7
-
dez #7 Igen, ezek még mindig MCM (Multi Chip Module) rendszerűek, egymással csak az core_x->FSB->North Bridge[->mem->North Bridge->]FSB->core_y útvonalon kommunikálhatnak. -
Chriss745 #6 A Penryn alapú 4 magos intelek még mindíg 2 C2D egy tok alá helyezése, vagy azok már ugyanúgy, mint a C2D-k, ki tudják használni a shared 4 cache-t saját buszon keresztül? -
windoki #5 Az új P35-ös chipkészlethez ezek a tuti procik :-) -
Inquisitor #4 De ezek Xeon procik, jön ugyan ez a mag sima s775-ben (persze alaplapi támogatás kell majd hozzá), sőt igaziból már gyártásban van, mert láttam tesztet a 2 magos Wolfdale prociról és elég über. Link
Az E6550 vs Wolsdale 2,66GHz tesztben utóbbi 10 fokkal hidegebb volt, 20W-al kevesebbet zabált és átlag 10%-al gyorsabb volt. És ez még csak kétmagos olcsó proci. Csak kár, hogy ker. forgaloban majd csak tavasszal lesz :( -
turul16 #3 Most, hogy így vissza gondolok, soha nem upgradeltem csak processort, mindig ment vele az alaplap is. (2-3 évente szoktam cserélni)
209 dollár kedvezőnek tűnik, de mire ideérne, meg venni hozzá egy alaplapot :( , majd, ha gazdag leszek csúcs szerver vasakat veszek itthonra :) -
#2 Talán mert a gépe nem tudja befogadni a C2D-t.
Mindenki szeretne gépébe C2D-t,de ha nem tudja belerakni akkor mért vegyen?
-
lazsi #1 Nemtom ki az a debil aki p4re meg pdre igényt tart. Többet fogyaszt mint a C2 és lasabb is, és csak 4-5 dollárt lehet vele spórolni. Akkor meg?