Samsung SGH-U700
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak valahogy manapság már szereti az ember azt képzelni, hogy olyan telefon van a zsebébe, ami inkább a használójához igazodik, ill. lehet személyre szabni, és nem a marketingesek által kitalált korlátozások kedvetlenítik.
Apropó, tükrözõ kijelzõ? Hogy is van ez? Szabadban mennyire lehet olvasni a kijelzõt, fõleg hogy fekete design-al áldották +?
Apropó, tükrözõ kijelzõ? Hogy is van ez? Szabadban mennyire lehet olvasni a kijelzõt, fõleg hogy fekete design-al áldották +?
Az ugyanazt a specifikációkra értettem, nem sok különbség van.
Fapadosnak én azért nem mondanám, de tény hogy a Samsung egyik gyengepontja mindig is a szoftver volt (és eddig ez még a legjobbak közé tartozik), de ha néhány logikátlannak tûnõ dologgal meg tudsz barátkozni szerintem nem lesz gondod vele. /az érintõgomb néha azért szívat/
Szerintem a bill. hangok feleslegesek, a színezés meg szerintem tudatosan hagyták így, és meg is értem a dolgot, mert ez a fekete/ezüst nagyon jól passzol a telefonhoz, de persze ez csak az én véleményem.
Fapadosnak én azért nem mondanám, de tény hogy a Samsung egyik gyengepontja mindig is a szoftver volt (és eddig ez még a legjobbak közé tartozik), de ha néhány logikátlannak tûnõ dologgal meg tudsz barátkozni szerintem nem lesz gondod vele. /az érintõgomb néha azért szívat/
Szerintem a bill. hangok feleslegesek, a színezés meg szerintem tudatosan hagyták így, és meg is értem a dolgot, mert ez a fekete/ezüst nagyon jól passzol a telefonhoz, de persze ez csak az én véleményem.
"egyébként nagyjából ugynaz"?
Eddig csak "táblás telóm" volt. Most újítani szeretnék. A flippes is jó, de valahogy túl nagy a szétnyitáshoz szükséges ûrszelvény/hely. A slide-os talán ennél praktikusabb. Ezért nézegetek ilyen mobilokat. Ez nagyon bejön, mert kicsit extravagáns meg jó benne a kamcsi és a tft is hozza a minõséget, samsung. Csak vhogy úgy érzem, hogy elég fapados az árához képest. Amit itt is leírsz, hogy elég sok állítási lehetõség korlátozott vagy egyszerûen nincs is (bill. hang, profilok színállítási hiánya, stb.)
Symbian-os talóm még nem volt, emiatt nem érzem hogy miért jobb az. Viszont az N73 mégiscsak egy okos teló, csakhát elég bután néz ki...<#confused>#confused>
Eddig csak "táblás telóm" volt. Most újítani szeretnék. A flippes is jó, de valahogy túl nagy a szétnyitáshoz szükséges ûrszelvény/hely. A slide-os talán ennél praktikusabb. Ezért nézegetek ilyen mobilokat. Ez nagyon bejön, mert kicsit extravagáns meg jó benne a kamcsi és a tft is hozza a minõséget, samsung. Csak vhogy úgy érzem, hogy elég fapados az árához képest. Amit itt is leírsz, hogy elég sok állítási lehetõség korlátozott vagy egyszerûen nincs is (bill. hang, profilok színállítási hiánya, stb.)
Symbian-os talóm még nem volt, emiatt nem érzem hogy miért jobb az. Viszont az N73 mégiscsak egy okos teló, csakhát elég bután néz ki...<#confused>#confused>
Ezt neked kell eldönteni, tökéletes telefon nincs.
Ha te az "egybetelókat" preferálod jobban, vagy symbian alkalmazásokra van szükséged akkor az N73 a te telód, egyébként nagyjából ugyanaz.
Amúgy meg attól hogy tükrözõdik nem lesz nõi mobil, abszolút unisex.
Ha te az "egybetelókat" preferálod jobban, vagy symbian alkalmazásokra van szükséged akkor az N73 a te telód, egyébként nagyjából ugyanaz.
