17
-
Balinthun #17 Valaki feltudná rakni azt a zenét ami a telefonon megszólalt? PLZ nagyon kéne! -
AZTA #16 de azért az érdekes hogy a csaj X3-as BMW-el jár, közbe meg mellette van egy kis egérlyuknyi szobája :D -
#15 Nekem tetszett a film, egynek tényleg jó... -
#14 Ezt melyik pizsamádban álmodtad?! Mert ebben tuti nincs... csak utánna kéne nézni... :-/ -
Duffy1990 #13 Amúgy elszúrták a leírást mert Jessiba Biel-t nem írták a színészek közé, pedig nagyon is benne van. :d -
Spaceghost #12 Most néztem meg a filmet! Szerintem is nagyon jó. Legalábbis nekem bejött :) -
#11 ha akkor éltél volna amikor azok a filmek frissek voltak, szerintem izgultál volna. mai szemmel nézve perszehogy gagyi már. nőtt az ember ingerküszöbe. -
Nyarlathotep #10 Már bocs, de én egy Hitchcock filmnél sem izgultam... szerintem rajtd kivül senki sem. :D -
pauly #9 Elég gyenge film szvsz,egyszer meglehet nézni,de töbet nem :) -
#8 Jó film, ha nemis egyszer, talán 2x nézős.
De szerintem az előzetes túlságosan is jól össze lett vágva, kicsit több borzongást sejtet mint amennyit valójában kapunk... -
snorbi #7 "A meglehetősen újságíró-taszító nevű színésszel"
Ez mekkora sznob beszólás...
A nagy újságíró majd jól megmondja, kinek van gázos neve, és kinek nincs...
-
#6 "anyu (Carrie-Anne "Trinity" Moss mínusz bőrruha) nem támogatja a lébecolást"
jajj, Istenem ettől padlót fogtam :D:D:D
nagyon jó a cikk! ***
A film viszont még annál is jobb ;)
Felülmúlhatatlan....
Beraktuk haverommal a csengőhangot ami a filmbe van xD (Me so horny) -
TeDDyRuSh #5 Szerintem "tinihorrornak" baromi jó volt. Nem egy "A kör", de ahogy a költő mondja:"a mostani hollywoodi filmes nihilben a Disturbiákat is meg kell becsülni " -
djukel #4 "s ha Hitchcock élne, minden bizonnyal ma ő is hasonló filmet forgatna."
A lófaszt, ez egy gyenge film. Most voltam Hitchcock sírjánál és forgott benne, mikor megemlitettem ezt neki.
-
Nyiri #3 En untam a vegen, nem nagy krimi. -
Viking szabi #2 Pontosan. -
#1 1x meg lehet nézni de nem egy nagy film. A kiscsaj jó benne ;)