a kocsiba, nem elore nez a kamera, hanem kb. 30 fokban balra, az A oszlopot nezem. Ha Insert-tel motorhaz nezetbe valtok akkor is balra nez. Ezt mi okozhatja, es hogyan lehetne orvosolni??
Elore is koszi!
-
#58 Ja vágom, remélem lesz rá megoldás... -
Air #57 v@rez verzio nem megy hamachin. -
#56 Mé nincs nitro??? Akkor hogy lehet előzni ? -
#55 Az a baj ezzel a játékal hogy mindig megcsúszik, és billel irányítom pedig... -
#54 Most miert szivatod oket?:) -
#53 URISTEEEEEEEEEEEN!!!!!!! -
#52 Nitrót hol kell kapcsolni ??? -
levi8 #51 Kösz a gépigényt! Én meglepődtem mer megy maxon a játék:) -
Rolesz #50 Találtam egy gépigényt mert valak iirta hogy kell neki(azon csodálkozom hogy minimum 1GB hely kell hozzá és ajánlott 0,5GB hely LOL)
Minimum:
* Supported OS: Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
* Processor: 1.7 GHz Intel Pentium 4 or 100% compatible
* Memory: 512 MB RAM
* Graphics: DirectX 9 compatible graphics card with 128 MB memory
* Sound: DirectX 9 compatible
* Direct X Version: 9
* Hard Drive: 1 GB free space
* Input Devices: Keyboard and Mouse
Recommended:
* Supported OS: Microsoft Windows XP Home/Pro, Windows Vista*
* Processor: 3 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
* Memory: 2 GB RAM
* Graphics: DirectX 9 compatible graphics card with 512 MB memory, Nvidia 6800 or better
* Sound: DirectX 9 compatible
* Direct X Version: 9
* Hard Drive: 0.5 GB free space
* Input Devices: DirectX 9 compatible force feedback steering wheel
* *Limited support -
#49 Ma leszedem én is, hamachin meg kellene próbálni... -
#48 Kezdodik:) -
Djemba #47 kb 7 gb telepítve tavalyi csak 1.2 gb volt -
levi8 #46 Nem kell mer fullon megy a játék:) -
levi8 #45 Gépigény van??? -
#44 Lehet tolteni Hatredet!! :))))) -
#43 Király, október 2. már nincs olyan messze. Kiváncsi leszek a formula autókra. :)) -
#42 Pfuuu kiprobaltam es le a kalappal!! Tiszta GTL feelingem van grfikailag,marmint a tajra ertem! :))
Jatszhatosagra meg pont az aranykozeputon van eddig!! :)) -
Szabi1991 #41 van demó..
link
Ez a multiplayer demó az új jellemzők és játékmódok közül többet tartalmaz, amit RACE 07 ajánlani fog.
A RACE 07 demó megengedi neked, hogy teljesen feltárd Anderstorp, Svédország és Brands Hatch két pályáját, UK a BMW E90 és Seat Leonnal egyetemben. Mind az a 2007-es aktuális FIA WTCC naptárból. Ennek a tetőjén szintén hozzátartozónak fogod találni a Formula 3000 osztályt.
Ez a demó az az első online lehetővé tett demó, amit kibocsátottunk, és ez többet tartalmaz tartalom és jellemzők bármennyinél másik demó, amit korábban kibocsátott SimBin, mondta Henrik Roos, SimBin ügyvezető igazgató stúdiók ab.
Az új jellemzők beletartoztak a demonstrációba vagy:
• Alternatív tettfényképezőgép pilótafülkéből való sebesség egy nagyobb értelméért
• Sisak vezérmű nézet nyitott pilótafülke autókért
• Új vezetőanimációk sisaksisakrostéllyal, amit Tear Off okoz.
• Új dinamikus időjáráshatások sisak sisakrostélyokért és szélvédőüvegekért
• Testre szabott bőrtámogatás
• Multiplayer akár 24 ellenféllel, vagy az AI autókkal rendelkező mező hosszában levő töltéssel.