Amúgy meg attól hogy tükrözõdik nem lesz nõi mobil, abszolút unisex.
Érdemes megvenni ezt a telót? Csomó tesztet olvastam már róla, de nem tudom eldönteni, hogy akkor ez most megéri-e a pézét avagy nem, mert pl a mobilarénás és mobil portálos tesztek is vegyes érzelmekkel vélekednek a készülékrõl... Külsõleg tetszik, de ér-e annyit, mint pl. egy nokia n73-as, vagy itt inkább a design-t kell megfizetni? Vélemény?
igen
már próbáltam,de nem olyan nagy baj mert ép hogy csak kiírja hogy Frissítés már be is jött...
nálam nem, indítsd újra akkor talán abba hagyja
neked ha belépsz a saját fájlokba akkor mindig frissít mert nekem valamiért ma ahányszor belépek frissít:-S
ja én is úgy csináltam de semmi...
képet úgy kell berakni ahogy a szám címét is szerkeszted
pl. windows mediaplayer-nél van olyan hogy címszerkesztõ, ott lehet beírni az album, elõadó stb. adatokat, és a képek fülre kattintva adhatsz hozzá képeket
megnéztem a dolgot de nem akart megjelenni akkor sem ha a képet is rátöltöttem, pedig logikus lenne hogy oda egy képet lehet rakni
pl. windows mediaplayer-nél van olyan hogy címszerkesztõ, ott lehet beírni az album, elõadó stb. adatokat, és a képek fülre kattintva adhatsz hozzá képeket
megnéztem a dolgot de nem akart megjelenni akkor sem ha a képet is rátöltöttem, pedig logikus lenne hogy oda egy képet lehet rakni
és még azt olvastam valahol a neten hogy a médialejátszóba a "Cd-kép" helyére lehet képet rakni pl. az elõadót!tudod hogy kell berakni?
témát nem lehet, menüszín pedig csak fekete van
témákat nem tod lehet rá rakni....?vagy esetleg oldalt is ahonnan tölthetek le....meg még az hogy van e má menüszín-e pl.fehér!
hát nem tudom....nem fogadja el a kódot sztem csak d900-ra jó...nem tom...sztem egy kis ideig pihentetem ezt a dolgot!!!bár tudok olyan kódot ha beütöd hogy....#*6984125*#....->utánna kiad egy menüt és ott a 4.-et választva->kér egy újabb kódot(*#9072641*#)és ezen belül a 8-as menüpont valami java settingsés azon belül van olyan hogy Run Tck,de ezzel nem csináll semmit csak akkor ha valamit a Tck server settings-be írok....mentem...rányomok a run tck-ára és el kezd loadingolni...de kilép...sztem oda a server settingsbe kell vmit beírni..csak nem tom miaz:-S
am. én olvastam hogy...az u600-hoz hasonloan van egy kód ami elõhívja a java menü úgymond....bekapcsolodikot ír ki a kód után és csak simán usb-n fel kell dobni...egyéb fájlokba és a jaddal lehet telepíteni!!!csak az a gond hogy nem igazán találom a kódot!persze az u600-nak megtaláltam:-(
aha...értem
hát azt nem olyan egyszerû, sajnos alapból a samsungok sosem támogatták a java telepítést csak letöltésen keresztül
egy maszek módszerrel viszont meg lehet oldani, itt találsz hozzá leírást (igaz én még nem próbáltam)
a másik hátrány pedig az hogy a legtöbb játék nem képes teljes képernyõn futni, csak a kijelzõ egy kis részén
egy maszek módszerrel viszont meg lehet oldani, itt találsz hozzá leírást (igaz én még nem próbáltam)
a másik hátrány pedig az hogy a legtöbb játék nem képes teljes képernyõn futni, csak a kijelzõ egy kis részén
nem tudod hogy honnan szerezhetnék rá játékot ingyen....mert töltöttem le java samsung játékokat gépre...ráküldöm telóra de nem jóóó!!!azt írja ki hogy nem támogatott fájl!
