20
PDA - Asus MyPal a636n Vs Airis T620
-
#20 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1123154616 -
#19 Harry Potter? :)
HP néhány éve még piacvezető volt az iPAQ szériával, mára azért egy kicsit már lejjebb csúszott a ranglistán. Nem is tudom mikor dobtak ki utoljára valami normális PDA-t, én csak valami telefonkinézetű HP cuccra emlékszem ebben az évben.
A Ultimate szériára én is rácuppantam és tűkön ülve várom, de főleg őt:
-
p00h #18 vagy ha esetleg nem fontos a wlan (mert pl navigációhoz kell) és a bluetooth, akkor mitac mio p350 53e-ért INNEN. Nekem bejött nagyon... De ezen az oldalon amúgy minden ilyen nagyon jó árban van és mennek lefele nyár eleje úta folyamatosan -
Smitiz #17 Örülök hogy azért érkeznek pozitív hozzászólások is, már eléggé beleéltem magam hogy veszek egy ilyet, csak gondoltam még kihasználom az internet adta lehetőségeket vásárlás előtt :) -
#16 nekem is az van, jó vásár volt -
#15 Nekem Airis T620-om van már fél éve és nincs vele semmi gond. Én elsősorban navigációra használom, de néha netezek is vele. Szóval sztem 60k-t megért. -
#14 Szerintem elfért volna itt is. -
blackgamer #13 Mio -
virs lee #12 A HTC gépek nagyon jók (régebben I-mate, Q-tek név alatt is futottak, de mostmár saját néven dobja piacra a gyártó), valamint az O2 Atom Exec is nagyon king. De a besztesz számomra az i-mate Ultimate 6150. 640x480 / 2.8 inch kijelző, HSDPA, és minden más amit ma tudnia kell egy PDA-nak, az benne van. Csak ne "coming soon" lenne az állapota február óta.
Ehun ni:
-
#11 szvsz az Airissal sem jársz rosszul, viszont nekem tetszik az Asus kihajtható Patch antennája :)
ha olvasgattál fórumokat, akkor általában sokan bajlódtak az Airissal, azért mert a nagyon jó ár/teljesítmény miatt sok embernek az első PDA-ja, és nem tudja mit várhat el egy kütyütől..
-
#10 Egyszer volt egy Airis DVD lejátszom, nem játszott le semmit(teljesen új volt) vissza garba hoztam egy másikat(Ilyenkor azt gondoltam csak véletlen...). A csere lejátszóval(Airis) már meg tudtam nézni egy DVD-t aztán a film után egy órával már soha nem akart működni, ment vissza garba és inkább visszakértem a pénzem. 2nap leforgása alatt 2 Airis lejátszom volt és mind a kettő rossz volt.
Szal' eddigi tapasztalataim az Airisról (mint márkáról): SZAR! -
#9 Egy alapabb Airisre egyszer felszenvedtem egy IGOt.
Hát nem kicsit volt büntetés.
Kerüld el ha jót akarsz....
Különben meg Mitac Mio rulez -
#8 nem az alap win, hanem átalakítgatták és az Ő szájízük szerint dobták piacra, ami megjegyzem nem biztos, hogy hátrány, de vásárlás előtt azért jó lenne tudatni a vásárlóval.
nemrég volt nálam egy airis mindentudó (wifi, kékfog, dzsipiáresz), hát az a jelerősség amit tudott a helymeghatározója az nem volt valami világbajnok.
Asus MyPal a636n:
Jópár ismerösöm ilyet használ. Ha az árát is nézed a tudásához, akkor mondhatni hogy világbajnok ketyere (mindent tud, jó az aksija, erős a dzsipiáresze, masszív). -
Smitiz #7 Hogyhogy meghekkelt oprendszer?
Butított windows mobile van rajta?
Sajnálom, de abszolút új vagyok a PDA világban :D -
#6 Az Airis mint márka egy low-end, a meghekkelt oprendszeréről már nem is beszélek. Az Asus szerintem nem rossz, bár maradok a HP-nél. -
#5 Abból kiderül, hogy gariba már szép számmal ment vissza Airis, Asus meg évente, ha egy? ;-) -
Smitiz #4 Az az igazság hogy ebből nem derül ki egyértelműen hogy melyik a közép és melyik az alsó kategória :)
Összehasonlítás -
#3 Airis... viccelsz ugye?
Már maga a felvetés Airis vs Asus ^^
Az egyik egy jó középkategória, a másik meg fenekezik. -
zoolee #2 Csak amárka...ami miatt a nagy eltérés van..De gondolom azért van 1-2 apróság az asusban amimiatt ennyire drága a másikhoz képest. -
Smitiz #1 Az lenne a kérdésem, hogy megvételre ajánlottak nekem 80-90 körüli áron (egy megbízható ismerősöm) egy Asus MyPal a636n-et, a http://www.pdamania.hu/-n összehasonlítottam az Airis T620-al és nem sok különbséget láttam, de a 620-nak csak 60 az ára...
Az Asus 2005 végén, az Airis 1 évvel később került piacra.
Mitől lehet az árkülönbség? Miben nyújt többet?
Ha valaki tud segíteni annak örülnék :)