147
-
ldavid #147 hát annyit simán -
#146 Üdv! Most láttam egy ilyen telefont, érdekelne, h egy tizest megér-e? Köszi! -
ldavid #145 a menü változhat szolgáltatótól függően is, mint az előbb linkelt képen láthatod a Vodafone-os változato(ka)t -
Szabis #144 ja és a menü egyáltalán nem hasonlit minden szinte máshogy van elhelyezve -
Szabis #143 Aha kösz a válaszokat legalább okosab letem vmenyi vel -
ldavid #142 lehet, nekem ezüst van és olyan mint ezen a képen bal oldalt -
Szabis #141 Érdekes nekem nem fekete.Ez azért lene mert a telefon fekete szinü? -
ldavid #140 csak a gyárilag beállított fekete van -
Szabis #139 hát a menü szinét változtatni én ara gondoltam -
ldavid #138 ha a menü design-ra gondolsz, az csak egy van -
Szabis #137 HY!
Olyan kérdésem lene hogy témát a telfonon hogy lehet váltani ?
Vagy egy darab van össz-vissz? -
ldavid #136 nem lehet -
lacika686 #135 Hy!
Az lenne a kérdésem h u700ra lehetne e ingyen GPS-t telepíteni és használni, meg h honnan lehetne letölteni..
Köszz a választ előre is.. -
#134 a lejebb lévö hirdetés még mindig áll:) -
#133 mert ha én eladom neked nem legális? :O -
#132 Elhiszem hog roahd jo állapot de kizárolag mediamarkt electro world vagy saturn esetleg photohallban vezsek most telot sry de most full legálisan kell -
SF2007 #131 Persze hogy van, csak hogyha a fájl..ez esetben zene meghaladja az 5 mb-t nem küldi... -
#130 Retro nennyit szánsz rá? én rohadt jo állapotban eladom neked:) -
#129 Ez kaphato valami normális boltba? Mediamarkt Saturn electroworld vagy phothall? ha igen mennyiért?? -
ldavid #128 van elég szabad helyed? nálam ilyen nem volt még 1x sem -
SF2007 #127 Nekemis ezvan de vmiért van ilyen 5 mb-os küldés/fogadás limit..:S -
ldavid #126 nekem ilyen van, amúgy a windows is kezeli a bluetooth-t -
SF2007 #125 Ezaz hogy van Vista kompatibilis verzióó..és megis van...de akkorsem akar működni...de nemislenne gond ha találnék vmi ingyenes bluetooth soft-ot ami nem 5mb határos...:Sszval ha tuttok akkor létszi osszátok megvelem...:) -
#124 visszavittem cserélték :O valakit érekel egy u700? októberi, garanciás. PÜ. köszi, üdv -
ldavid #123 nem muszáj, én elhiszem, hogy megkopott
a króm színű részek széle nekem is már szinte fehér -
#122 rakjak fel képet hogy nézki? baszus egy éves sincs a telo. amugy nem kis ideje vagyunk a pannunnál elöfizetők egy probát csak megér:D -
ldavid #121 másik telóra? szerintem azt nem lehet - ált. ilyenkor a burkolatot szokták lecserélni
én amúgy gondolkozom rajta, hogy beviszem -
#120 ha az oldalsó kopás garis hiba és visszaviszem a pannonba akkor kicserélik? ugyanilyenre vagy megprobáljam kikönyörögni hogy cseréljék egy másikra.? köszi!:) -
ldavid #119 lehet a PC studio nem kompatibilis Vista-val, keress Vista változatot, ha van egyáltalán -
SF2007 #118 Hali!nem tudjátok mi lehet a baj?felraktam a Vistát gépre és vmiért az USB-n való átvitel nem működik telóra...nem ismeri fel a készüléket...pedig letöltöttem a software-t és a driver-t Vistara...és nem megy vmiért:S -
coyote55 #117 Khmm... Meg van rendelve a szolgáltatás egyáltalán?
Ha megrendeled, utánna a telefont ki-be kell kapcsolni! -
coyote55 #116 Írd be a telefonba a következő kódot, és a telefon mindhárom szolgáltató WAP, MMS, net beállításait automatikusan lekéri, neked csak ki kell választani a megfelelőt!
A kód: *#638738# -
ldavid #115 valószínűleg azért, mert lementi a gyorsítótárba a böngésző, de azt egyszerűen kiürítheted a "speciális" menü "gyorsítótár ürítése" opciót kiválasztva -
#114 Szia david!
Miért van az, hogy a telefonomon ha megnézek egy honlapot, akkor az rögzül, és bármikor hívnám le újra, mindig ua jelentkezik. Tehát pl 10.én még mindig az 5.ei hírek vannak. A beépített browsert használom, opera mini nem indult el.. -
drdd #113 Szia!
Tudnál segíteni?Az internet és a google beállítások kellenének, mert elment róla a beállítás és nem tudom használni őket. Próbáltam rá az U600 beállításait, de azokkal nem volt jó. (t-mobilos kártyát használok) Előre is köszi -
ldavid #112 ezt neked kell eldönteni, van két teszt linkelve az első hozzászólásban, olvasd el őket, segíthetnek a dologban -
#111 sziasztok!Most szertnák beruhánzi egy u700-ra.
Azt szeretném megkérdezni hogy megéri-e, mik a hátrányok.
előre is kösz. -
ldavid #110 a T-mobile odalán csak U600 beállításokat találtam, elvileg ez is jó lesz
de ha bemész egy üzletbe szerintem beállítják neked -
drdd #109 Szia!
T-mobilos kártyát használok.nincs valami ötleted honnan tudnám megszerezni a beállításokat?Köszi -
#108 Első dolog, hogy az oldalsó kopás garis hiba. Garijeggyel kicserélik pl a westendben is a márka boltban.