90
-
medog #50 thx
-
videot!!444 :D -
lecsap a banhammer srácok! flém stop gecie. -
tudNÉK, és írj egy moderátor topikba(ha van a felhasználói programok alfórumban akkor az ottaniba) hogy tegyenek be bannert, ha azt akarsz. -
Mindenki húzzon zsákot afejére azt úgy kardozzon
-
medog #45 télleg, nemtudjátok h tudnák betenni a témába fejlécet? -
medog #44 LOL "én leszek az új star wars kid" XD ez mekkora volt! XD 
de azért télleg szivesen megnéznénk a munkáitok szentem én is teszek majd fel videot... :D
-
jefferson83 #43 jó is az :) -
.
Nyugi, én is csináltam olyat :D:D
kisebb koromba, volt egy fénykardkészítő progim az LsMaker, és azzal szórakoztam :D -
jefferson83 #41 Csak mert én vagyok rajta (magamat meg nem reklámozom, mert én leszek az új Star Wars Kid xD ). Fényképezővel csináltam egy röpke felvételt, poén szintjén.
Hidd el a szoba közepén fénykardozni nem valami élethű
-
én akartam feltenni már amit csináltam, de 44mega lett, majd a rendeset berakom, ha segít valaki végre :C -
:d, jó, ha nemakarod nem kell, csak érdekelt volna XD -
jefferson83 #38 Soha :ASDASD -
Majd esetleg idelinkelhetnéd a munkát, kiváncsi vagyok mennyire élethű :P -
jefferson83 #36 Egyelőre egy 25 másodperces lézerkardozás felénél tartok, szóval még nem tudom :P -
hogylehet egy effekt maszkot lezárni? -
na lézerkardot már tudok csinálni :D jöhet a torkolattűz :] -
jefferson83 #33 Francba, tényleg a szemem előtt volt :D Köszi.
UI: mentségemre szóljon, hogy én is most kezdtem csak neki pár perce ;) -
hát én is csak ma kezdtem el ismerkedni a programmal. de jobbfelül van egy duration skála -
jefferson83 #31 Valaki segíthetne még egy picit. Hol a fenébe kell beállítani a 'Duration' értéket(alapértékként szeretnék beállítani valamit, hogy mindig az maradjon)? Mert képkockánként elég kellemetlen. A menü nem túl bonyolult, de nem találtam meg a választ. -
ott a pont ;)
-
loél, cagivamito-nak ide kellett volna jönnie(lágszóró motorra) :D -
Nekem is megvan
-
medog #27 nembaj. 
-
jefferson83 #26 Köszi szépen. Nem néztem át az előbb belinkelt honlapot, csak a videót bámultam :) Én hibám. -
medog #25 link: tutorialok itt vannak. -
jefferson83 #24 Hy!
Nekem van egy ilyen progim :P Még nem próbáltam ki. Remélem nem olyan ördöngőség kezelni. Ha valaki valamilyen tutorialt tud esetleg hozzá az megoszthatná velünk. Köcce ;) -
De sajnos nekem sem szedte le :D -
ja... -
medog #21 Ugyérted megrendelted :D amugy nekem megvan :D 
-
Már próbálom leszedni (sárgujjatok a zirigységtő 
)
-
Beszarok még lángszórót is lehet vele csinálni! :D(link) -
AZT A BÜDÖS!Hát ilyen nekem is kell!:) -
medog #17
-
vásznat szokás használni, srácok nyomás lepedőt festeni ;] -
Én a greenboxot a Pinnacle Studioban próbálgattam. csak annyi, hiogy volt egy sample videó emiben egy picsa dumált zöld háttérrel. Benyomtam egy gombot, azt leszedte a hátteret :)
Jó kis dolog ez a bluebox technika, de ezt hogy lehet megoldani gyakorlatban? mi kell ehhez, 5m×5m-es zöld kartonpapír?
-
amint megtaláltam majd leszedem valahonnan eztis, aztán megnézem mittud (mármint valami bolt polcáról szedem le persze :D) -
medog #13 ezt aszem aftre effects el is meglehet csinálni, FXhome val nemtom... azért thx az infot :] -
ulead-al csináltam anno greenboxot, fehér lepedővel el lehet felejteni, azért zöld vagy kék kell mert abból nincs atz emberen alapból semennyi, míg fehér szín elég sok van ;] akár csak a fényviszonyok miatt is...
ulead-ba megadsz egy színt, aztán annak a color range-t és máris kiszedi a filmedből az adott színt, mögé rakod a kívánt helyszínt egy rétegre, és máris ottvagy ahol akarsz... -
medog #11 az effectseket csak belekell húzni amik megvannak az nem nehéz, viszont a blue illetve green boxos dolgot meg még nem probáltam de fogom. :)