9
  • mad mind
    #9
    Remélhetőleg az ultrahang miatt az összes környyékbeli állatot felzaklatje. Érdekes lehet egy éjszakai parkolás, kutyaugatás és macskanyávogás kakofóniájában.
  • NEXUS6
    #8
    Amúgy láthatólag a nagy autóval, pénztárcával és arczzal rendelkező emberkék valahogy mindíg gondot okoz a parkolás, megáll az útközepén, kibassza a vészvillogót, és már ki is pattan egy félórás félpercre a spanjához.

    Szal nekik jól jöhet, ha már a léjük is van hozzá. Legalább fittizhetnek KITT-tel. Asszem a villogós ledsor újra dívatba jön!;)))
  • SSeth
    #7
    Szerencse?
    Szerencse a lottóhoz kell...
  • Yv@n
    #6
    "A parkolás nem egyszerű folyamat, az ügyességen kívül nagy adag szerencse is kell hozzá"

    Ahham...majd mindjárt megtudjuk, hogy a parkoló autó mozgását erősen befolyásolja a csillagok állása is...na ne fárasszál Bandikám.
  • Darth Sith
    #5
    "Az első teszteken egy sikeres parkolás mindössze 16 másodpercet vett igénybe."
    nőknek ez jó lehet..
  • benczurzs
    #4
    Vigyázz, Magyarországon vagy, ahol a törvények a bűnösöket védik.
    Szóval körbekamerázod, ez már most kezdi inogatni a jogi kereteket,
    de hogy azt is lekamerázod, aki szándékosan, vagy véletlenül neki csapja a kocsidna az ajtót, az már szerintem tilos, mert egy gyanúsítottat lekameráztál úgyhogy felismerhető legyen, és ezt tárolod is. Szóval te leszel megbűntetve. Csak ez miatt.
    Azután, hogy utána felkeresed az illetőt, ez már megánjogsértés, és durva aggresszióra vall, meg önbíráskodás.
    Ez mind, amit kiterveltél, előre megofontolt aljas indokból történt, tehát ha mindent összeadunk, hangsúlyozom Magyarországon, akkor már 8-10 évnél tartunk
    szóval csak ügyesen.
  • smv
    #3
    Miért a körbekamerázáshoz annyira sok pénz kellene? :D Be egy vacak notebook az ülés alá, 4 olcsó webkamera 10.000 ft-bol kijön, szt adjadneki :D
  • fourgee
    #2
    Egy "parkoló autó ajtaját nyitó automata" is hasznos lenne, mivel sok majom nekivágja a szomszéd autónak, aztán lelépnek... Még jó hogy fehér az autónk, azon könnyebb javítani, de akkor is... Ha milliárdos lennék, akkor körbekameráztatnám mobil kamerákkal azt a területet ahol épp megállok, aztán ha nekinyitják, akkor felkeresném az illetőt és elbeszélgetnék vele. Nem, biztonsági őrt nem hagynék az autó mellett, mert akkor nem nyitnák neki.
  • Gerygrey
    #1
    Pesten szerencsére parkolóhelyet se lehet találni, úgyhogy nem kell azon izgulni hogy hogyan álljon be az ember :) BKV rulez