kár...meg az is hogy nincs benne fedélhang:-(
külön nem lehet, csak úgy
és azt nem tudod megmondani hogy lehetne kiállítani a billentyûhangot?->mert én csak úgy tom hogy teljesen lenémítom az oldalsó gombbal,de ha meg kikapcsolom akkor meg ott sincs hang:-S
óóó...nem baj köszi!
beállítások - profilok és ott szerkeszted amelyiket akarod,
de (nálam) mp3-at nem enged csak midit :/
de (nálam) mp3-at nem enged csak midit :/
sziasztok...én ma kaptam egy gyári u700-at és nem igazán találom az üzi hangokat...valaki megtudná mondani hol találom...meg azt hallottam hogy mp3-at is belehet rakni...A segítséget elõre is köszönöm!!!
:D
Már legalább 5ször hozzáadtam:P
A beállítások törlésével is próbálkoztam, de semmi hatása rá:S
Ha megtudsz vmit légyszi szólj.
Emil címem: [email protected]
Thx
Már legalább 5ször hozzáadtam:P
A beállítások törlésével is próbálkoztam, de semmi hatása rá:S
Ha megtudsz vmit légyszi szólj.
Emil címem: [email protected]
Thx
add hozzá mégegyszer hátha :)
egyébként én sem találtam sehol semmit, esetleg a beállítások visszaállításával megpróbálkozhatsz, az talán törli
egyébként én sem találtam sehol semmit, esetleg a beállítások visszaállításával megpróbálkozhatsz, az talán törli
Hát ott 9 opció van, közülük a 8adik a hozzáadás a tiltólistához. A többi nem errõl szól.:S
Kerestem mindenhol,d e sehol sem találom, az elutasítási listát, vagy vmi visszahozó opciót.
Aki tud lécci segítsen!
Thx
Kerestem mindenhol,d e sehol sem találom, az elutasítási listát, vagy vmi visszahozó opciót.
Aki tud lécci segítsen!
Thx
a hívásnaplóban ha rámész, az opciókban ahol letiltottad nem lehet visszahozni?
megnézném de nincs kit letiltani :D
megnézném de nincs kit letiltani :D
Sziasztok!
Remélem, hogy vki tud segíteni.
Megleptem magam egy gyári menüs Samsung sgh U700-al. Van benne egy hívószám tiltólistára helyezése funkció, véletlenül egy fontos telefonszám oda került:S
A kérdésem az lenne, hogy vki nem tudja-e, hogy hol van a tiltólista a telóban, vagy hogyan lehet a számot újra engedélyezni?
Elõre is thx!
Remélem, hogy vki tud segíteni.
Megleptem magam egy gyári menüs Samsung sgh U700-al. Van benne egy hívószám tiltólistára helyezése funkció, véletlenül egy fontos telefonszám oda került:S
A kérdésem az lenne, hogy vki nem tudja-e, hogy hol van a tiltólista a telóban, vagy hogyan lehet a számot újra engedélyezni?
Elõre is thx!
közlemény:
A legnagyobb európai szórakoztató elektronikai magazinok szerkesztõi által odaítélt EISA díjakkal számos technológiai kategóriában jutalmazzák a legjobb készülékeket.
A Samsung a következõ 2007-2008-as EISA díjat nyerte el mobiltelefon kategóriában:
Európa legjobb mobiltelefonja 2007-2008: Samsung SGH-U700
A Samsung évrõl - évre vékonyabb készülékeket gyárt, amelyek tudása méretükkel ellentétes arányban nõ.. A gyönyörû formatervezésnek és innovatív megoldásoknak köszönhetõen lett a Samsung SGH-U700 Európa legjobb mobiltelefonja. A kényelmes használatot segíti a HSDPA kompatibilitás, mely a 3G technológiánál tízszer nagyobb sávszélességû letöltést biztosít.
