17
  • Balinthun
    Valaki feltudná rakni azt a zenét ami a telefonon megszólalt? PLZ nagyon kéne!
  • AZTA
    de azért az érdekes hogy a csaj X3-as BMW-el jár, közbe meg mellette van egy kis egérlyuknyi szobája :D
  • Alwares
    Nekem tetszett a film, egynek tényleg jó...
  • 0Speed0
    Ezt melyik pizsamádban álmodtad?! Mert ebben tuti nincs... csak utánna kéne nézni... :-/
  • Duffy1990
    Amúgy elszúrták a leírást mert Jessiba Biel-t nem írták a színészek közé, pedig nagyon is benne van. :d
  • Spaceghost
    Most néztem meg a filmet! Szerintem is nagyon jó. Legalábbis nekem bejött :)
  • Nethyrrea
    ha akkor éltél volna amikor azok a filmek frissek voltak, szerintem izgultál volna. mai szemmel nézve perszehogy gagyi már. nőtt az ember ingerküszöbe.
  • Nyarlathotep
    Már bocs, de én egy Hitchcock filmnél sem izgultam... szerintem rajtd kivül senki sem. :D
  • pauly
    Elég gyenge film szvsz,egyszer meglehet nézni,de töbet nem :)
  • 0Speed0
    Jó film, ha nemis egyszer, talán 2x nézős.
    De szerintem az előzetes túlságosan is jól össze lett vágva, kicsit több borzongást sejtet mint amennyit valójában kapunk...
  • snorbi
    "A meglehetősen újságíró-taszító nevű színésszel"
    Ez mekkora sznob beszólás...
    A nagy újságíró majd jól megmondja, kinek van gázos neve, és kinek nincs...
  • TommyC
    "anyu (Carrie-Anne "Trinity" Moss mínusz bőrruha) nem támogatja a lébecolást"
    jajj, Istenem ettől padlót fogtam :D:D:D

nagyon jó a cikk! ***

A film viszont még annál is jobb ;)
    Felülmúlhatatlan....

Beraktuk haverommal a csengőhangot ami a filmbe van xD (Me so horny)
  • TeDDyRuSh
    Szerintem "tinihorrornak" baromi jó volt. Nem egy "A kör", de ahogy a költő mondja:"a mostani hollywoodi filmes nihilben a Disturbiákat is meg kell becsülni "
  • djukel
    "s ha Hitchcock élne, minden bizonnyal ma ő is hasonló filmet forgatna."
    A lófaszt, ez egy gyenge film. Most voltam Hitchcock sírjánál és forgott benne, mikor megemlitettem ezt neki.
  • Nyiri
    En untam a vegen, nem nagy krimi.
  • Viking szabi
    Pontosan.
  • Teppik Amon
    1x meg lehet nézni de nem egy nagy film. A kiscsaj jó benne ;)