Samsung SGH-U700

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát annyit simán
ZilogR
Üdv! Most láttam egy ilyen telefont, érdekelne, h egy tizest megér-e? Köszi!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

a menü változhat szolgáltatótól függõen is, mint az elõbb linkelt képen láthatod a Vodafone-os változato(ka)t
ja és a menü egyáltalán nem hasonlit minden szinte máshogy van elhelyezve <#confused>
Aha kösz a válaszokat legalább okosab letem vmenyi vel
lehet, nekem ezüst van és olyan mint ezen a képen bal oldalt
Érdekes nekem nem fekete.Ez azért lene mert a telefon fekete szinü?
csak a gyárilag beállított fekete van
hát a menü szinét változtatni én ara gondoltam
ha a menü design-ra gondolsz, az csak egy van
HY!
Olyan kérdésem lene hogy témát a telfonon hogy lehet váltani ?
Vagy egy darab van össz-vissz?
nem lehet
Hy!
Az lenne a kérdésem h u700ra lehetne e ingyen GPS-t telepíteni és használni, meg h honnan lehetne letölteni..
Köszz a választ elõre is..
misterkrisz
a lejebb lévö hirdetés még mindig áll:)

iPhone 3G

misterkrisz
mert ha én eladom neked nem legális? :O<#wow1><#wow2><#mf2>

iPhone 3G

R3TR0
Elhiszem hog roahd jo állapot de kizárolag mediamarkt electro world vagy saturn esetleg photohallban vezsek most telot sry de most full legálisan kell

Persze hogy van, csak hogyha a fájl..ez esetben zene meghaladja az 5 mb-t nem küldi...
misterkrisz
Retro nennyit szánsz rá? én rohadt jo állapotban eladom neked:)

iPhone 3G

R3TR0
Ez kaphato valami normális boltba? Mediamarkt Saturn electroworld vagy phothall? ha igen mennyiért??

van elég szabad helyed? nálam ilyen nem volt még 1x sem
Nekemis ezvan de vmiért van ilyen 5 mb-os küldés/fogadás limit..:S
nekem ilyen van, amúgy a windows is kezeli a bluetooth-t
Ezaz hogy van Vista kompatibilis verzióó..és megis van...de akkorsem akar mûködni...de nemislenne gond ha találnék vmi ingyenes bluetooth soft-ot ami nem 5mb határos...:Sszval ha tuttok akkor létszi osszátok megvelem...:)
misterkrisz
visszavittem cserélték :O valakit érekel egy u700? októberi, garanciás. PÜ. köszi, üdv

iPhone 3G

nem muszáj, én elhiszem, hogy megkopott
a króm színû részek széle nekem is már szinte fehér
misterkrisz
rakjak fel képet hogy nézki? baszus egy éves sincs a telo. amugy nem kis ideje vagyunk a pannunnál elöfizetõk egy probát csak megér:D

iPhone 3G

másik telóra? szerintem azt nem lehet - ált. ilyenkor a burkolatot szokták lecserélni
én amúgy gondolkozom rajta, hogy beviszem
misterkrisz
ha az oldalsó kopás garis hiba és visszaviszem a pannonba akkor kicserélik? ugyanilyenre vagy megprobáljam kikönyörögni hogy cseréljék egy másikra.? köszi!:)

iPhone 3G

lehet a PC studio nem kompatibilis Vista-val, keress Vista változatot, ha van egyáltalán
Hali!nem tudjátok mi lehet a baj?felraktam a Vistát gépre és vmiért az USB-n való átvitel nem mûködik telóra...nem ismeri fel a készüléket...pedig letöltöttem a software-t és a driver-t Vistara...és nem megy vmiért:S
Khmm... Meg van rendelve a szolgáltatás egyáltalán?
Ha megrendeled, utánna a telefont ki-be kell kapcsolni!

Memento Mori!

Írd be a telefonba a következõ kódot, és a telefon mindhárom szolgáltató WAP, MMS, net beállításait automatikusan lekéri, neked csak ki kell választani a megfelelõt!
A kód: *#638738# <#kacsint><#vigyor>

Memento Mori!

valószínûleg azért, mert lementi a gyorsítótárba a böngészõ, de azt egyszerûen kiürítheted a "speciális" menü "gyorsítótár ürítése" opciót kiválasztva
t0Mi
Szia david!
Miért van az, hogy a telefonomon ha megnézek egy honlapot, akkor az rögzül, és bármikor hívnám le újra, mindig ua jelentkezik. Tehát pl 10.én még mindig az 5.ei hírek vannak. A beépített browsert használom, opera mini nem indult el..

!Renault F1, Real Madrid CF!

Szia!
Tudnál segíteni?Az internet és a google beállítások kellenének, mert elment róla a beállítás és nem tudom használni õket. Próbáltam rá az U600 beállításait, de azokkal nem volt jó. (t-mobilos kártyát használok) Elõre is köszi
ezt neked kell eldönteni, van két teszt linkelve az elsõ hozzászólásban, olvasd el õket, segíthetnek a dologban
ricska
sziasztok!Most szertnák beruhánzi egy u700-ra.
Azt szeretném megkérdezni hogy megéri-e, mik a hátrányok.
elõre is kösz.

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább. :)

a T-mobile odalán csak U600 beállításokat találtam, elvileg ez is jó lesz
de ha bemész egy üzletbe szerintem beállítják neked
Szia!
T-mobilos kártyát használok.nincs valami ötleted honnan tudnám megszerezni a beállításokat?Köszi
Mr Samsung
Elsõ dolog, hogy az oldalsó kopás garis hiba. Garijeggyel kicserélik pl a westendben is a márka boltban.

Mr Samsung
Sziasztok!
Samsung telefonokban tudok segíteni, ha valakinek valami gondja van, kérdezzetek nyugodtan.

nem használtam még független mobilt, de szerintem a wap beállítások mindig hálózatfüggõk
milyen kártyát használsz?
Sziasztok!Tudna nekem segíteni valaki?Nagyon fontos lenne... :(
A telómról elment a wap beállítás,és a google-t sem tudom használni. Valaki (akinek független a telója) le tudná írni nekem mik a beállítások hogy be tudjam állítani? (wap,google). Nagyon szépen köszönöm:Dóra
akkor viszont én helyedben bevinném a szolgáltatóhoz, csak mondanak rá valamit
t0Mi
Westendben próbáltam elõször, szóval ott mennie kellett volna.. Hálózat meg nemhiszem, mert másik telefonnal jó, és 2 városban is próbáltam.. :S

elérhetõ a 3G ott ahol használni akarod?
szerintem ezek inkább a hálózat miatt lehetnek, legalábbis a szakadozás elég valószínû
de ha más telefonokkal mûködik, akkor meg kell kérdezni egy szervízben
t0Mi
Igen.. kiírja h szolgáltatás nem elérhetõ. A másik dolog meg, hogy többen panaszkodtak rá, hogy szakadozik a hangom beszéd közben, szolgáltatófüggetlenül. Valamit tudtok errõl?

mármint nem tudsz videóhívást kezdeményezni/fogadni?
t0Mi
Sziasztok!
Most vettem egy gyári Samsungot, és Vodás vagyok. 3G kijelzés van, de nemtudom h kell használni, ill mit kell beállítani! Elõre is köszi!

miért akarnád megváltoztatni? lopott?
Oldal 1 / 3Következő →