Kopaszodás, hajritkulás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha lehet valamit változtatni, tenni az ügy érdekében akkor nem szeretném leszarni

Sir Quno Jedi
Le kell szarni. Én is kopaszodom, meg minden, de nagyívbõl nem érdekel. Férfiak vagyunk az Isten szerelmére, nem kislányok!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SötétBarom
Lehet hogy valaki más az apád :o

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Davidus
valami belsõ probláma is lehet. csináltass egy vérképet.
nem akarlak paráztatni de ez is benne van a pakliban:c
ha nincs gond akkor gének és bele kell törõdni

V9ykn8_TZL0

csapj fel skinheadnek és még jól is jön... :PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mellékágon vannak kopaszos rokonok, de apámnak, nagyapámnak dús haja volt

ültetésen nem gondolkodok

SötétBarom
Hát, testvér.. Szvsz ez örökletes móka, nekem van olyan ismerõsöm, aki huszonX és õszül..

Végsõ esetben hajbeültetés, de ez elég költséges..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Szevasztok!

Egyre jobban kopaszodok, a homlokom két széle folyamatosan növekszik, fogy ott a haj.
Középen fent pedig annyira ritka, hogy a fejbõrömet lehet látni.

Huszonéves vagyok és nincs kedvem elveszteni a hajamat, tizenévesen nem volt ilyen gondom.

Mit lehet ellene tenni?
Bõrgyógyász adott hajszeszt, sampont. Megeszem a csirkecomb porcogogós részét, sõt már élesztõt is (ami igen gusztustalan).
Ezek nekem nem nagyon segítettek. Kétségbe vagyok esve.
Azt is mondják orvosok, hogy a stressztõl van, de az ellen meg nem tudom hogy küzdjek.
Meg hogy öröklõdik, de ez nem áll fent szerintem.

Nálatok mi a helyzet? Van valami tuti recept?

← ElőzőOldal 2 / 2