Az U700 egyben egy kisebb multimédia- centernek is megfelel, hiszen támogatja az olyan tömörített hangformátumok lejátszását is, mint például az MP3, az AAC és az AAC+, valamint beépített videólejátszójával az MPEG4-es videókat is megnézhetünk. Sõt mindezt megoszthatjuk blue tooth-on keresztül. A készülék memóriája 2GB-ra bõvíthetõ microSD kártya segítségével. A 3,2 Mpixeles, 4x-es digitális zoom-mal rendelkezõ auto fókuszos kamera alkalmas fotók és mozgóképek rögzítésére. A felhasználói élményt tovább fokozza a "U Go" szolgáltatás, mely a képernyõn háttérképként jeleníti meg az aktuális tartózkodási helyünk legjellegzetesebb épületét esti vagy nappali fényben az aktuális napszaknak megfelelõen.
mobilport.hu
A legnagyobb európai szórakoztató elektronikai magazinok szerkesztõi által odaítélt EISA díjakkal számos technológiai kategóriában jutalmazzák a legjobb készülékeket.
A Samsung a következõ 2007-2008-as EISA díjat nyerte el mobiltelefon kategóriában:
Európa legjobb mobiltelefonja 2007-2008: Samsung SGH-U700
A Samsung évrõl - évre vékonyabb készülékeket gyárt, amelyek tudása méretükkel ellentétes arányban nõ.. A gyönyörû formatervezésnek és innovatív megoldásoknak köszönhetõen lett a Samsung SGH-U700 Európa legjobb mobiltelefonja. A kényelmes használatot segíti a HSDPA kompatibilitás, mely a 3G technológiánál tízszer nagyobb sávszélességû letöltést biztosít.
Az U700 egyben egy kisebb multimédia- centernek is megfelel, hiszen támogatja az olyan tömörített hangformátumok lejátszását is, mint például az MP3, az AAC és az AAC+, valamint beépített videólejátszójával az MPEG4-es videókat is megnézhetünk. Sõt mindezt megoszthatjuk blue tooth-on keresztül. A készülék memóriája 2GB-ra bõvíthetõ microSD kártya segítségével. A 3,2 Mpixeles, 4x-es digitális zoom-mal rendelkezõ auto fókuszos kamera alkalmas fotók és mozgóképek rögzítésére. A felhasználói élményt tovább fokozza a "U Go" szolgáltatás, mely a képernyõn háttérképként jeleníti meg az aktuális tartózkodási helyünk legjellegzetesebb épületét esti vagy nappali fényben az aktuális napszaknak megfelelõen.
mobilport.hu
de csak új elõfizunál... :S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ha beadsz egy régi telót, egy 10essel rövidebb :)
Pannonnál 50ezer elõfizuval, mázlista bátyám tegnap vett 1et...:D
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
kb. ára mennyi egy vodafone -nál? avgy vhol.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
semmi köze nincs hozzá és mégcsak megsem közelíti-.-
Hát ez a Vodafone verzió elég butás, ha ez lenne egyik választási alap, akkor maradnék az u600amnál, ha viszont a normális u700 az egyik alap, akkor elgondolkodnék.. De nincs akkora különbség az u600 és u700 között hogy az egy cserét megérjen...
.: mobilize.hu :.
Motorola z3 koppintás..
És túl gömbölyû..undorÍtó.
És túl gömbölyû..undorÍtó.
jókis teló<#eljen>#eljen>
Nagyjából egy U600 új külsõben, kicsit több, kicsit kevesebb tudással.
Nem rossz, de nem is tökéletes, az érintõgombok néha be tudnak kavarni.
Nem rossz, de nem is tökéletes, az érintõgombok néha be tudnak kavarni.
Adatok
Frekvencia: GSM 900/1800/1900 | UMTS 2100
Méretek: 102.5 x 50 x 12.1 mm
Súly: 86g
Kijelzõ: TFT 240 x 320 px, 262 ezer szín
Standard akkumulátor: 900 mAh Li-ion
Saját memória: 40 megabyte
Külsõ memória: microSD
Kamera: 3.2 Mpx, autofókusz
Beszélgetési idõ: 5 óra (GSM) | 2.5 óra (UMTS)
Készenléti idõ: 270 óra (GSM) | 235 óra (UMTS
Tesztek
Mobil Portál
Mobilarena
← ElőzőOldal 3 / 3