17
Asus P4S533-E foglalat kérdés
-
#17 #8 -
#16 jah, a pci volt az öregebb... a PCIe az ami újabb mint az agp.
Amúgy sajnos nekem is az van, nemrég vettem új kártyát bele, d enagyon kevés van tényleg... -
#15 az vagy te... hozzászólásodat indokold légyszíves. mellesleg a pci az agp előtt volt jópár évvel
adok én neked pci-os videovezérlőt, van egy s3 trio-m 2mb rammal
gef4 ti4200-m van, teljesen jó, megjegyzem nekem nem apuci veszi a gépbe valót... -
#14 mondjuk annál minden jobb :D
ha tényleg apg-set akarsz venni,akkor már valami jobbat vegyél,és azt gondolom,hogy tudsz már egy olyan jó agp-s karit venni annyi pénzből,mint amennyiből egy középkategóriás pci-e-st vennél,mivel az agp már egy igencsak kifutó platform(5 számtech boltból 4-ben már nincs is,abban az 1-ben is csak raktáron maradt).
hát,tény úgy,ahogy jónak látod.vagy most költesz 20-30 ezret egy jó agp-s karira,vagy gyűjtesz 50 kilót és veszel belőle egy pci-e-es alaplapot vmi középkategóriás pci-e-es videokarival.persze,ezzel az a baj,hogy akkor le kell majd cserélned a procit is,meg lehet,hogy mindent(ramot is,ha kicsi a frekvenciája,akkor a tápegységet is,ha kisebb 350W-nál,mert azért el kell bírnia az új cuccokat,főleg ha van 2 vagy több hdd-d,dvd-rom,dvd író meg ha valami nagyobb processzort is veszel...)
meg merem kockáztatni,hogy s478-as tokozású procid van :)
az a baj,hogy vagy egy régebbi platformú,de nagyon jó hardvert veszel,ami passzol a gépedbe,vagy pedig elkezdesz költekezni,és szinte kicseréled a géped.sajna ez van :S -
#13 geforce 8600gt -
Kurt97 #12 Mire? -
#11 én is azt cserélek késő ősszel.:)
[hogy én ezt most miért írtam, nem tudom :o ] -
#10 Mi a szar rajta? Indokold már meg... -
#9 annál jobb
de abba az alaplapba már hiba belerakni -
Aspyrin #8 Itt nem fért volna el? -
Kurt97 #7 úgy értem (ár)kategóriájában. egyébként fx5200-at cserélek. -
#6 Árakat tudsz nézni bárhol, teszt meg van itt: prohardver.hu vagy használod Google-t, és nézel több helyről is.
#3: a nagy szartól azért messze van. Egy ilyen szintű kártyánál semmit sem jelent az az előny. Valszeg nem véletlen akar ilyet, és nem véletlen írta, hogy ennyi pénze van rá. -
zoolee #5 Semennyire. -
Kurt97 #4 És a kártya mennyire éri meg? -
#3 az AGP az egy nagy szar gyűjtsé inkább egy új gépre PCI-s alaplapra meg PCI-s VGA-ra -
zoolee #2 Igen, menni fog, a teljesÍtmény csökkenés minimális...
De én a helyedben gyűjtenék új gépre... -
Kurt97 #1 Sziasztok! Sziasztok! Egy GeForce 7300GT-t szeretnék venni, de az 8x AGP foglalatot igényel. Az én alaplapomon (ASUS P4S533-E) csak 4x AGP foglalat van. A kérdésem: menni fog-e rajta a kártya?
És ha 4x-be teszem, az ront a teljesítményén?
Egyébként szerintetek megéri a kártya? Ezt kivételesen 12 ezerért kapom. Amúgy volna 16 ezrem kártyára, van ami jobban megéri ennyiért?