Fxhome

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
nagyonhelyes

u dont have to listen anybody else but me

Hali.amiket eddig csináltam aszt nem bizti hogy felteszem de csinálok még párat összerakom az egészet és egybe teszem majd fel...<#vigyor2><#smile><#wave>

viktor9999
Látom értitek a lényeget 😊

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

ColdFire
nah hajrá, megakarom nézni 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

VRSDM
vagy google video-ra teszed, és bepipálod hogy "privát". és máris csak az látja akinek elküldöd.

Shiwo
vagy regelsz vmely webtárhelyes site-on, mint pl az extra.hu-n, s akkor nem kell az egész világgal megosztanod..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

lol.XD én csináltam párat, de nemtom, youtubra pakoljam fel és égjek eggyet? XD

viktor9999
Nem értelek titeket itt ez a jó kis topic ami egy jó kis videó effekt szerkesztõ progiról szól.Itt a lehetõség hogy megmutassa mindenki h milyen videót tud csinálni!Kérek mindenkit aki már csinált és még nem linkelte be ide az tegye meg!
Na!Mivan már?Meddig várjak?He?Direkt kínoztok?Miért nem teszitek be linkeket?Már vagy 5 másodperce várok!

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

VRSDM
:] na azért 😄

Shiwo
akkor tetesd be 😊

Shiwo
hol ? mi ? nézd meg jobban még1szer ,)

(ctrl+r/frissítés után 😛)

VRSDM
szép szép :] csak a szöveg nem középen van 😄

Ez jó lenne banner képnek!!!tetszik!<#integet2><#taps>

zeli
jó<#eljen>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Nekem tetszik 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Shiwo
modtopicba láttam, hogy banner kéne...esetleg ehhez mit szóltok ?

bertino
😄DDDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Valakinek nincs ötlete, hogy a tutorial-ban látott aszteroidás-becsapódásos jelenetet, hogy lehet megcsinálni?<#conf>
VRSDM
idõm nincsen filmet csinálni...

zeli
ja, oké köszi, majd megnézem.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ha kész: Render -> itt render beállításainál megadhatod mi legyen a végtermék (pl. avi). Majd rányomsz a 'render'-re azt kimenti.

zeli
Én elekadtam ott, hogy hol kell elmenteni?<#idiota>
Tom hogy nagyon lámának tûnök de nem nagyon vágom hol kell 😄

csak nem kihalt a fórum? tessék filmet csinálni és megmutatni 😄 .

Timbo
<#wave>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

MEnt.

Timbo
Feltelepítettem és vmi programkeyfile-t követele 😊 van egy sejtésem miért 😊 Szóljon valaki ha el tudná küldeni 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

VRSDM
nekem is elsõre ment sima kopi-pésztel

Én is azt vettem meg 😊 Ugye lapból is van benne pár effekt. Én bemásoltam a presets könyvtárba az összeset, nem volt jó, sõt elindítás után ki is törölte onnan 😊 Majd a fõkönyvtárba másoltam egyet-egyet, de aztán azt nem tudtam visszakeresni a programban címrõl 😞 Majd importálni sem sikerült.

Na mindegy majd még fogok próbálkozni, azért köszi a választ 😊

zeli
Nekem sikerült, mert a verzióhoz amit letöltöttem volt ilyen +50 presets pack egy mappában. Én csak bemásoltam a program könyvtárába, és mûködik 😊

Üdv!

Van egy pár effektem, de nem tudom munkára fogni.

Amikor be akarom rakni a progiba:

"One or more of the presets you tried to import already exists and therefore was not imported."

A gond az, hogy ez az effekt nincs benne, mégis ezt az üzit dobja ki és nem tudom miért.

Akinek már sikerült plusz effektet berakni és tud segíteni azt megköszönném.

zeli
jó lett szerintem 😊
amúgy eza maszkolás miaffene? nem nagyon értek az ilyenekhez, de szeretném tudni kezelni 😛

VRSDM
csak azt nézem miket tud. aztán majd csinálok egy normláisat, amikor lesz idõm, szépen kimaszkolva, ésígytovább ...

ez fosi :]

szép munka!jó lett! 😄<#eljen><#smile>

VRSDM
na csináltam egy filmet, elsõ próba maszkra, meg torkolattûzre, hát perframe maszkolásra most nem volt idõm csak próbálgatom még egyenlõre ;]
igy énis látom a hibáimat ;]
airsoft filmre tettem némi tüzet...
jutubon

VRSDM
nah megy faszán. csak aztnem tudom még hogyan lehet egy effekt-nek a hosszát nyújtani ... jó hogy van duration. de csak ott lehetne? nem lehet külön külön rétegenként? :S

ok <#zavart2><#zavart1>

VRSDM
már megtaláltam énis :] most nézem :]

maskoláshoz tutor : itt

miben segítsek?

VRSDM
majd ha kitudom maszkolni az effekteket akkor teszek fel filmet. addig semmit.

bár érdekes hogy a témanyitó sem tud segíteni, elv. vannak információi -_-

thx

ColdFire
videot!!444 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

VRSDM
lecsap a banhammer srácok! flém stop gecie.

zeli
tudNÉK, és írj egy moderátor topikba(ha van a felhasználói programok alfórumban akkor az ottaniba) hogy tegyenek be bannert, ha azt akarsz.

zeli
Mindenki húzzon zsákot afejére azt úgy kardozzon <#idiota>

télleg, nemtudjátok h tudnák betenni a témába fejlécet?

LOL "én leszek az új star wars kid" XD ez mekkora volt! XD<#zavart1><#idiota> de azért télleg szivesen megnéznénk a munkáitok szentem én is teszek majd fel videot... 😄

jó is az 😊

zeli
<#idiota>.
Nyugi, én is csináltam olyat 😄😄
kisebb koromba, volt egy fénykardkészítõ progim az LsMaker, és azzal szórakoztam 😄

Csak mert én vagyok rajta (magamat meg nem reklámozom, mert én leszek az új Star Wars Kid xD ). Fényképezõvel csináltam egy röpke felvételt, poén szintjén.

Hidd el a szoba közepén fénykardozni nem valami élethû <#vigyor3>

Oldal 1 / 2Következő →