Fxhome

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
én akartam feltenni már amit csináltam, de 44mega lett, majd a rendeset berakom, ha segít valaki végre :C

u dont have to listen anybody else but me

zeli
:d, jó, ha nemakarod nem kell, csak érdekelt volna XD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Soha :ASDASD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

zeli
Majd esetleg idelinkelhetnéd a munkát, kiváncsi vagyok mennyire élethû 😛

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Egyelõre egy 25 másodperces lézerkardozás felénél tartok, szóval még nem tudom 😛

VRSDM
hogylehet egy effekt maszkot lezárni?

VRSDM
na lézerkardot már tudok csinálni 😄 jöhet a torkolattûz :]

Francba, tényleg a szemem elõtt volt 😄 Köszi.

UI: mentségemre szóljon, hogy én is most kezdtem csak neki pár perce 😉

VRSDM
hát én is csak ma kezdtem el ismerkedni a programmal. de jobbfelül van egy duration skála

Valaki segíthetne még egy picit. Hol a fenébe kell beállítani a 'Duration' értéket(alapértékként szeretnék beállítani valamit, hogy mindig az maradjon)? Mert képkockánként elég kellemetlen. A menü nem túl bonyolult, de nem találtam meg a választ.

VRSDM
<#nyes>ott a pont 😉

zeli
loél, cagivamito-nak ide kellett volna jönnie(lágszóró motorra) 😄

zeli
Nekem is megvan <#gonosz1>

nembaj.<#vigyor2><#awink>

Köszi szépen. Nem néztem át az elõbb belinkelt honlapot, csak a videót bámultam 😊 Én hibám.

link: tutorialok itt vannak.

Hy!

Nekem van egy ilyen progim 😛 Még nem próbáltam ki. Remélem nem olyan ördöngõség kezelni. Ha valaki valamilyen tutorialt tud esetleg hozzá az megoszthatná velünk. Köcce 😉

viktor9999
De sajnos nekem sem szedte le 😄

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

viktor9999
ja...

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

Ugyérted megrendelted 😄 amugy nekem megvan 😄 <#vigyor2><#email>

viktor9999
Már próbálom leszedni (sárgujjatok a zirigységtõ<#eplus2><#ravasz1>)

viktor9999
Beszarok még lángszórót is lehet vele csinálni! 😄(link)

viktor9999
AZT A BÜDÖS!Hát ilyen nekem is kell!😊

<#nevetes1>

VRSDM
vásznat szokás használni, srácok nyomás lepedõt festeni ;]

zeli
Én a greenboxot a Pinnacle Studioban próbálgattam. csak annyi, hiogy volt egy sample videó emiben egy picsa dumált zöld háttérrel. Benyomtam egy gombot, azt leszedte a hátteret 😊
Jó kis dolog ez a bluebox technika, de ezt hogy lehet megoldani gyakorlatban? mi kell ehhez, 5m×5m-es zöld kartonpapír?<#idiota>

VRSDM
amint megtaláltam majd leszedem valahonnan eztis, aztán megnézem mittud (mármint valami bolt polcáról szedem le persze 😄)

ezt aszem aftre effects el is meglehet csinálni, FXhome val nemtom... azért thx az infot :]

VRSDM
ulead-al csináltam anno greenboxot, fehér lepedõvel el lehet felejteni, azért zöld vagy kék kell mert abból nincs atz emberen alapból semennyi, míg fehér szín elég sok van ;] akár csak a fényviszonyok miatt is...

ulead-ba megadsz egy színt, aztán annak a color range-t és máris kiszedi a filmedbõl az adott színt, mögé rakod a kívánt helyszínt egy rétegre, és máris ottvagy ahol akarsz...

az effectseket csak belekell húzni amik megvannak az nem nehéz, viszont a blue illetve green boxos dolgot meg még nem probáltam de fogom. 😊

Firerock
rohatt bonyolult progi lehet
nemigaz?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

zeli
a Zöld cucc a bluebox technikához kell 😊(asszem jó kék is)

zeli
Azígen<#wow2>
Ezt a videót viszont nem láttam még, kuzrva jó<#eljen>

zeli
Én is ismerem. Nagyon jó kis progi, iylen mindne fasza effektet lehet vele csibálni, csak nem nagyon volt kedvem még szrakozni vele xD.

ColdFire
deh ehhez kell ilyen zöld cucc néhol:\
bár sztem megoldható lepedõvel is, csak ne legyen rajtad fehér ruha

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
wow nagyon jo, ha lehet linket pmbe😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kuci06
Wow, király <#merges2><#eljen>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

pl : link

kuci06
ezmiez?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Van itt valaki aki használja a progit? én igen, jó lenne "ismeretet cserélni xD 😄.<#wave>

← ElőzőOldal 2 / 2