(forditó progival forditva az angol szöveg -.-) -
Djemba #40 október 2-án jön ki -
#39 Azt hiszi kijött a gém?:D
/ lökött :D / -
#38 -
#37 császtok miko leszz hozzá magyarositas? -
#36 Igy érdemben lényegében felesleges vizáni olyanról amit a másik fél még csak nem is látott, a tévhiteket meg nem ez én dolgom lerombolni.
@ NGcs TMU lehet, de a Race nem moddolhato! -
#35 én inkább a játék fontosságát firtatnám
F1-nél is röhejesnek tartom, hogy új játékot kell kiadni azért, mert 1-2 versenyző más csapatba ment át
jó, most persze hülyeséget mondtam, de ilyesmiket patchként nem lehetne kiadni?
@#25: erősen kétlem, hisz race szolgálja az alapokat, nem pedig gtr
#26: steam nem akadály, TMU is steames, mégis az egyik legjobban modolható játék, minden téren.
modkit márcsak azért sem lesz, amiért NFS-hez sincs:
ha lennének hozzá modok, akkor a játék kicsit több ideig élne, mint 1 vagy fél év, és akkor nem kellene minden évben az új epizódot megvásárolni... -
#34 A Google-on ugyan lehet híreket olvasni, de megbeszélni az olvasottakat már nem. Még mindig nem értem, miért ne lehetne egy külön játéknak külön topikja?
Ne érts félre, nincsen veled semmi bajom, csak meg vagyok lepve, mert ezzel a hozzáállással a sg.hu-n még nem találkoztam. Ha a grafikus motorok számára nyitnánk a topikokat és nem a játékok számára, akkor még megérteném. De megbocsáss, mégsem mondhatjuk, hogy minek ide Quake 4 topik, amikor már van Prey topik és a két játék csak a textúrákban és a sztoriban tér el egymástól...
Nekem a RACE azért nem kellett, mert a játék sg-s RACE topikjában olvasottak nem győztek meg arról, hogy a GTR 2 után nyilvánvaló előrelépés történt volna. A két játék közötti fejlesztési idő is meglehetősen rövid volt.
A RACE 07-ben viszontnyilván nem csak az egyéb carseteken van a hangsúly, hiszen éppen a Formula autók megjelenése miatt a fizikán is módosítani kell. Arra pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezen a téren mit tesznek le az asztalra a fejlesztők.
Alexease: itt van néhány az eredeti játékaim között. Miért pont a RACE 07-et ne vehetném meg?
Eredeti játékaim
Szabi1991: felőlem ezt is zárhatják, többet úgysem ismételem meg, hogy a RACE 07 nem egy kiegészítő, hanem egy teljesen független játék, ami akár RACE 2 néven is futhatna. -
Szabi1991 #33 már csak azt nem értem, ha az ényém zárták, ez miért van még nyitva.. -
#32 Honnan tudná ha kise próbálta:) -
#31 te se vagy százas az biztos:D amugy sztem a sima race is kva jo -
#30 A GTR az F1C vagyis a gmotorra épült, mí a GTR2 az rfactorra vagyis a gmotor 2őre, nagy a különbség minden téren előreléps, az valóban két különböző játék. -
#29 Hírmorzsákat a google is talál egyből, és amennyi hír megjelent ebből a játékból, hát:)) vajon miért? mer 80%ban ugyan az marad:) Ez is csak egy carset, és pálya frissítés lesz, semmi több, nemtudom hol itt az óriási ujdonság.
De tudod mit felőlem, majd kiváncsi leszek a h warezolások után hány ember marad beszélgetni eme tömegjátékról:)
Ellentmondásban vagy magaddal, hogy hogy a Race nem tetszik? szinte ugyan az, a Race 07ben a formula autók lesznek ugymond ujdonságok, ha meg az tetszik neked, akkor nem eme játék a legjobb választás.