Klub Techno
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haver ezt nem én találtam ki h "klub Tehno" a legtöbb protálon így van megnevezve az ilyen stilusu zene. amúgy meg sztem sincs technos beütése
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
Techno = Adam Beyer
Ez meg eléggé lerágott euro-trance beütésû csörömpölés.
Ez meg eléggé lerágott euro-trance beütésû csörömpölés.
ja és ez még azért az "u.n. nyávogós zené"-tõl is messze van tehát se techno se nyávogós a kettõ között nagyon messze 😄
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
ennek köze sincs a technohoz báttya,ez inkább jah egy ien dance zene keményebb ütemekkel és basszusokkal,szal ien populáris "diszkó" zene.
õõõ én nem értek hozzá de sztem se techno inkább Scouse/bouncy house vagy inkább ahhoz hasonlít, de azért én nem mondom rá hogy szörnyû csak nemaz esetem😄
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
A technohoz elég kevés köze van, én egyszerûen dance zenének titulálnám, és ezenkívül számomra hallgathatatlan. Sõt inkább szörnyûûû<#zavart2>#zavart2>
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ez nekem tetszik. <#worship>#worship>
Sziasztok! Azért nyitottam ezt a topicot mert kevesen ismerek ezt a fajta zane stilust. Fõként lengyel DJ-k játszák. Fonosabb képviselõi: Mr Bronkz, Deep Sea Project, Mallancia, H.R.M. Deejay, C-bbol és Max Farenthide néhány száma is ilyen de még sokan mások akiet nem soroltam fel. Ezen az oldalon rengeteg zenét meghalgathattok: http://wrzuta.pl/
Néhány szám:
Mr Bronkz - Hold Your Head Up High
Mr Bronkz - Be Happy (Club Mix)
Mr Bronkz - Just Rock
Mallancia - Feel (Party Ticket Handz Up Mix)
eep Sea Project - Don't You (DJ BaSSMaT Remix)
Néhány szám:
Mr Bronkz - Hold Your Head Up High
Mr Bronkz - Be Happy (Club Mix)
Mr Bronkz - Just Rock
Mallancia - Feel (Party Ticket Handz Up Mix)
eep Sea Project - Don't You (DJ BaSSMaT Remix)
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"